icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
28. máj 2017

@sunflower28 neviem, co si o tom mysliet...Ak mas ten test este doma, hod mi sem fotku potom - myslim ten test, co pises, ze bol biely...Bolo by to ozaj zvlastne, zeby jeden mal ruzovu / a druhy nic...No ak chces, testni este rano a uvidis, co na dalsom teste bude...Drzim palceky 🙂

luta13
28. máj 2017

@nina4 tak aspon na 3D vam potvrdia pohlavie na 100% - ak sa drobcek pekne ukaze v "plnej vybave" ako sa nam ukazali obaja nasi pisulaci 😉...Som velmi zvedava a stale vam prajem tu vasu vysivanu princeznicku, kedze mate len jednu doma 💃😘

luta13
28. máj 2017

@kristinka95 no daj potom vediet, kedy ides na kontrolu...Skusala si odvtedy este testovat? 🙂

luta13
28. máj 2017

@lentilka969 mne sa to nestalo, ze by MS meskala a testy biele, no boli tu uz take zienky, ktorym testy zacali ukazovat // az ked MS meskal vyse 10 dni 😉...Drzim palceky, daj nam potom vediet, ako pokracujes, ci sa zjavili //, alebo kedy ides k Dr. na krv 😉

luta13
28. máj 2017

@maminka12345 nieco sa mi tam mari, no asi som uz domyslava...Testuj ked bude meskat MS, co je za 2 dni tusim...Drzim palceky, nech si najdes potom // a MS nech sa neukaze tento rok uz vobec 😉

luta13
28. máj 2017

@maminka12345 takto to vidim ja zatial...

luta13
28. máj 2017

@nina4
@mokilko zienky, skore uzdravenie vam prajem obom...Do kelu aj s chorobami!...Skoda, ze tehotenstvo "neoslobodzuje" zeny od chorob, to by bolo super! 😉

luta13
28. máj 2017

@simbatko
@domidee obom vam prajem, nech ste tehulky a najdete si na teste // 😉😘

luta13
28. máj 2017

@evat2315 Uprimnu sustrast!...Je mi luto, ze Tvoje babätko bolo takto chorucke a ze si o neho prisla ☹...Prajem Ti, aby Ta znovu Boh pozehnal a tentokrat, aby si vynosila zdraveho drobceka 😉

luta13
28. máj 2017

@karmela verim v "Maleho princa" 😉

luta13
28. máj 2017

@ka_ti ak sa Ti dnes MS nespusti, urob testik a hod nam sem potom fotecku 😉...Drzim palceky na // 🙏🙂

luta13
28. máj 2017

@monikak12345 ja myslim, ze tehulka byt mozes...Urob testik a budes skor vediet...Drzim palceky 🙂

milasik10
29. máj 2017

@luta13 moje nenapapane brusko 😅 Nevidiet na mne, ale zacinam sa pekne "obalovat"... aj pribrala som uz kilo a pol. Hneva ma,ze mam dost chut na somariny (pizza,vyprazane,sladkosti,chipsy) Aj dva sladke presladke kexi dokazem zjest po sebe... musim sa premoct,viac zeleniny a ovocia. Inak ja som dost zvyknuta na kolieskove korcule, myslis,ze mozem este ist pokial nemam brucho? A dakujem za blahozelanie k statniciam 😉Zlata si

olylili
29. máj 2017

@archanjel007 áno cez ultrazvuk vidí najlepšie 😊

candies
29. máj 2017

@milasik10 fajn sk na co mas chut 🙂 a s korčuľami by som ja osobne neriskovala aspon do tiho 13tt. Urcite nie. A potom ak tak tak len velmi opatrne pripadne sa poraď s dr. 🙂

candies
29. máj 2017

@milasik10 prepac na zaciatku malo byt ze: daj si na co mas chut :D

kessica
29. máj 2017

@luta13 neriešila si to tu už dávnejšie 😐 ja tam nič nevidím a ako píšu baby je to kanálik daleko od kontrolnej

