Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Som 8dpo test negatívny... Chcem vedieť či príznaky čo mám čo si myslím môžu byť spojené s tehu... Mrcha mešká asi jeden deň... Už tretí deň mám zvláštny tlak naľavo v podbrusku výtok taký hustý bieli ale len veľmi málo krok dole tvrdý ako špička nosa tak by som to prirovnala 🙂 je mi zima ale líca a oči mi horia a dokonca dnes má napinalo keď som sa nejedla veľmi mi chutil guláš od babičky a aj tetaz mi je veľmi zle..😖 🙂 Myslíte žeby som.si mohla začať myslieť? 🙂😔
@kacenaaa ved si len 8dpo ako ti mozes meškat to sa nedtihlo poriadne ani uhniezdit ked si len 8dpo.
@luta13 dakujem ti velmi pekne zlaticko :-* dufam ze bude vsetko v poriadku.. ja som tak velmi tuzila po dievcatku, ale popravde mi to je jedno hlavne nech je zdravucke, lebo fakt co pocujem co sa deje, ake deticky sa rodia alebo niektore zeny ani nemozu mat deticky tak som rada aj za chlapceka 🙂 🙂 a aj ten vytok snad je v poriadku uz som taky nemala skor taky biely, ale po zaschnuti sa mi zda taky do zlta....aj dnes citim take citlive prsia take akoby palenie neviem som si mysllela ze mi uz bolest prs presla ale ako vidim nie 🙂₩
@kacenaaa uhniezdenie trva 10 az 14 dni skus si urobit test ak ti bude meskat aspon 5 dni
@karmela ďakujem ...uvidíme časom ...veď som tu☺
@kaki221 blahozelam 🙂
@archanjel007 ďakujem😊
@alilka mozes vsetko komentovat preco nie?
Zienky viete prosim vas poradit?:Aky je rozdiel medzi zväcsenou sliznicou maternice a vysokou sliznicou maternice? Dakujem
@trblietava ahoj moja no musím sa priznať že som nemala čas sa odsledovať 😂 tak už len budem čakať či dôjde 🤷. Teraz beriem inofolic, kyselinu listovú, vitamín E a tak n etapy B complex. A ty čo berieš?
@simbatko sliznica rastie len do ovulácie pod vplyvom estrogénov, po ovulacii prestáva rásť. Následne sa žltým telieskom vylučuje progesterón ak je žena tehotná progesterón sa produkuje ak nie progesterón sa znižuje a prichádza mrcha. Takto mi to bolo vysvetlené ☺️ ja mám zas nízku sliznicu 😑
@kaki221 Gratulujeem
@kacenaaa kedy si mala posledny MS, ake dlhe mas cykly?...Vytok, a pichanie v podbrusku su priznaky tehu...Co sa tyka jedla a toho, ze Ti bolo zle od zaludka, na to je este myslim dost skoro - myslim, ze sa zbytocne moc pozorujes a psychika robi svoje...Ja Ta chapem, no skus sa trosku uvolnit - co ma prist, pride 😉 ..Mne to zacalo az v druhom mesiaci, aj zle, aj pichanie , aj zimisko hnusna...No pockaj par dni a potom az testuj...Daj mi vediet, kedy ne-ockavas MS...Drzim palceky, aby si si za zopar dni nasla na testiku aspon ducha...Hlavne nestresuj, ked to nevyslo teraz, vyjde nabuduce...Tebe by to uz konecne mohlo vyjst, lebo uz si tu dlho a stale nic 😉...Ja Ti to prajem zo ❤
@mdanka to palenie prs nemoze byt z toho, ze sa Ti nalievaju uz kolostrom?...Skus si vytlacit z prsnika, ci Ti nepojde nieco...Ja som si to pri prvom tehu nevsimala, vobec som nevedela o tehu nic, ani prd makovy, no pri druhom som mala v Tvojom tt uz kolostrum a nezmizlo uz, zostalo az do porodu 😉 ...No skus a daj mi vediet...Najlepsie bude, ked si prsia pri sprchovani pomasirujes pod teplejsou vodou, potom skus vytlacit...Som zvedava...A teda tuzba po dievcatku je aj u mna neskutocne silna - vzdy som chcela dcerku a "piplat" si ju satickami, sponeckami atd...No chlapceka cakas prveho a verim, ze dievcatko pride po nom - aspon snivat mozes ako aj ja som snivala a snivam nadalej 😉...Prajem Ti to...Uzivaj vsetko, no cakaj pohyby, coskoro pridu, tie su naj 😍
Ahojte chcem sa opytat vcera som mala vytok ale nie biely bol taky zafarbeny akoby moze to byt tym ze dnes mam dostat ms ? 🙂
@iva2795 určite to može byt tym ze maš dnes dostat ms.
@ejuska2586
@bevab
@archanjel007
@luta13
Baby dávala som tu 18teho fotku slabulilinkej ciarky. Zhodli sme sa ze asi test "duchuje". Dnes už ale asi sú naozaj dve ! Co poviete ?

Baby my mame doma ma dve baby s menom Karin a Nataska