Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@petra2226 ano na prvej niečo je su tam // držim palce nech všetko dobre dopadne.
@butterfly333 Zlatko a ty ak
Ďakujem pekne. Dúfam že to nie je planý poplach a hlavne ze vydržíme až do konca !!
@ksebejka super tesim sa🙂
@laydy7777 ahoj 🙂...no ja som mala rok dozadu cystu ako pomaranc ☹....hrozila mi laparoskopia,ale v nemocnici mi dali mesiac este,ze uvidia ci sa rozplynie alebo nie,samozrejme,ze som sa zlakla a na ziadnu laparoskopiu som nechcela ist. Tak som si vyhladala tetu bylinkarku a ta mi poradila jeden cajik na mesiac. Ten caj som mala raz za den pit a 3 krat do tyzdna vyvarit,naliat do lavorika a sadnut si do neho na 30min. Tak som to skusila a o mesiac som isla na kontrolu a po cyste ani stopa 🙂. Pred 3 mesiacmi znama mala tiez cystu velku tak som jej poradila toto a tiez jej cysta zmizla 🙂
@alilka ahoj zlatko ja 3dc už ani neviem po kolký krát už to nepočítam. No čo už ide sa dalej znova som nasadila fytosoju snad pomože. A čo t
@kaki221
@butterfly333
@miriamn76
Baby a nemyslite ze je to skoro aby mi 5-6 dni do MS takto ukazalo? To som ani neratala ze by na nom mohlo byt nieco vobec okom viditelne a nie este na foto 😊 len si myslis ze mozno aj plany poplach tak skoro 😢
@butterfly333 ja som dnes 9dc po prvej ms od mimomaternicoveho 😊 ale minulý mesiac mi ovuloval nesprávny vajcovod tak verím že teraz bude ten správny a nám sa podari využiť šancu..😊 v stredu Zbehnem k dr len nech pozrie ktora strana bude ovulovat..inak sme boli vo štvrtok v centre,nič dokopy sme sa tam nedozvedeli tá i už 😊😊 jediné že sme v poriadku a iui nám neodporúčaju..ty si nepremýšľala sa posunúť niekam ďalej?
@alilka ja by som mala mat ovu z lavej strany tak uvidim ako fytosoja zaberie. Ak nie tak po lete asi skusime to iui alebo umele uvidim.čo bude.

@ksebejka gratulujem 🙂