Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@matka295 krasne od teba dakujem 😙aj tebe krásny dník.😙😘😘
@luta13 zlatko aj Vám prajem pekný dnicek mne je dnes ťažko nejako na žalúdku ráno len štava zomna vyšla ale beriem to ako znak že je babo v poriadku lebo sa neviem dočkať kontroly že mi dr povie že všetko je naďalej Ok..už nebudem môcť ribit lebo keď stojím dlhšie už mi opuchaju nohy tak radšej nebudem riskovať nech to potiahneme do konca..posielame 😘
@ksebejka Ano. Toto je krasny pozitivny test (vcera o 11:34)
Ahojte kočky. Tak hematologiu mam za sebou. Zobrali mi krvicku, ide na testy na genetiku. Predbezna diagnoza "iny trombofilny stav (trobmofilia)". Výsledky testov by mali byt 13.06. A potom sa uz teoreticky budeme moct konecne opat pokusat o babatko.
@matka295 Ďakujem Zlatko
😘
@ejuska2586 držím silno palčeky nech sa zadarí a už do úspešného konca
Dievcata, pisala som aj do inej temy, ale ziadna odpoved. Mozno tu mi budete vediet poradit. Bola som totiz u lekarky, aby mi vzala krv na potvrdenie tehotenstva. Test mi vysiel pozitivny (davala som ho tu vcera o 11:34). Ovulacia a teda den, kedy sme sa snazili bola 3.5.. Datum menzesu nepisem schvalne, lebo ho mam nepravidelny. Lekarka mi robila aj sono a prehlasila ze okrem zvysenej 15mm sliznice nevidi nic, ani gestacny vak. Povedala ze mozno este zacnem krvacat alebo to moze byt aj mimomaternicove. Myslite, ze uz ho mala naozaj vidiet? Je to dnes 19 den po ovulacii. Som po jednom MA tak si viete predstavit co asi prezivam... Podla mojich vypoctov som 4+5 ... bojim sa :(
@ellly co je to za test?
Niektoré su takéto.
A ani je tam vidieť dusika
@bluebell0412 ahoj poklad 31.5. Mám poradňu prvú neviem sa dočkať..Snažím sa nestresovat ale vieš že je tam aj strach potom čo som čítala v decembrovkach a čo sa stalo aj Vám..zase na druhu stranu si vravím čo sa má stať stane sa nijako to neovplyvním..a ty ako mojko? Špiníš či normálne ako ms..kedy sa môžte snažiť znovu budem ti silno držať palčeky
@miriamn76 poklad potom mi píš ja ešte verím v zázrak u vás
@bluebell0412 @karmela ďakujem babulky no už žiadny zázrak nečakám 😑
@karmela
@bluebell0412 ano je to pepino
A nie je ten "naznak" daleko?

@petra2226 slabulilnkeho dusika vidim stale, no skus testovat zas o 2 dni az...Ak si tehulka, aj tak najlepsie ukaze // az po meskani MS 😉... @nina4 ak budes mat cas, prosim skus upravit fotku, mne to nejde 😉