Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 ahoj este nie lebo som nemala test. Tak so msi bola kupit chcem pockat do rana ale myslim ze ked mi meska 6 dni ukazsl by mi uz aj teraz? Ci mam radaej pockat do rana?
@kristinka95 urcite ti ukaze aj teraz ked meska 6 den 😉
Kočky mam otazku. Minuly piatok som mala HCG 1500 a tento piatok 10000. Myslite ze je to v poriadku? Som v tychto hodnotach stratena.
@kotatko12345 dakujem idem kuk 😉
@petuska18 skus si kupit Lady max.a tym testuj ten je najlepsi
@kotatko12345 urobial som si ale na teste je len jedna ciarka😡😡😡 ale mrcha nikde. Nezvykne mi meskavat a uz vobec nie 6 dni.
@kristinka95 ukaz testik skusim upravit a najst dusika 😉
@trblietava ahoj tak uvidíme no keďže mi to posledný pol rok chodí raz 26 potom 29 alebo 31 tak buď o tri alebo šesť dní či až deväť no som teraz 23 DC. Tak uvidíme. Tak ale teraz po laparke bola na 26 DC tak verím že už môžem o tri dni testnut alebo v nedeľu ráno by som už testla 😂😂😂
@kotatko12345 ja tam nic nevidim 😥😥😥
@kristinka95 a teraz uz nieco vidis?? 😉ja ano☺
@kristinka95 je tam slabulinka ciarka.skus testnut o dva dni
@kotatko12345 uz trochu ano ale preco stale nesilnie? 😞😞😞 dakujem za upravenie
@kristinka95 kup si Lady Max tento testik je najlepsi😉
@kotatko12345 robila som si dva naraz a na tomto uz duplom nic nrvidim.. Na tom prvom ako je uraveny ano ale tu neni ani naznak tak uz tomu uplne nechapem. Tento test je rapiclear
@kristinka95 to su zle testy 😕 skus zajtra kupit Lady max
@kotatko12345 oki dakujem za rady
@0507 Trosku som Ti to upravila...Na prvom teste kazetkovom vidim minidusika a na pasikovom modrom vidim //...Ten kazetovy nie je nahodou citlivost 25?...To by mi vysvetlovalo, preco na pasikovom vidim jasne aj ked zatial slabucke //...Velmi, prevelmi Ti drzim palceky, nech tmavnu, ak su ozaj tam 😉 ...Skus zas o 2 dni tento modry testik, hod potom foto 😘🙏
@sunflower28 aj ja vidim ducha, no a je ruzovy...Skus testovat zas o 2 dni...Drzim palceky 😉
@karcika1988 testiky mas pekne, no je mi luto, ze MS prisla...Mas ju normalnu, ci inu ako obvykle? 🙄
@nina4 no si na tom tak, ako som bola ja skoro pred 2 rokmi 😔 ...No ja som vtedy koncila uz pomaly 28tt., ked Dr. "zbadal penis" a ja som tomu verit nechcela a mala nakupene vselico ruzove, hackovala papucky, ciapocky, deku a vytesovala sa ako male decko, ze budem mat svoju vysnivanu princeznicku a "piplat si ju"...No behom minuty bol z nej chlapcek, bol to sok, no podstatne je, ze drobcek bol zdravy...Prajem vam, nech sa vam na najblizsom sone uz ukaze v plnej krase, nech viete ako mu (jej) do brusenka hovorit...Som rada, ze pekne rastiete...Kedy mas najblizsie sono? a idete aj na 3D utz, ci?...Dakujem inak za spravicku 😉...Pohladkaj brusenko za mna 😘

@milasik10 to aj ja som mala tu vypuklinku 😉a ten 15-16tt sa ma uz ludia pytali ci cakam babo..vtedy uz boolo pekne vidiet...☺