Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dik, baby, ale poznate to ako ruky palia ked je doma test 🙂
@luta13 diki aj ja si taky kupim
@tinabalogova GRATULUJEM a velmi sa tesim s Tebou, ze konecne Ti to vyslo!...Teraz uz u Teba na testikoch nemusim hladat dusikov, vidim nadherne //...Uzivaj vsetko a sem tam sa nam ohlas, ako rastiete 🤰😘

@tinabalogova kolko Ti meska MS?...mas uz termin k Dr. na prvu kontrolu?
@tinabalogova Gratulujeeeeem
@luta13 ved ma len 18r určite je zdrava prečo by to nevyšlo. No čudujem sa taka mlada sa hrnie do materstva. Moj nazor.
@tinabalogova Gratulujem, krásny testík

@tonjadablik2
@luta13
Dakujem Vam.... poslednu MS som mala 1.4.... Potom po case som si myslela, ze mi Ms meska tak som si kupila test a boli tam 2 ciarocky..... Este len musim ist do lekara nebola som, ale pojdem....Tesim sa strasne
@adria88 Dakujem krasne 🙂
Tak z toho asi zas nič nebude.... Dnes rano som sa zobudila nato že má strašne bolelo brucho asi 5 minút aj menej taká intenzívna bolesť tlak všetko a trocha som spinila no hneď to prešlo všetko za 5 minút :D no uvidíme čo z toho nakoniec bude... Niečo také som ešte nezažila aby som sa na bolesť zobudila 😖
@tinabalogova gratulujeeeem 🙂
@kotatko12345 Ďakujem pekne 😍😘😘
@butterfly333 no ja si myslim, ze aj keby mala 16, 17 rokov je to jej vec, ked ma uz tuzbu mat babätko, v tomto sme kazda ina...Moja sestra ma 31 rokov, nema ziadne deti a este sa na ne ani neciti, takze je to individualne...A to, ze je mlada a ma 18 rokov neznamena, ze dieta mat moze...Je tisicky mladych zien, ktore deti mat nikdy nebudu, pretoze ich nemozu mat...Moj nazor na vec...Nic v zlom...V jej blogu sa do nej doslovne hnusne pustali zeny a komenty na jej osobu su podla mna kompromitujuce...Ja viem, ze uz minuly rok tuzila po babätku, mam dost IP od nej, ked jej dusikovali testiky, alebo mala divne pocity, no tehu to nebolo nakoniec...Preto som jej napisala, ze "konecne" sa im zadarilo 😉
Poradí mi niekto aký má byť krcok počas menštruácie? Lebo ja nekrvacam iba trošku hnedého hlienu ale ak by to bola mrcha krcok by mal byť mäkký asi však? Môj je hore ale tvrdý taký " špicatý"???? 😲

@mokilko neboj sa moja vsetko bude v poriadku myslim na teba🙂