Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@archanjel007 Inak pytala som ho dnes foto a on ze on robi len na CD video ze netlaci foto...😡
@kotatko12345 idiot veď stlačí jeden gombík a máš
@kotatko12345 ale si si odfotila sama tak fajn;)
@simona_simi ja si myslím ze všetkým lebo asi už každý som vyskúšala a všade bola druhá čiarka a aj tak došla mrcha .
@archanjel007 ano som mu povedala nech mi to nastavi a budem si sama fotit stale😉
@alilka Držím.palce nech sa yz tenrokrat "šťastne podari" ☺
@matka295 no moja testuj lebo som zvedava uz 😀 a samozrejme drzim palce 🙏 uz nech to vide aj ja budem onedlho po laparke
@sunflower28 no ako robila si testik?
@tinni ako to vyzera po uschnuti?
@trblietava taká biela čiarka v mieste kde ma byt asi ta testovacia a okolo ružové , z jednej strany je to pri tej bielej čiarke viac ružové ako z druhej , to ma trosku mätie... ale ta biela čiarka je tam úplne zjavná
@tinni hmm tak to neviem ale biela ciarka je povacsine kanalik ale tiez ma myli to ruzove...a kolky si den cyklu? Netestujes skoro? Alebo to bol chybny testik rano skus dalsi 🙏
@trblietava skoro nie, som 13 dpo, takze to bude asi kanál ☹
@tinni nemas doma test? Sprav dalsi alebo vydrz do rana, no hlavne nestracaj nadej 😉
@trblietava nemám už další, pockam do stredy aspoň 😄
@tinni no super 😀 ja by som sla kupit.hocico ruzove zazriet na / a nemat doma dalsi test???nezaspala by som 🙈
@trblietava no ja skôr myslím že príde ms, lebo 13 dpo by mi už test ukázal 😢
@tinni uvidime no uz je to na prirode mozeme len dufat a kupovat testy.tento ta len zmiatol to dobre poznam
@trblietava no ja neviem či si tam to ružové aj nenahovaram 😂
@kotatko12345 pocuj moja dajak som sa zamyslela nad tebou ze ten lekar co on nevie pocitat ved prvykrat si bola 26.4 a si bola 6plus5 dni pred dvoma tyzdnami si bola a si bola 9plus4 a ze babo je mensie lebo sa drzal poslednej menses co si mala 27.2 a dnes si ostala opat na 9plus4 ved uz len od toho datumu 26.4 by si sa mala pekne posuvat dopredu a dnes by si mala byt 11tyzdnov a 2 dni takze 12 tyzden si nerozmyslala nad tym a keby si mala ovulku 30 marca jak si pisala tak 26.4 by si nebola 6 tyzdnov tehotma a ani pred dvoma tyzdnami 9plus4 a dnes by si bola ak podla ovulky 30 marca tak tehotnicka 8 tyzdnov ..ja som sa stratila ..
@tinni no take podobne mam ja a testujem o dusu rano aj vecer 😂😂 skusala si ten papierik presvietit?
@kotatko12345 Ahojte dievcata uz idem od Dr.Babenku krasne bilo srdiecko💜 len bolo mensie ako mi tu na MK vypisuje...dnes som bola len 9+4 cize o 2tt zase k dr a vtedy uz mi budu robit vsetky merania atd...
16. máj o 09:54 • čaká bábätko, termín má v decembri 2017 (10. tt) pozri tu si pisala moja 16 maja si bola 9plus 4 ako dnes?
@maminka12345 vidíš na tom mojom aj ty niečo ružové alebo sa mi to iba zdá? 😄presvietit som neskusala
@tinni ako sa dari dalej?
@archanjel007 nič moc, dnes ráno som robila test ale bol tam kanalik ☹ aspoň myslím... tak čakám kedy príde ms

@ejuska2586 pri dalej poraadni uz budem mat konecne aj Tehu knizku...ze sa jej dockam😉