icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

monicka9
20. aug 2014

@zuzanka2211 áno tie ciarocky su uz fakt pekne joooj dúfam ze to vyjde tentokrat😊noo od 24dc som si každý den ráno spravila jeden testik a dneska tie dva tycinkove Baby top test a ten kazetovy pepino lebo sa mi nezdala ráno čiarka ako keby nesilnela tak som chcela inú značku vyskúšať a teraz som spokojna😄 ďakujem za podporu aj ja ti držím palce a teda v piatok daj vedieť co u dr. Som zvedavaaaa velmi😊 a ako sa citis? Ja mam cely den tlaky v bruchu ako keby menzes mal prist😬niekedy menej niekedy viac tak som zvedava čo bude z toho😣

monicka9
20. aug 2014

@reva6 20dc by duch mohol byt tu daco vidno na tomto. Ja som jedných duchov mala uz 20-21 DC... Skús este spraviť zajtra ráno alebo o 2-3dni😊

zuzanka2211
20. aug 2014

@monicka9 Urcite to vyjde 🙂 Ja mam tiez tlaky, niekedy az brutalne, ako ked uz mam MS a normalne citim tie bolesti.. Tak sa chodim s velkym napatim kontrolovat na WC ze co to je..Ale je to fajn 🙂 A aj bude : 😵 A mam pichanie vo vajecnikoch a tak, aj akoby v strede.. No a cez obed som unavena ako kon, jednoducho na mna pride strasna unava a mozem sa aj poskladat.. Ale nespim.. Len si potrebujem lahnut alebo oddychnut 🙂
V piatok sa ozvem, urcite.. uz som si dnes rano tak hovorila, ze supeeer zajtra idem k lekarke uz len raz sa vyspim 😀 a ona mi dnes vola, ze musi si nahle vziat volno 😖 Tak nevadiii ved vsetko bude oki 😉

monicka9
20. aug 2014

@zuzanka2211 no ale presne aj ja od včera aj vajecniky cítim najmä v noci, tlaky v podbrusku tiež sa kontrolujem na wc😄aj ja som si musela ľahnuť aj dnes aj včera, nespim ale lezim a oddychujem... A zadycham sa pri všetkom este aj pri vareni aj pri vesani pradla, tak som trochu spomalila a setrim sa. Dcerky mi pomohli aj s nákupom aj upratovanim😊moje milaciky dva krasne💗💗no dako vydrz do piatka ber to ze tak to malo byt asi a bude vidiet trosku lepšie miminko na sone ako vo stvrtok👍

zuzanka2211
20. aug 2014

@monicka9 Asi ano, uvidime, co a ako bude 🙂 Ale len a len dobre, tak sa setrime obidve 😉 Nech maju nase lasky v brusku vela sily 🙂 Ozvem sa v piatok, ze co a ako 🙂

reva6
20. aug 2014

@monicka9 co ja viem..vcera som na teste nic nemala neni to ani z ranneho mocu stale mi to tu svieti ruzove..... neviem ci tomu mozem verit....

monicka9
20. aug 2014

@reva6 no sranda tak to nechápem.. A mozno si mala ovulku skorej ako mavas.. No vyskusaj este jeden test ale tak radšej ranny.

reva6
20. aug 2014

Nooo snazili sme sa na 12-13 dc... tak ja newiem ani kedy bola.... inak.... presne... ale tak nejak .... len dneska mi bolo velmi spatne v praci.... neskutocne mi buchalo srdce.... az mi spatne prislo..... .. nooo aj priznaky su dake ake take zatial ... kedze este nejake nemozu byt... ale uz aj prsia mam dake velke.... kukam na ne od rana.... no nic .... musim cakat ale veeeelmi dufam ze to vyslo... fakt...
@monicka9

reva6
20. aug 2014

Eheeeee 🙂))

chmurkaxy
20. aug 2014

@reva6 som ti to hodila cez viac filtrov a aha ten spodný 🙂

reva6
20. aug 2014

@chmurkaxy no ved ten spodny jaaaj boze.... 🙂 len nech silnie pekneee..... 🙂

chmurkaxy
20. aug 2014

@reva6 bude, strašne držím päste 🙂 ďalší robíš ráno? 🙂

katka1274
20. aug 2014

@sharlly ahoj vies mi dat prosim testik do negativu dik

sharlly
20. aug 2014

@katka1274 ano viem.

katka1274
20. aug 2014
katka1274
20. aug 2014

@sharlly dakujem

reva6
20. aug 2014

@chmurkaxy dakujem... nie mame dohodu tu s jednou babou z konika ze testujeme spolu v sobotu sme plus minus 2 dni na tom rovnako.... a rano nemam cas testovat .. vstavam v nekrestansku hodinu haha .. 🙂

sharlly
20. aug 2014

@katka1274 neda sa mi to bohuzial pridat cez mobil. zajtra cez pc to sem pridam.

katka1274
20. aug 2014

@sharlly staci ci tam nieco vidis

sharlly
20. aug 2014

@katka1274 aj by sa mi cosi zdalo ale neviem to povedat na 100%

katka1274
20. aug 2014

@sharlly dakujem ;) no nic len cakat ci ms dorazi alebo nie a testovat dalej asi ;) duchov som mala dvoch no ked citam ako pepino duchuje tak mam zly pocit. A okrem toho ciarka bola obden len o trolinku viditelnejsia

sharlly
21. aug 2014

@katka1274 jaaaj moja to je pepino? tak tomu neverim ani tu kontrolnu ciarku. ja som mala takeho pekneho ruzoveho ducha a ms prisla, dokonca meskala 6 dni. Skus iny test - Dr. Max alebo Mamatest. Mne ziadny iny ciarku ani ducha neukazal len ten pepino a bola to ducharina. Prikladam ten negativ.

stevvvka
21. aug 2014

ahojte baby, niekedy mam pocit, ze vidim na teste druhu ciaru, pod urcitym uhlom, ale potom si poviem, ze som si to iba vsugerovala. kedy je druha ciara "uz duch" a kedy je to "kanalik"?

romana311
21. aug 2014

@monicka9 dnes som si robila pepino a stále skoro neviditeľná slabá čiarka, ms mešká už týždeň, tak si myslím, že čiarka by mala byť už dosť silná ☹

monicka9
21. aug 2014

@romana311 no nič tam nevidieť fakt... Tyzden je uz dosť mohla byt čiarka ale zase su prípady ked ženám ukázalo po 1-2 týždňoch meškania ... Ťažko povedať... Vsetko zavisi od hormonu hcg v moci kolko ho je...Mne dnes prvý den mešká a čiarka teda riadne tmavá tmavsia ako vcerajsia...

monicka9
21. aug 2014

@romana311 aha toto nie je tvoj testik na ten som Kukala co pridala sharllly fotocku....

sebadtianko
21. aug 2014

Prosím dá mi to niekto do negatívu, ďakujem.

kristinka28
21. aug 2014
sebadtianko
21. aug 2014

@kristinka28. Ďakujem 🙂

sebadtianko
21. aug 2014

Myslíte že Z toho niečo bude?ďakujem za každý názor