Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Kocky,potebovala by som radu.Akym sposobom si mozem doplnit progesteton,okrem tabletiek duphaston,ktore uz beriem dlhodobo?
@sunflower28 ja to tam vidím 😉 testuj o dva dni zase a bude silnejšia 🙂
@sunflower28 aj ja vidim ducha 🙏 kolky den cyklu si?
@sunflower28 aj ja tam vidím niečo ale obávam sa či to nieje kanálik 😊
je to zvláštne, lebo som len 14 DC, spravím zajtra ešte jeden inej značky. to by bola moc veľká náhoda keby som bola tehu 🙂
@sunflower28 14DC???
@sunflower28 skus ho este odfotit teraz po zachnuti,ale ciarka tam je urcite.
@sunflower28 aj ja vidim ciarku a ruzovu..skus este o tri dni znova
@ka_ti Gratulujeeeeem krasna ciarka teda dve 👍
@0507 Stale kazdy odporuca kupovat Lady max tam je to najlepsie vidiet ...skus kupit aj ty 🙂
@0507 najlepsie je si robit test v den menstruacia kedy mas dostat pred ms to je take neiste 🙂
@0507 nemozem si pomoct.ale ja tam vid aj druhu ciarku.. Priblizit treba
@kotatko12345 dnes som nemala tu moznost
@tonjadabik2 ja tam nic nevidim 🙂
@kukurica77 existuje progesteronovy krem... Da sa objednat s iherbu... Na vyladenie hormonov skus mozno aj macu..
@0507 skus zajtra 🙂 tie testy su TOP!!
Tehulky tak zatiaľ k vám nepatrím lebo mrcha prišla myslím že ešte som to nemala v osude 🙂 tak snáď zachvillu budem tu zas ;) všetko je tak ako má byť ;) drzim vám prsty veľmi všetkým 😉
@luta13
No poradna uz za nami a z Michalky vizera ,ze bude Tobiasko 😊 drobcek nas krasny je o tyzden a pol väčsi vaha zhruba 365 g a fotku som si zabudla pytat lebo ten manzelov viraz bol za vsetķo ked gyn.oznamil ze sa mu zda ,ze vidi pipika a on bol tak presvedceny o bambuľke 😁
Tak hadam uz dalsiu poradnu sa drobec ukaze riadne a nebudu to dohady 😊
Ahojtee🙂 tak ja uz mam po statniciach, skolu mam konecne za sebou,takze sa mozem naplno vytesovat z toho ako drobec rastie v brusku ... zatial vsetko ok, poradna sa pomaly bliizi... pred mesiacom sa to zdalo,ze to bude trvat veky a uz je to pomaly tu 😁 tehulky, ako sa mate vy ? Dlho som tu nebola 😊😊
@milasik10 ahoj tak super.uz len odychuj ..mi sa mame fajn brusko rastie...pochval sa aj ty bruskom ake ho uz mas??
Dievcata skusala ste niektora na zistenie pohlavia tu sodu
s mocom??
@kotatko12345 ziadne brusko este nemam,absolutne nic na mne nevidiet... a zajtra uz zacinam 10tt...
@milasik10 a to cakas prve ci druhe?? mne pri prvom vykuklo brusko az 15-16tt
@kotatko12345 prve cakam 🙂 akoze mam taku malinku vypuklinku ale ja to pripisujem tomu,ze som najedena... rano to az tak nevidiet

@tinni uvidis moja budes tehotnucka🙂