icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
18. máj 2017

@kotatko12345 ja len 6tyzdnov mne malú nepriložili hneď a po cisárskom sa mi mlieko spustilo dosť neskoro mne ju prikrmovali už v nemocke..ja som vytahala z oboch pŕs max 120ml čo je veľmi malo

laauraa
18. máj 2017

Babule moje dnesne usg za mnou spadol mi kamen zo srdca .... nasa laska je tam kde ma byt a vyzera takto 😍... drzte palce aby sme rastli a boli sme zdravucky a dotiahli to do stastneho konca a dakujem samozrejme za podporu rady ale aj tak neodchadzam ostanem tu s vami este vas budem potrebovat 😘

kotatko12345
18. máj 2017

@karmela tak to ano.a cisarsky si mala koli comu??

karmela
18. máj 2017

@laauraa krásne tak len nech pekne a zdravo rastiete do krásy 😊

karmela
18. máj 2017

@kotatko12345 rizikové tehu od konca druhého mesiaca..vysoký tlak opuchy toto tehu je zatiaľ úplne tak verím že to tak v pohode aj ostane až do pôrodu

kotatko12345
18. máj 2017

@karmela to som mala aj ja pri malej ale az od 35tt

candies
18. máj 2017

@cvikla12 jej aká si peknučká velmi ti to pristane 🙂))) aj brusko mas uz krasne velke 🙂

nina4
18. máj 2017

@nita216 no u nas vybavicka nanovo ja som po Adamkovi dala vsetko prec v tedy som bola este rozhodnuta ze dalsie mimco nebude akurat kočiku som sa ako si nevedela vzdať 😊 ale ved vecicky sa pokupia to je najmenej 😊 no uz sa tesim to chystanie tych malinkatych veciciek podbradnickov plienok juuj 😍

nita216
18. máj 2017

@nina4 ja zas v 1.rade nemala som srdce predat tie vecicky a 2.nemala som to ani nikomu darovat z rodiny!takze uplne male vecicky ktoe su biele som vybrala a prichystala a modre isli naspat di sackov!verim ze niekto este bude mat chlapceka z nasej rodiny a viem to tam posunut.veru pranie zehlenie tych veciciek bude zas parada!uz sa tesim na malu Kristinku,cakame na nu!

nina4
18. máj 2017

@nita216 krasne meno Kristinka .Zachvilku bude pri vas princezna malá.

sevcikovaanna
18. máj 2017

Prosim poradte my ktorá maca je naj pre muza(zlý spermiogram )..môžeme užívať obaja rovnaký druh ? Da

luta13
18. máj 2017

@ksebejka hod sem fotku toho testu, co si spominala vcera doobeda, ze bol cisto-biely, som zvedavam ci aspon nieco na nom nebude 🙂

luta13
18. máj 2017

@olylili Super, ze je maly princ v poriadku, tesim sa s Tebou...Nerozmyslala si predsa len na normalnom porode a nie na SC?...Co ked zacnes rodit normalne, poletis na urgentnu SC, alebo to nechas plynut a budes chciet porodit normalne?...Nad tym si rozmyslala?...Prepac za otazku, no to ma len tak napadlo sa Ta opytat, kedze brusenko mas uz dost velke 🙂

luta13
18. máj 2017

@bembaa Som smutna s Tebou, ze nakoniec takto dopadnes a budes navzdy bez moznosti mat este babätko...Sme s Tebou a drzime palceky na operaciu, nech vsetko dopadne na jednotku...Potom sa nam ozvi hned, ked budes moct po operacii, ako vsetko prebehlo...Boh s Tebou! 🙏😘

luta13
18. máj 2017

@alilka fajn sprava, ze nemusite na IUI...No aj ja verim, ze teraz by mala prist ovulka z toho "spravneho vajka do spravneho vajcovodu", kedze minuly cyklus si mala v tom "nespravnom" 😉...Co nevidiet moja mila hladame "Duchov na teste" s Tebou...Uz sa tesim a verim, ze vam to vyjde na prvykrat...Boh Ta zehnaj a aj Tvoje lono, nech je pozehnane...Si na rade a zasluzene!!! 🙏😘

