icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ikonica
21. máj 2017

@alilka ale aspon ze bola uprimna a nesnazila sa ta odrbat a len prachy vylakat... som rada ze mate dobre vysledky....

tak si hovorim, ze skoda ze do seba nevidime... lekar povedal, ze ovulka pride cez vikend.. len ja truba som nejak flakala tie testy tak nevim, ci uz bola ci ne....ovuhlien bol... aj test mierne pozitivny, aj ked som si nan neskoro spomenula a bol uz riadne suchy... tak neviem.... skoda ze mi nepovedal, ze z ktoreho to bude vajecnika... citim trosku pravy... alebo si to len nahovaram... len neviem ci sa nam podarilo strafit, este zajtra poistime, mozno este dasli den a pak uz len cakat :D beriem sporadicky inofolic a listovku...

alilka
21. máj 2017

@ikonica to som aj ja rada že sú výsledky dobré a hlavne že dráhy to má dobré..jak teraz počúvam a čítam koľko chlapov má problém so spermiami 😁 mne už len čakať ostáva ..zajtra mi majú dôjsť testy budem 10dc tak skúsim a v stredu idem k dr nech pozrie ktorý vajecnik ide..pobolieva ma len občas teraz ľavý dal by Boh aby to aj ľavý ovuloval a zadarilo sa nám 😁 jooj tebe držím palce..😁 len to s tým sexom zasa nepreháňajte aby aj chlapci boli Okey 😂😂

ikonica
21. máj 2017

@alilka hej skusame teraz obden lebo min meaiac sme to kus prehnali a prd z toho... ja som si furt nejak,myslela ze sa treba snazit hlavne v den pozit ovutestu, ale asi je treba,hlavne potom.. aj ked sa hovori ze mrsky preziju niekolko dni v zene.... no ked je trochu slabsi spermio, tak asi to neplati... co davas chlapovi jest, ze ma tak dobre vysledky? :D nemusis odpovedat, to bola len recnicka otazka....

alilka
21. máj 2017

@ikonica ja keď som otehu sme sa snažili deň pred a v deň pozit ovu testu ..a dosť..ja som to nikdy nesilila ani nič..my nesexujeme naprogramované 😁 nechcem aby sa nám kvôli tomu pokazil vzťah 😁 a vy máte slabší spermiogram??

alilka
21. máj 2017

@ikonica si ma rozosmiala 😁😁 neviem či to nebude dedicne 😁 totiž to je zo 7mich deti. 😂😂😂😂 Ale je pravda že vo februári kedy som aj otehu pil asi 2tyzdne folandrol 😁 ale akosi neverím tomu zeby to bolo tým 😂😂 187 miliónov na mililiter?😂😂😂

ikonica
21. máj 2017

@alilka hej slabsi...ale ujo doktor povedali, ze sa s tym babo urobit da, ze ziadna panika :D:D:D

ikonica
21. máj 2017

@alilka aj moj pil folandrol aj macu som mu davala aj kadeco... tak neviem co vtedy zabralo.. teraz pekne pije folandrol uz ho ani napominat nemusim.. len neviem ci.... uvidime no...

alilka
21. máj 2017

@ikonica faaakt??to som nevedela..ale aké hodnoty čoho tam máte slabsie?my sme mali len hodnoty rýchlo progresívnych, pomaly progresívnych, množstvo spermii v 1ml , množstvo ejakulatu a morfologicke..

nina4
21. máj 2017

@petra2226 moja mne sa tam zda maly dušik trochu som ho stmavila a tam ho vidno krásne silno drzim palce aby tmavla /

petra2226
21. máj 2017

@nina4 si velmi zlata, skusim rano dalsi z ranneho mocu,snad bude zas o nieco silnejsia.Dakujem!😘

ikonica
21. máj 2017

@alilka pocet... nepoviem ti kolko, nepamatam... a ma aj nizsi testosteron... tak jedno s druhym to asi suvisi... dal mu tamoxifen, ale po par dnoch ho smaril do kosa, nerobil mu dobre.... asi ak sa teraz nepodari, tak ho poslem na kontrolny spermio... aj tak tam mal ist niekedy v marci... len kedze sa zadarilo v dec. a potom sme o babo prislo, tak sme to uz neriesili... ale asi budeme musiet znova asi zacat... no nic.. idem ja uz zalomit, lebo zajtra v robote skapem.... dobru noc...

luta13
21. máj 2017

@ksebejka No super!...Gratulujem a prajem aby tmavli este viac...Ak budes este testovat, hod potom fotecku 😉

luta13
21. máj 2017

@petra2226 no ja uz nevidim dusika, ale slabu ruzovu druhu /...Drzim silno palceky, nech // tmavnu 🙏😘

luta13
21. máj 2017

Zienky, prosim vas vidite tam nieco?...Dakujem za odpovede ❤

luta13
21. máj 2017

@kacenaaa pozitivna som, no ziadany vysledok nezarucim...Vsetko riadi Boh, ak v Neho veris, pros ho o babätko a snad Ta vypocuje 😉...Drzim palceky a prajem skore pozehnanie 😉...Boh s Tebou 🙏😘

