Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@domidee Mne podľa ovu aj tak sa nepodarilo, a tehu ani nekomentujem 🙂 ja som mala všade duchov aj na tých, čo neduchujú a MS prišla 🙂
@simona_simi raz to pride a budes tehotnucka 🙂
@archanjel007 veľa ľudí mi to povedalo.
@simona_simi noo tak sme na tom asi podobne 😅 ja uz kašlem nato ak budem tehu tak budem ale testovať uz urcite nebudem
@archanjel007 Povedala som si žiadne ovu ani tehu 🙂 Nechať všetko na toho tam hore 🙂 On vie, čo robí .... Tehu mám pár doma lebo niekedy zvedavosť nepustí ale už nie zbytočne lebo toľko € som do toho už vyvalila 🙂
@domidee Skadiaľ si ? A už detičky máš, či prvé bude toto ?? 🙂
@kotatko12345 moja preco mas na nastenke fotku a nad nou napisane 10plus 1 ked si 9plus4 ....
Vráble a uz mám chlapčeka 2 ročného 🙂 a ty mas uz ci ešte nie ?
@simona_simi odpisala som ti len som ta neoznacila 😂
@domidee Ja nie nie 🙂 zatiaľ bezdetná 🙂 Tak ale to dobehnem do 30 ďaleko :D
@simona_simi ha ze do 30 😂 tak to máš ešte času 😅
@domidee chcela by som do 30 stihnúť dve :D po 30 by som nechcela už 🙂
@simona_simi ja mam ultimátum tento rok snáď to stihneme 🙂
@domidee A skadiaľ si ? :D nejak som nepostrehla
@kotatko12345 tak nehnevaj sa ale presla som si vsetko co si pisala :potvrdenie tehu sonom 26.4 tyzden tehotnosti 6plus5 tyzdnov datum porodu 15.12.2016 dalsia kontrola bola 16 maja tyzdem tehotnosti 9plus4 fotku nemas lebo si sa zlakla babo je o 2 tyzdne mensie ale srdiecko mu bilo.otazka bola ako o 2 tyzdne mensie lekar sa drzal poslednej menses 27.2 a nedal si to vysvetlit.Dnes 29.maja si opat ostala tehotna v tyzdni 9plus4 takze dva tyzdne babo nerastlo ..tak ak len si to porovname sono prve 26.4 a tyzden tehotnosti 6plus5 a dnesne sono 29.maj 9plus4 kde uz datum porodu je 28.12.2017 tak tu utekaju tyzdne to ziadny lekar by si toto nedovolil.Myslim si ze 16 maja si nebola u ziadneho lekara a nehnevaj sa ale babo ak je vsetko ok tak od 26.4 kde si bola 6plus5 By KRasne narastlo na 11 tyzden tehotnosti. O chvilu koniec tretieho mesiaca.Nechcem sa ta dotknut ale nedalo mi to potom co si na svoj profil dala tu istu foto s textom 10plus1 a tu mam do chatu 9plus4 ....ako to je v skutocnosti..

@cvikla12 nechci vidieť, ako som vyzeralav 9. ,mesiaci...