luta13
18. máj 2017

@cvikla12 Si nadherna a brusenko uzasne...Aka si stihlucka, Ty budes tusim hned po porode "vo forme" 😉...No uzivaj vsetko, je to zazrak v Tebe 😘

luta13
18. máj 2017

@bevab Drzim palceky, nech sa Ti uz teraz pod srdcom "udomacnuje" ten maly pokladik vysnivany 😉

luta13
18. máj 2017

@ikonica Myslim na vas cez vikendik, nech to pekne s muzickom "zavarite" tam, kam mate 😉...Boh Ta zehnaj!...Za 2 tyzdne "lovime spolu Duchov" 😉 😘

luta13
18. máj 2017

@kaki221 Vcerajsi poobedny testik je 👍 😉

luta13
18. máj 2017

@kacenaaa Ahoj nezvestna 😉...No teoreticky to moze suvisiet aj s tehu myslim, ale aj nemusi...Najlepsie bude, ked pockas takych 4-5 dni, alebo tyzden a potom testni...No drzim silno palceky, nech Ti to uz tentokrat vyjde na 100% 😉 a nenahaname tu "nekonecnych duchov" 🙏😘

luta13
18. máj 2017

@laauraa Gratulujem k uspesnej kontrole a aj ku krasnej malej rastucej fazulke...Prajem zdrave tehulkovanie az do porodu 😉...Uzivaj vsetko 😘

luta13
19. máj 2017

@nita216
@nina4 Zienky, to pranie najmensich veciciek vam potichucky zavidim a samozrejme tesim sa s vami, ze si coskoro budete v naruci stiskat svoje vytuzene, vonave babätka...Ja som po prvom synovi odkladala uplne vsetko (stale este odkladam), teraz len postupne vybalujem, preperiem a mam ako nove...Obcas natrafim na nejaku vec, co sa uz nenosi, alebo nema spravny "grif", tak to vyradujem pre Cerveny kriz 😉...To, co je malickemu uz zas male, nechavam este v sakloch pre pripad, keby dakedy este nahodou 🤐...A mam aj plne 2 sakle ruzovej, co som "naskreckovala" pri druhom tehu, kedze mala byt babika 🙂...Ked to vsetko nevyuzijem este ja, dam sestre, ona deti este nema ziadne zatial 😉...Uzivajte vsetko dievcence 😉...Nina, Tebe zo srdca prajem dievcatko, ked Tvoj muz tak po nom tuzi 😉

laydy7777
19. máj 2017

Ahojte. Takze vcera u doktora ziadne tehu ale cysta. Uz neviem ako dalej😢😢

laauraa
19. máj 2017

@luta13
@karmela dakujem vam dievcata velmi peknee 😘

lela123
19. máj 2017

@laauraa super, gratulujem a ďalej v šťastí 🙏

simbatko
19. máj 2017

@laydy7777 Mojej sestre povedali zebma cystu a nakoniec to bolo babinko 🙏Bodaj by to bol aj tvoj pripad

laydy7777
19. máj 2017

@simbatko s to je ako mozne.??? Mne dal 10 injekcii nech sa to vstrebe. A pirule. Dufam ze je to ozaj cysta. A ako na to prisla potom?

bevab
19. máj 2017

@luta13 dakujem pekne. Bodaj by tak bolo. Avsak mimo jednych obcasnych bolesti prs a sem tam brucha nic necitim. To znamena vyvodzujem, ze je moj pesomizmus je na mieste. Vsetky mozne tehulky si stazuju na permanentne bolesti a u mna nic......

olylili
19. máj 2017

@luta13 ak by som ho rodila normálne už by som ostala na vozíčku už toto tehotenstvo mi lekár vôbec neodporúčal a len dúfa aby panva vydržala aspoň do 38tt

luta13
19. máj 2017

@bevab uvidis, co bude a ci MS pride...Nesleduj sa tak upäto a nerob unahlene zavery 😉...A hlavne neporovnavaj priznaky medzi tehulkami - to som ja nikdy v zivote nerobila, nema to vyznam!...Kazda sme ina a kazda mame ine telo atd...Jedine, co Ti teraz zostava je cakat...No najdi si zatial inu zabavku, ako cakat a odratavat dni do MS, lebo scvoknes tiez 😉...Prajem Ti krasny den a dobru naladicku 🌞😘