icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
22. máj 2017

@karmela nie moja ak sa to teraz potvrdi tak nie to nema cenu davat si zbytocne falosne nadeje

ellly
22. máj 2017

@karmela dakujem, bola by som stastna keby sa zadarilo

bluebell0412
22. máj 2017

@karmela No držím prevelmi palce aby všetko bolo v poriadku.
Ja? Úprimne kedy ako....snažím sa na to nemyslieť ale nie stále sa to dá aj večer má to chytilo vyplakala som sa a zatiaľ dobre
Nespinim krvacam raz menej raz viac.V tomto ti neviem ešte odpovedať o dva týždne mám mať výsledky z histologie a po prvej menštruácii mám ísť k dr.
Takže múdrejšia budem až potom zatiaľ len dúfam že ešte mi povolí byt tehu hoci v nemocnici mi ešte robil usg a vravel nech sa nebojím že ešte znova otehotniem tak uvidíme.

bluebell0412
22. máj 2017

@miriamn76 ja ťa chápem tak to čakanie je najhoršie

@ellly áno tieto sú takto tak nech len čiarka silnie držím palce

miriamn76
22. máj 2017

@bluebell0412 ved prave no mne sa to tehu dako od zaciatku nezda to stale spinenie aj teraz to zas mam.

archanjel007
22. máj 2017

Ahojte baby idem od lekara vysledky krvi ok co sa tyka downow syndrom 1 ku 15000 a pomerane NT mam 1.3mm lekar vylucil downow syndrom na opat dalsie vysetrenie budu brat neskor 🙂rastieme brusko hlavicku mame vsetko na 13plus 5 tyzden tak sa tesim 🙂lekar vravel ze je spokojny tak pokracujeme🙂

karmela
22. máj 2017

@bluebell0412
@archanjel007
@miriamn76 @luta babulky dnes som prvý krát cez angelsoud našla srdiečko drobceka som šťastná 😍Nech to ďalej takto pokračuje

archanjel007
22. máj 2017

A mame 8 cm 🙂 13plus 5🙂 tesim sa chcela som foto ale tak je pokrutend ze by nebola pekna🙂

karmela
22. máj 2017

@bluebell0412 moja bude aj tretie babatko verím tomu určite ti je ťažko moja a verím že tvoje srdiečko naplní láskou ešte babatko čo budeš čakát..

@miriamn76 zlatko moje ja by som tiež sivela pritom čakaní..veľa špiníš? Bola si u dr?

@archanjel007 teším sa s vami že ste v poriadku nech to takto pokračuje do pôrodu 😘

nina4
22. máj 2017

@luta13 to by uz asi bolo viac viditelne po takom case .mohlo byt ,ze tehu bola len sa drobciatko neuchytilo riadne.Budem jej velmi drzat palce aby nasla tie spravne // cim skôr 😉

cvikla12
22. máj 2017

@karmela jej gratulujem našla si ho dosť skoro ja som do 12tt našla len svo tep

matka295
22. máj 2017

@ellly podľa mňa je to tak 😝😘

milasik10
22. máj 2017

@karmela ahooj,to fakt? Ja som na nete citala ,ze pocut je az od cca 18tt... musim si ho uz aj ja pomaly pozhanat 🙂

alilka
22. máj 2017

@ksebejka a HCG si mala aké?

ksebejka
22. máj 2017

@alilka este nemam vysledok :/ cakam

miriamn76
22. máj 2017

@karmela doktor pivie ze tam nevidi nic z coho by som.spinila. A mam to tak chvilu nic potom taky hnedy hlien potom zase nic

miriamn76
22. máj 2017

@karmela no vidis dockala si sa☺uz mozes byt kludna drobcek sa ma urcite dobre

milasik10
22. máj 2017

@miriamn76 si myslim,ze to spinenie je ok... mne sa obcas objavi na 1 den a potom nic, nic... potom zase trosku... kedy ako🙂

miriamn76
22. máj 2017

@milasik10 ja ho mam takmer od zaciatku tehu. Ten orvy krat som bola tri dni v nenocnici ze hroziaci potrat a odvtedy neni vidno nic z coho by som spinila

candies
22. máj 2017

tak my mame za sebou dalsiu poradnu 🙂 babatko ma od hlavicky po ritku 10cm ... v brusku si veselo kopkalo :D ale samozrejme ritkou dole a s prekrizenymi nozickami cize zas len predpoklad na 60-70% to je baba 🙂

milasik10
22. máj 2017

@miriamn76 ja som tiez bola kvoli tomu 2x na pohotovosti ale povedali, ze vsetko je ok, nevidi zdroj odkial by to slo, babatko pekne rastie, takze sa veaj nemam bat 🙂 uz ani lieky neberiem

karmela
22. máj 2017

@candies jeeej nechcelo sa ukázať krásne babenko 😍

karmela
22. máj 2017

@milasik10
@cvikla12
@miriamn76 áno som sa dočkala už budem kludnejsia aj ja som prvé dni len svoje počula a dnes pod mojou tepnou som našla krpceka viditeľný rozdiel jemu bije srdiečko rýchlejšie o dosť..no dnes som 9+3

karmela
22. máj 2017

@miriamn76 mojko a keď ostatne výsledky budú Ok pôjdeš na trisomy?

miriamn76
22. máj 2017

@karmela nie isla by som bud tie nifty testy alebo amnio ale v zleleznicnej na vlastne naklady. Ty myslis ze by tie vysledky este mohli vyjst inak? Ja teda nie take zazraky sa nedeju

candies
22. máj 2017

@karmela nechcelo potvorka :D ale mam krasne videjko ako si kopka v brusku ja som unesena 🙂))))) slzy na krajicku cely den :D

candies
22. máj 2017

este jednu lepsiu fotocku pridam 🙂

lela123
22. máj 2017

@ellly ja tam vidím druhú slabunku 🙂

cvikla12
22. máj 2017

@karmela gratulujem budeš kľudnejšia aspoň ja som keď počujem nášho drobčeka 😍

cvikla12
22. máj 2017

@candies teším sa s tebou že ste v poriadku. A za video si koľko platila?