Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@peta1223 Skúste to. Možno motyka vystrelí. Len sa skús na to moc neupínať... Hoci, po 4 rokoch. My budeme mať zachvíľu 2 roky snaženia z toho 2x potrat. Ale už aspoň vieme príčinu. Už ma čaká len hematológia, či mi ešte pribudne anopyrín a potom sa môžeme snažiť opäť. Tak snáď sa konečne dočkám...
@luta13 Urcite pekne stupa..ak by robila z Lady max tak ma silne ciarky 😉
@ejuska2586 budem držať palce🙂
@alilka Dakujem za podporu...No ja Ti velmi drzim na dnes palceky, nech vybavite vsetko tak, ako si prajete...Daj nam sem potom vediet, ako ste dopadli...Ty si ani nevies predstavit, ako velmi Tebe prajem to babätko...Kazdej asi najviac, ktora presla tolkymi MA a nedari sa by som pricarovala silnejuce // a zdrave tehulkovanie az dokial by ste nedrzali v naruci svoje vytuzene male, vonave babätka...Verim, ze tento rok sa Ty dozijes // a ze si to budes naplno uzivat - aj ked mas len 1 vajcovod...Akurat sa mi znama (mlada baba okolo 30r.) priznala pred 2 tyzdnami, ze ona uz nema ani jeden vajcovod, lebo mala 2x mimomaternicove, takze zostala jej len maternica...S priatelom teraz setria na umele oplodnenie, ci vlozenie emryja do maternice...Neviem, ak sa to odborne vola, v tomto mam uplne "okno"...No myslim na Teba dnes a maj krasny den 😘
@kotatko12345 Nehnevas sa ze tie fotky bruska, ze som ich sem vycapila?...Kedy mas najblizsiu kontrolu?...za 2tt?
@rebeka211 preto sa jej pytam lebo v marci este nebola tehotna a prve testy davala az aprilo po velkej noci ze je tehu.ja som si s nou pisala ale je mi to fuk je to jej rozum ak je tehu prajem vsetko dobre ak neni lem seba klame pekny den
Caute baby co mate nove??? ja zatial nic..
@luta13 nie v pohode ved aj ja som ich tu skor dala😉 ano o 2tt kontrola ale tesim sa ze uz bilo 💜.hadam do vtedy podrastie ako ho zase uvidim..
@bluebell0412 no veď práve to že si nemala bolesti ani spinenie preto som bola až zaskočená tým..ja mám ísť na poradňu až 31.5. Dovtedy má porazí asi
@karmela ja mam tiez strach ked som si to citala na kontrolu mam ist v pondelok verim ze bude vsetko ok
@kotatko12345 keď si mala ovulku 30.3. Vtedy cca som mala aj ja tak by si mala byt na konci 9tt možno preto ten rozdiel 2t
@archanjel007 mojko ja verím že vy už budete len zdravo a pekne rast ste v 14tt moja dr šla na dovcu alebo ešte len pôjde tak od poslednej kontroly budem 28dni ach tie dni mi pôjdu veľmi pomaly..Verím že nám o sebe podáte dobre správy 😘
@karmela no asi...ale ja mam tak hlupo tem MS a ovulku...preto mu to nevychadzalo asi.a ty ako vsetko ok?? uz si aj nieco pribrala?? aj tebe je z nicoho nic zle a musis sa napapat?? aj ked necitim hlad..
@karmela ano hned budem informovar
@alilka drzim dnes palce, aj ked este to bude asi len pohovor, ale uz aj prvy dojem z lekarov je dolezity. A napr. moja teta sice ma oba vajcovody, ale oba nepriechodne, takze ako by ich nemala. Plus mnoho dalsich problemov s vajecnikmi a maternicou, s krvou a vdaka centru mam krasneho bratranca.
@kotatko12345 ja tomu nerozumiem mi to vysvetli ak som hlupa pisali sme si v marci si este nebola tehotna lebo prve naznaky tehu a tesov duchov co som.ti upravovala bolo 13 aprila tak ste isli do madarska a ked si sa vratila tak v utorok si dala opat slabe testy a na dalsi den uz boli uplne pozitivne tak si isla k lekarovi nic nevidel dal ti len ten papirr ze si tehotna a nemozes robit s chemikaliami. Potvrdene tehu ultrazvukom si mala dna 26.4 ake by malo byt babo velke ked v marci mozno koncom si otehotnela uhniezdovanie trva 14 dni ten proces.Lebo podla mna by to malo byt ok ci ako?
@jasminka77777 Ahoj, no ja Ti potichucky gratulujem...Kanalik to nebude podla mna, je to dost hrube a aj vyrazne...Skus zas testovat v den ne-ocakavanej MS - v sobotu a uvidis, ako // tmavnu...Tymto istym typom testu, nech vidiet rozdiel...Hod nam sem potom fotecku, najlepsie oba testy pod sebou odfotene...Drzim silno palceky a nebud negativna 😉...Prajem Ti krasny den 🌞😘
@kotatko12345 prosim vysvetli mi to
@kotatko12345 Urcite podrastie a bude Ti na sone uz mozno aj tancovat na monitore 😉...Tesim sa s Tebou, ze ❤ uz bilo...No nazabudni pytat potom uz fotecku drobceka, aj keby co bolo 😉...Tesim sa na fazulku malu...Pekny den vam prajem a pohladkaj za mna brusenko 😘
@archanjel007 19.4 som bola unho videl ze je sliznica vysoko ze to vyzera ze som tehulka.26.4 som tam bola zase to uz bolo vidiet gest.vak ale srdiecko este nebilo a teraz naposledy co som tam bola tak srdiecko uz krasne bilo ale podla ms by som mala byt uz cca 12tt ale o 2tt je babenko mensie.....
@luta13 dakujem velmi pekne aj ja verim ze bude vsetko ok ked tam zase pojdem..uz sa neviem dockat ...
@bluebell0412 ja som mala pred rokmi prvé dvojičky MA v 10tt..tak isto bez bolesti,krvácania .po kyrete som mala bolesť ako pri ms..dlhšie som krvácala..potom sa to dostalo do starých koľají..po 2mesiacoch som znova otehu ale aj spontánne potratila..a potom ešte 2x..za necelý rok jedno MA a 3potraty..ale mne až potom zistili mutácie krvy a trimbofilny stav..teraz som už bola nasadená aj na liečbu,nepotratila som ale bolo to mimomaternicove 😑

@luta13 silnejú pekne podľa mna, len nech sa testuje jednou značkou ;) Lebo ťažko porovnať