Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela No držím prevelmi palce aby všetko bolo v poriadku.
Ja? Úprimne kedy ako....snažím sa na to nemyslieť ale nie stále sa to dá aj večer má to chytilo vyplakala som sa a zatiaľ dobre
Nespinim krvacam raz menej raz viac.V tomto ti neviem ešte odpovedať o dva týždne mám mať výsledky z histologie a po prvej menštruácii mám ísť k dr.
Takže múdrejšia budem až potom zatiaľ len dúfam že ešte mi povolí byt tehu hoci v nemocnici mi ešte robil usg a vravel nech sa nebojím že ešte znova otehotniem tak uvidíme.
@bluebell0412 ved prave no mne sa to tehu dako od zaciatku nezda to stale spinenie aj teraz to zas mam.
Ahojte baby idem od lekara vysledky krvi ok co sa tyka downow syndrom 1 ku 15000 a pomerane NT mam 1.3mm lekar vylucil downow syndrom na opat dalsie vysetrenie budu brat neskor 🙂rastieme brusko hlavicku mame vsetko na 13plus 5 tyzden tak sa tesim 🙂lekar vravel ze je spokojny tak pokracujeme🙂
@bluebell0412
@archanjel007
@miriamn76 @luta babulky dnes som prvý krát cez angelsoud našla srdiečko drobceka som šťastná 😍Nech to ďalej takto pokračuje
A mame 8 cm 🙂 13plus 5🙂 tesim sa chcela som foto ale tak je pokrutend ze by nebola pekna🙂
@bluebell0412 moja bude aj tretie babatko verím tomu určite ti je ťažko moja a verím že tvoje srdiečko naplní láskou ešte babatko čo budeš čakát..
@miriamn76 zlatko moje ja by som tiež sivela pritom čakaní..veľa špiníš? Bola si u dr?
@archanjel007 teším sa s vami že ste v poriadku nech to takto pokračuje do pôrodu 😘

@karmela nie moja ak sa to teraz potvrdi tak nie to nema cenu davat si zbytocne falosne nadeje