luta13
21. máj 2017

@alilka Drzim palceky, nech LAVY VAJECNIK naplno pracuje a Tvoj muzicek tiez 😉🙏

luta13
21. máj 2017

@nina4 na upravenom teste pre "petru" vidim //, aj ked ta druha je zatial slabsia, no je tam a je ruzova a siroka, takze kanalik to nebude aj keby co bolo 😉...Nech jej len pekne tmavne 😀

luta13
21. máj 2017

Baby ja mam dilemu!...Jedna anonymna snazilka mala dusika na teste v case, ked mala 3-ti den MS, no zostalo jej velmi divne a ze to nikdy predtym nezazila, ako jej bolo (fotku testu som tu pridavala myslim 19.5. na zhodnotenie)...Povedala som jej, ze nech teda testne este po skonceni MS a vcera som si v IP nasla fotku testiku, ze nic na nom nie je (je to testik, ktory som sem pridala ja vcera 23:40h - Lady max - prispevok vyssie)...No teraz som ho upravila a vidim tam znova dusika...Prosim vas, poradte, ci povedzte svoj nazor...Moze byt tato zienka aj napriek uz skoncenej MS tehulka?...Vidite na testoch nieco?...Pripajam este raz oba testy...Prvy robeny 3.den pocas MS, druhy po jej skonceni...Vdaka za kazdu odpoved 😉... @nina4 @karmela a ostatne "ducharky" 😅

matka295
22. máj 2017

@luta13 ahoj moja. No vyššie n tej fotke ktorú si pridala včera o 23:40 vidím slabučku čiarku 🙂

mokilko
22. máj 2017

@luta13 moja dusika tam vidím aj ja, ale bohužiaľ pravda teda je, že v rozmedzí toľkých dni nieje medzi nimi markantný rozdiel. Zvláštne,pretoze tieto testiky neduchuju a nekanalikuju.

karmela
22. máj 2017

@luta13 ahoj moja vidím mini pici slabú druhu akoby obrys len neviem posúdiť či je to ozajstný duch..keďže netmavne keď ja by som skúsila testnut ešte neskôr a uvidí sa držím palčeky

luta13
22. máj 2017

@matka295
@mokilko
@karmela zienky dakujem za odpoved, ja som dotycnej najprv pisala v IP, ze nic nevidim, no ako som ten testik sem pridala a pozrela neskor na neho, tak sa mi tam daco zacalo marit, skusila som trosku upravit a teda duska vidim aj ja, no pravdou je, ze keby mal byt pozitivny, mala by byt / uz vyraznajsia oproti testu, ktory robila 19.5....Taktiez som jej povedala, ze nech este skusi testovat neskor tymto istym Lady maxom, lebo mi to nejde do hlavy, zeby "falosne" duchoval...Ja som nim testovala v Decembri 2014 v den ne-ocakavanej MS a test bol snehobiely, bez naznaku dusika a do hodiny som dostala MS ☹...No v Januari na 3-ti den meskania mi ukazal uz peknu druhu /...😀

luta13
22. máj 2017

@mokilko inak Ty ako, uz si zdravsia? 😉...Verim, ze ano, pekny den vam prajem a pohladkaj brusenko za mna 😘

luta13
22. máj 2017

@matka295
@karmela aj vam obom prajem krasny dnik 🌞 ...Karmelitka, pohladkaj za mna maleho princa v brusenku 👶😇

mokilko
22. máj 2017

@luta13 No jasné 🙂nejaký kaslik sa u nás doma ešte motka ale už je oveľa lepšie. ďakujem krásne za opytanie. Akurát ma čakajú ešte skoro 3 dlhé týždne do ďalšej poradne. Sa neviem už dočkať dňa keď zacne malinké kopkat. Tehu predtým v 16tt tak už aby to bolo 🙂

luta13
22. máj 2017

Zienky, prajem vam vsetkym krasny tyzden, tym, ktore NE-cakaju MS, nech ani nepride a nech tu pribudaju silnejuce //...Tym, ktore nosite uz pod srdcom svoje vytuzene babätka, nech rastu v zdravi a nech vam robia svojimi pohybmi radost a vycaria vam usmev na tvari...A tym, ktore mate este brusinka male prajem vela trpezlivosti a snivania o tom, ze toto vsetko nadherne vas este len caka a neminie 😘...Boh s vami vsetkymi 🙏

luta13
22. máj 2017

@mokilko no viem, co je to cakat na kopanceky pri druhom tehulkovani...Je to "nekonecne", no potom o to krajsie ❤...Neboj, dockas sa aj poradne a aj kopancekov - zatial hackuj, strikuj papucky a capicky na zimu 😉

petra2226
22. máj 2017

Ahojky baby. Tak ja som dnes posmutna, vcera duch na teste dnes som skusila znova a nic vyrazne...asi som mala pockat az o dva dni...aj ked som dnes este len 8-9DPO ale som myslela ze uz cosi bude 😢 skusim este zajtra 😥

luta13
22. máj 2017

@petra2226 hod sem testik 🙂 a nebud smutna ❤

petra2226
22. máj 2017

@luta13 skusim zajtra alebo v stredu 😢😢