icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
19. máj 2017

@olylili Prepac, zabudla som, ze si to uz minule spominala o tej panve ☹...No velmi Ti drzim palceky, nech vydrzi a nech si vynosis babätko tak dlho, ako si prajes...Musis vela oddychovat a polihovat, nech Ta drobcek tolko nazatazuje v brusenku 😉...Pekny den prajem obom 👶😘

luta13
19. máj 2017

@laydy7777 brali Ti aj krv? a robili sono???

luta13
19. máj 2017

@simbatko to ako sa tak mohli zmylit???...Hrozne!...Mna by porazilo 😲

olylili
19. máj 2017

@luta13 veď to že nevylezim vôbec už na mňa všetci kričia včera som si okná počistila konečne chcem všetko mať na poriadku lebo pri malom sa dlho k tomu nedostanem 😊 idem mu objednať supravicku na odchod z pôrodnice 😊👶

luta13
19. máj 2017

@olylili krasna supravicka - ake jemnucke prevedenie 😲😀

olylili
19. máj 2017

@luta13 aj mne sa strašne páči bude veľký fešák 😀

luta13
19. máj 2017

@olylili tesim sa s Tebou a aj na fotku, ktoru nam sem hned pridas...Este jedna otazka - dost osobna...Ides si dat spravit hned aj sterilku, ked idu robit SC?...Ci nedali Ti taky navrh?...Aby si nahodne zas neotehotnela, kedze aj toto tehu mas dost rizikove kvoli tej panve...

olylili
19. máj 2017

@luta13 jasné hneď vám ho ukážem 👶😊 zatiaľ mi to nenavrhli ja som s manželom nad tým premýšľala len neviem aké sú tam vedľajšie účinky ako to bude s menštruáciou a také veci

karmela
19. máj 2017

@olylili tak to bude veľký paraďoš mamkyn 😊

olylili
19. máj 2017

@karmela konečne som sa dočkala aj modrej ešte taký nezvyk po dievčatách 😀 už som strasne zvedavá ako bude vyzerať 😊

luta13
19. máj 2017

@olylili no mna sa na sterilku pytali uz pri druhom tehu, ked som chcela ist rodit normalne, tak ze keby museli robit urgentnu SC, ci suhlasim so sterilkou, ja som razne odmietla...Ved su zeny, ktore maju zdrave tehulkovanie, maju aj 2-3x SC za sebou a na sterilke neboli...No ja by som asi isla ked by som este jedno dieta vynosila...Len ja som komplikovana, ja som sice mala 2x SC, no prvykrat zo svojej nerozvaznosti a strachu, kedze prvotna info bola moja uzka panva, velky plod a mozne nasledky pri prirodzenom porode atd...A druha SC bola urgentne na moju ziadost, lebo som uz skoro 40 hodin mala kontrakcie a krcok nechcel povolit tak, ako by mal...A tretie keby som dakedy mala ist rodit, zas si budem chciet presadit prirodzeny porod - mozno, ak by som nemala ziadne komplikacie a zacal by kontrakciami, ci odtokom vody...No muslo by to ist rychlo, nie ako naposledy, to som bola uz pri konci uplne k.o. a ledva som zila, tak unavena...Je to zivotne rozhodnutie a je velmi tazke...No kedze mas takto problem s panvou, ja by som velmi uvazovala nad svojim zdravim a zbytocne neriskovala...Je to len na vas s muzom...Drzim palceky, nech sa spravne rozhodnete 😉

ikonica
19. máj 2017

@luta13 heh dakujem... Budeme sa snazit ostosest... 🙂

luta13
19. máj 2017

@karmela ahoj moja, vcera som Ti skusala volat, si bola asi v praci, co?...No pohladkaj za mna maleho princa 😉...Prajem vam krasny den...U nas doslovne "leje" ako z krhly...Hrozne pocasie, von sa neda ist ani keby co bolo a to som chcela ist a malym trosku pobehat...Taky lejak, ze kym by som nastupila do auta, mohla by som sa ist znova prezliekat 😂🌧🙄

laydy7777
19. máj 2017

@luta13 iba sono mi robil. Vcera vecer som zacala trochu spini

laydy7777
19. máj 2017

@luta13 zacala som spinit asi s tych inekcii nechapem

butterfly333
19. máj 2017

@luta13 u nas krasne slnecno 🌞ani mračika a hlasia 29stupnov.

