Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko12345 si mi neukazala fotku brucha ;)a opatrne s tou zmrzlinou ja som si prechladila nosne dutiny este ma neopustila 🙂
@kotatko12345 nadcha tam malo byt🙂
@archanjel007 ano?? no 2 dni papam taku velku 😂 aj ty sa pochval bruskom😉
@archanjel007 no ja som teraz tiež zmrzlinova či nanukova fest
@kotatko12345 😝
@karmela no aj dnes som si kupila JARKU nanuk..nieco strasne ...a brusko mas ake uz vecsie?? 😉
@kotatko12345 ale áno už rastie aj sa zväčšilo.Rifle už nemôžem žiadne vôbec tlačia má fest tak už musím ísť kuknúť tehu nohavice objednala som s netu ale dva týždne prešli a nič mi nedošlo 😈👿
@kotatko12345 a ty?
@karmela ja rifle tak isto neobleciem...mam jedne cierne elasticke nohavice cize tie sa este daju ale uz len leginy nosim. a 3 nohavice mam tehu este po malej..trosku su mi sirsie ale aspon nikde netlaci..
@kotatko12345 paci sa 🙂
@archanjel007 aka si chuducka 😊 no nedavno som papala tak mam aj koli tomu vecsie...idem sa odfotit..
@archanjel007 pozri na moj Pupok 😂😂
@kotatko12345 pekne brusko ta ja som vysoka a mam dlhy trup ta preto asi 🙂
@archanjel007 dakujem.no ja som drobec 165cm
@mokilko ja som mala "hemofilus bacilus" asi pred 10 rokmi, no ked mi nasadili spravne lieky, tak to zmizlo...Tiez som bola opakovane chora, hrdlo, kasle a tak mi Dr. bral vyter na bacily a zistili henten isty, co mas Ty...Prajem skore uzdravenie...A babätko sa Ta tak lahko nevzda, o neho sa neboj, je mu u Teba dobre v brusinku 😘
@kacenaaa nieco sa mi na Tvojom testiku mari, no dost zla fotka - fotena dost zblizka a tym padom rozmazana...Alebo si ju skusala upravovat, priblizovat a preto je taka rozmazana?...Skus test odfotit trosku z dialky a na dennom svetle 😉...Alebo urob v piatok dalsi, ak chces...Drzim palceky 🙏
@archanjel007
@kotatko12345 bambulky, mate krasne brusinka a pekne sa vam pomaly, ale iste zväcsuju...Pohladkajte ich za mna 😉
Krasne ranko zienky:Dnes som 27Den menstruacneho cyklu..a13.4 21.4 23.4 sme mali mojkanie s mojim..kedy najblizsie by mi mohlo ukazat TT //ciarocky?

@laydy7777 takže ja neviem čo to znamená no 😠