Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Chcem sa opytat moze cysta za 2 tyzdne narast na 5 cm.? Nieje to divne
@mdanka Gratulujem k chlapcekovi a prajem vela zdravicka nadalej...To spinenie by som pripisovala len roztahovaniu maternice, alebo Ti praska nejaka malicka cievka...No ak nekrvacas cerveno, myslim, ze problem by nemal byt...Zavolaj si k svojmu Dr. a opytaj sa na to 😉...Inak dost zien mava spinenie pocas celeho tehulkovania...Pohladkaj za mna brusenko a ked budes mat fotecku drobceka, posli nam ju sem 😉
@bluebell0412 Mrzí ma to. Snáď sa dáš čím skôr ako tak psychicky do poriadku a ďalšie tehotenstvo už bude bezproblémové. Drž sa a skoré uzdravenie prajem...
@luta13 Ja tam vidim len slaby kanalik. Mozno z mrchy jej prislo nevolno.
@luta13 ta daco tam je ale slabucke taze neviem no..
Tak o 2 dni mrcha uvidim ci pride.
Podbrusko uz tak nepobolieva no vcera ked som sa postavila ma dost pichlo v lavom vajecniku aj ked chodim tak som zvedava ale vyzera to na ms :(

@ejuska2586 ďakujem veľmi pekne
Uz som aj doma dostala som akurát ešte antibiotiká o dva týždne budú výsledky tak uvidime
Akosi ešte nevnímam tu "pointu dnesku" no neviem.do kedy vydržím ja som vôbec nič nespala ani po narkoze

@mdanka jaaaaaj tak potom neviem keď toho nebude veľa nemal by to byť problém