ejuska2586
19. máj 2017

@butterfly333 Ahoj. Cestuje so mnou jedna kočka z BA (myslím, že robí v IBM) a keby som nevedela, že ty robíš v Peugeote, tak dám ruku do ohňa, že si to ty. Brutálna podoba....

butterfly333
19. máj 2017

@ejuska2586 odfot ju som zvedavá že by moja dvojníčka😙

ejuska2586
19. máj 2017

@butterfly333 Skúsim, keď sa bude dať :D

cvikla12
19. máj 2017

@candies ďakujem veľmi pekne. Áno bruško rastie ako z vody veľmi ma to teší

cvikla12
19. máj 2017

@luta13 ďakujem no mam pocit že všetko zo stehien bokov a zadku išlo do bruška 😘

nina4
19. máj 2017

@luta13 ty poklad náš jediny az mi slzy vybehli ty to vies tak krasne napísat a ja toto tehu za vsetko revem ach tie hormony.
Ja som tiez odkladala vsetko este pre Adamka potom ze sak 5 nechceme tak nech sa skrine uvolnia ,ze ak by raz náhodou tak si pokupime a bac este nas ta tuzba po babike chytila 😊 ale teraz si nakup aspon uzije Sofinka ta uz teraz pozera toto bude pekne pre babatko a toto kupime 😍 Tak uz nech je august a mozeme sa do toho pustiť.
A uvidis ak boh da a je ti sudene este miminko tak este budes mat aj ty poklad nás 😘

mdanka
19. máj 2017

Ahojte zienky 🙂 som v 16tt vcera sme mali kontrolu 🙂 vyzeralo ze je vsetko v poriadku, babatko pekne podrastlo veselo si kopkalo, otacalo sa 🙂 Dr mi prezradila pohlavie - budeme mat chlapceka 🙂 strasne stastna som.bola, len dnes na intimne som si nasla take svetlo hnede spinenie alebo vytok, neviem, dufam ze to nie je nic vazne...nebol ani naznak na cervenu alebo jasnu krv,len take svetlo hnede...nestretla ste sa niektora s tym?

bluebell0412
19. máj 2017

@karmela Ahoj....Už som po... akurát neviem spať ani po narkóze takže asi dospim doma
Niekedy poobede ma pustia

luta13
19. máj 2017

@bluebell0412 je mi to este raz luto, drz sa a prajem Ti telesne a hlavne dusevne zotavenie...Objimam Ta 😘

bluebell0412
19. máj 2017

@luta13 ďakujem ti veľmi pekne ☺
Tak snažím sa to prijať ako to je aj keď to ide ťažko 😕

olylili
19. máj 2017

@mdanka po vaginálnom vyšetrení sa to veľmi často stáva

olylili
19. máj 2017

@mdanka a gratulujem k fešákovi 👶a

simbatko
19. máj 2017

@laydy7777 @luta13 strasne ju brucho bolelo..teda podbrusko.Tak isla k dr.ze nech sa na nu pozre a ze ma tam cystu.Ziadne liekyy ani injekcie jej nedala vtedy a kazala jej prist za2tyzdne.Ze urobi sono a uvidi ci rastie cysta alebo nie a ze bude to riesit..a pozrela a bola tehotna.a ta cysta ma dnes 9rokov

mdanka
19. máj 2017

@olylili praveze mna vysetrovala len ultrazvukom cez brucho... a dakujem 🙂 😍