Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sebadtianko ti meska mrcha ,no zatial je este tazko povedat ,ale ja ti drzim palce ,,ako dlho sa snazite
Tak asi 4 mesiace som po missed abort.,minuli mesiac,mikropotrat.snažíme sa asi od decembra.
@kristinka28 ovulaciu mi ukázali ovu testy 4dni pred menzesom,tak sme sa vtedy snažili,mrcha došla no iná A len dvojdňova,tak teraz po tých potratov nemám šajnu aký mám ciklus, úplne rozhadzany. ☹
@ajkacovi je troska upravene ,ja tam nieco vidim ,aky je po vyschnuti
@sebadtianko no ja to poznam ,mne sa cyklus po biochemickom celkom zmenil z 28 dnove na 32 33,, 22.7 som mala cudnu mrchu testik 2 ciarky a nakonec mrcha cudna kratka ,ale bola ten mesiac som tiez dostala ,ale uz 28 dnovy cyklus sa upravil tak uz duvat ,ze bude normalny cyklus ,,ja uz kaslem na meranie bazalnej teploty a na testy nachavam uz to tak ,mozno raz to pride same ani nebudem vediet kedy 😀 ,tebe drzim palce
@kristinka28 ďakujem, tiež držím palce nech to už len dobre dopadne,najviac ma mrzí že som prišla O drobca V 13tt,teraz sa budem báť ak otehotniem celých 9mesiacov ☹
@sebadtianko nie, nic tam nie je
@sebadtianko ten test je jasne negativny.
@kristinka28 dakujeem v sobotu robim dalsi 🙂
@sebadtianko neboj raz to urcite dobre dopadne treba si verit 😉
@sebadtianko netrap sa ja som tým prešla 3x no asi to tak malo byt mozno bol plod slaby alebo chory,..Netreba sa vzdavat, treba verit a myslieť pozitivne😊 ono to vyjde neboj buď teraz alebo inokedy ale raz určite áno ver tomu🍀
U mna to dnes vypada takto.. Vcerajsia kazetovy Pepino ked zaschol tak sa pekne vyfarbil😊 a spodny testik je dneska rana to mam 29DC. Menzes zatiaľ neprišiel tak mozno to konečne po dlheeeej dobe vyjde😊 no uvidíme, verím ze bude ok tentokrat🍀
@monicka9 gratulujem. A ďakujem,krajanské testiky 😉
@sebadtianko krásne
aha videla :D
Teraz mam gravitest je za 3 eura..... a su tam 3... tak...katka1274@

@sebadtianko ktory si den cyklu? Alebo kolko dni od ovulky? Na tomto teste nič nie je vidiet ale treba testovat naďalej😊