ikonica
29. máj 2017

@luta13 mne duchoval lady max min mesiac, mrcha dosla a tehu nikde

ikonica
29. máj 2017
luta13
29. máj 2017

@milasik10 Dakujem za peknu spravicku s fotkami...No ako na Teba pozeram, si typ zeny, ktora pocas tehu priberie len "potrebne" kilecka a hned po porode budes vo svojej forme...Takymto zienkam potichucky zavidim dobru genetiku a metabolizmus 😉...Tipujem, ze pred tehu si mala este plochsie brucho a teraz to, co vidim na foto "z profilu" je uz malicke tehu brusenko...Mam pravdu asi, ze?...No jednoznacne s korculami by som pockala na ukoncenie prveho trimestra a aj to by som prejednala so svojim gynekologom a nedala na reci ostatnych zien, ktore jazdia celu dobu akoby nic...Najdolezitejsie je riadit sa svojimi pocitmi - vzdy a vo vsetkom!...Su situacie, ktore Ti musia povedat: "Toto nie, toto nemozem"...Ja som napriklad pri oboch tehu chodila "ako pokakana" cely prvy trimester, ani som nebezala a ani sa nikam neponahlala...Proste som nechala babätku cely prvy trimester cas, aby sa krasne vyvijalo a malo v brusenku uplny klud bez zbytocne prudkych pohybov...To som sa nikoho nepytala, co mam robit...Proste som to tak JA chcela a povedala som si, ze takto je to spravne...Ked som "prehupla" do 2.trimestra, zacala som jazdit na bicykli, no vsetko vzdy opatrne, aby som nahodou nespadla, alebo nemusela riesit stresove situacie...Co sa tyka "nezdravej stravy", aj ta patri k tehulkovaniu...Ja som jedla pri prvom tehu kazdy den 2 keksy a zmrzlinu "na tony"...Pri druhom tehu som mala maniu na zeleninove taniere, k tomu toastovy chlieb s natierkovym chrenovym, cesnakovym, ci bylinkovym maslom 😉...A samozrejme v polke tehulkovania ma taktiez zachvatilo "zranie" sladkeho a zmrzliny!...Ved ano, mam navyse 20kg + 8kg som k tomu este teraz nabrala za posledny rok 😒, co sedim na MK a jem nezdravo a nehybem sa vobec skoro...Myslim, ze Tebe nehrozi nejake brutal priberanie, kedze mas taky dobry zaklad a si vysoka tipujem...Uzivaj si vsetko, neobmedzuj sa, nejedz stiplave a urcite potraviny, ktore v tehu nie su dovolene...To si najdes na Google, ze co jest a comu sa vyvarovat...To je jedine, co som ja zasadne dodrzovala - zoznam potravin nevhodny pre tehulky...No zas som sa rozpisala, som hrozna - zo slohu som mala vzdy jednotku! 😂...Tak pekne uzivaj vsetko a prajem vam krasny den...Pohladkaj za mna brusenko 😘

luta13
29. máj 2017

@kessica ahoj, ano riesila som to tu tusim minuly tyzden, no toto je dalsi test...Ja totiz na nom nevidim nic pozitivne, cize pre mna je negativny...Ani dotycna nevidi nic na nom, len som si to tu chcela potvrdit vami 😉...Prajem Ti krasny slnecny den 🌷🌞😘

karmela
29. máj 2017

@milasik10 jeeej aké mini bruško ty si aká tenucka 😊 Korčule by som na tvojom mieste neriešila áni teraz ani neskôr až keď porodis..je tam veľké riziko pádu môžeš sa prechadzkovat 😉

jjuulliisskkaa
29. máj 2017

Ahojte, 16dc vecer som mala pozitivny ovu test, ovulka bola podla bolesti 17dc, mala som dve velke vajicka (24,25mm) v ten 17dc rano. snazilkovali sme sa 16,17,18 dc. Dnes som 5dpo, viem ze je este skoro, ani nemam priznaky, prsia ma nebolia, nic, kedy by som podla vas mohla pocitovat prve priznaky?

luta13
29. máj 2017

@milasik10 aj taketo "taniere" som jedavala pocas tehu 😉

luta13
29. máj 2017

@jjuulliisskkaa s tymi priznakmi je to uplne individualne...Ja som pri druhom tehu citila asi 10DPO, ze nieco sa mi deje v brusku, mala som tam akoby "balonik" na pocit a najviac som to citila pri beznych cinnostiach, ked som bola v predklone (napr.pri vysavani, umyvani dlazky atd...)...Pri prvom tehu som nemala ziadne pocity vobec...No pockaj taky tyzden a skus testovat ak chces skor ako mas mat MS, no je to len na Tebe, ako budes konat...Jednoznacne Ti drzim palceky, aby vam to vyslo a Ty si si nasla na teste // 😀

kaki221
29. máj 2017

Baby😊dnes ma čaká návšteva u lekára,tak som zvedavá,či bude niečo už vidno aj keď na srdiečko je asi ešte veľmi skoro😉

luta13
29. máj 2017

@kaki221 myslim na Teba a drzim palceky...Ktovie, mozno uz aj srdiecko uvidis - kiezby...Uzivaj si prvu kontrolu a ak bude daco vidiet na monitore, pytaj si prvu fotku na pamiatku, aj keby tam len bodka bola 😉

kaki221
29. máj 2017

@luta13 dakujem moja....mala by som byť 5+5 aj podla digi testu....a fotečku na pamiatku si určite vypýtam😊....malý sa už veľmi teší😊

karmela
29. máj 2017

@kaki221 držím palčeky nech je všetko Ok potom daj vedieť 😉

modroocko4201
29. máj 2017

Baby čo si myslíte , je to pozitívny test ? Som 13 dpo