Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@monicka9 Urcite to vyjde 🙂 Ja mam tiez tlaky, niekedy az brutalne, ako ked uz mam MS a normalne citim tie bolesti.. Tak sa chodim s velkym napatim kontrolovat na WC ze co to je..Ale je to fajn 🙂 A aj bude : 😵 A mam pichanie vo vajecnikoch a tak, aj akoby v strede.. No a cez obed som unavena ako kon, jednoducho na mna pride strasna unava a mozem sa aj poskladat.. Ale nespim.. Len si potrebujem lahnut alebo oddychnut 🙂
V piatok sa ozvem, urcite.. uz som si dnes rano tak hovorila, ze supeeer zajtra idem k lekarke uz len raz sa vyspim 😀 a ona mi dnes vola, ze musi si nahle vziat volno 😖 Tak nevadiii ved vsetko bude oki 😉
@zuzanka2211 no ale presne aj ja od včera aj vajecniky cítim najmä v noci, tlaky v podbrusku tiež sa kontrolujem na wc😄aj ja som si musela ľahnuť aj dnes aj včera, nespim ale lezim a oddychujem... A zadycham sa pri všetkom este aj pri vareni aj pri vesani pradla, tak som trochu spomalila a setrim sa. Dcerky mi pomohli aj s nákupom aj upratovanim😊moje milaciky dva krasne💗💗no dako vydrz do piatka ber to ze tak to malo byt asi a bude vidiet trosku lepšie miminko na sone ako vo stvrtok👍
@monicka9 Asi ano, uvidime, co a ako bude 🙂 Ale len a len dobre, tak sa setrime obidve 😉 Nech maju nase lasky v brusku vela sily 🙂 Ozvem sa v piatok, ze co a ako 🙂
Nooo snazili sme sa na 12-13 dc... tak ja newiem ani kedy bola.... inak.... presne... ale tak nejak .... len dneska mi bolo velmi spatne v praci.... neskutocne mi buchalo srdce.... az mi spatne prislo..... .. nooo aj priznaky su dake ake take zatial ... kedze este nejake nemozu byt... ale uz aj prsia mam dake velke.... kukam na ne od rana.... no nic .... musim cakat ale veeeelmi dufam ze to vyslo... fakt...
@monicka9
@katka1274 jaaaj moja to je pepino? tak tomu neverim ani tu kontrolnu ciarku. ja som mala takeho pekneho ruzoveho ducha a ms prisla, dokonca meskala 6 dni. Skus iny test - Dr. Max alebo Mamatest. Mne ziadny iny ciarku ani ducha neukazal len ten pepino a bola to ducharina. Prikladam ten negativ.
ahojte baby, niekedy mam pocit, ze vidim na teste druhu ciaru, pod urcitym uhlom, ale potom si poviem, ze som si to iba vsugerovala. kedy je druha ciara "uz duch" a kedy je to "kanalik"?
@romana311 no nič tam nevidieť fakt... Tyzden je uz dosť mohla byt čiarka ale zase su prípady ked ženám ukázalo po 1-2 týždňoch meškania ... Ťažko povedať... Vsetko zavisi od hormonu hcg v moci kolko ho je...Mne dnes prvý den mešká a čiarka teda riadne tmavá tmavsia ako vcerajsia...
@kristinka28. Ďakujem 🙂
Myslíte že Z toho niečo bude?ďakujem za každý názor

@zuzanka2211 áno tie ciarocky su uz fakt pekne joooj dúfam ze to vyjde tentokrat😊noo od 24dc som si každý den ráno spravila jeden testik a dneska tie dva tycinkove Baby top test a ten kazetovy pepino lebo sa mi nezdala ráno čiarka ako keby nesilnela tak som chcela inú značku vyskúšať a teraz som spokojna😄 ďakujem za podporu aj ja ti držím palce a teda v piatok daj vedieť co u dr. Som zvedavaaaa velmi😊 a ako sa citis? Ja mam cely den tlaky v bruchu ako keby menzes mal prist😬niekedy menej niekedy viac tak som zvedava čo bude z toho😣