Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13
@kotatko12345
@matka295 lekara mas skveleho odbornika..a preco menis ked ti vypocita nejaka baba ved ovulku si mala 30.3 a to by si nemohla byt 26.4 tehotna 6plus5 a dalsia vec 19 aprila si dostala papier co si sem davala ze si tehotba ale nebolo nic vidiet...a sono si vyratava tyzdne po merani samo...a nerob z lekara blbca bo vela zien tu neni gynekolog a vedia pocitat tyzdne toto ma nastartovala studovany mudr co odrodi deti robi sekcie chodi k nemu plno zien hadam by vedel jednemu kotatku vypocitat tyzdne tehu ..teraz je lekat k...ach boze....
@milasik10 aj ja ti držím palce keď pôjdeš ja som bola s malou u Dankovcika ale v prvom trimestri tam uňho bola harpia dr odchádzala som s plačom a teraz som sa rozhodla pre Sacu tam budem platiť 40€ a neviem koľko za foto či to je v cene či nie..aj ja som čítala recenzie na myslavu zdá sa byt celkom v pohode dr..
@luta13 neni tehotna.....a to je je smutne....
@mokilko krasne brusenko mas nadherne velike len sa liec este moja
@archanjel007
@luta13 @kotatko12345 ja som mala ovu medzi 28-30.3. A som v 11tt mne dr zatiaľ moje mimino ani nemerala tak čakám že bude zajtra a že sme podrastli pekne..tak podľa počtov by mala byt kotatko 11tt no fakt sama neviem ťažko povedať to je jedno každá mame svoje tehulkovanie a hlavne nech sú bábätka zdravé a nech nás ostatne kocky dobehnú v tehu
@karmela pises, ze @kotatko12345 by mala byt teraz v 11tt., no ona je v 10tt., takze z toho podla mna vyplyva, ze drobcek je o zopar dni mensi a tym padom to vychadza na nizsi tt...Je to normalne, ja som mala maleho mensieho o 5 dni, tym padom mi to celkovo menilo tt...KONIEC TEMY o kotatko...Uz ma to nebavi riesit...No hod nam sem brusenko krasne gulatucke mamina 😀
@karmela ano ale 26.4 bola 6plus5 ma sono....aj ty si bola na sono 1 krat s do dalsej kontroly narastlo ....
@karmela krasne brusko;)
@archanjel007 áno do ďalšej kontroly narástlo už bolo aj srdiečko predtým len bodecka mini pici a už sa neviem dočkať zajtrajška a štvrtka 😍
@luta13 a ona je 9plus4 prebehajuci 10 tyzden ale mala by byt 11tyzden plus 3 cize 12 tyzden od sona 26.4 ...a uz kaslem nato...
@archanjel007 ďakujem aj ty máš krásne brusinko 😍
@karmela bude pekne velke ja som bola 13plus5 a mali sme 8 cm lekar meral hlavicku brusko aj NT vsetko v poradecku
@archanjel007 kotatko je tehotna a ja uz kaslem na tieto vase ratania a dohadovacky o tt....Je mi u prdele, ktory tt.je ona a aj kazda z vas tehulka...Dolezite je, ze babätka rastu, su zdrave a vy ste spokojne tehulky!!!...Vyser sa uz na rozbor kotatka, zbytocne tu panuje zla atmosfera a aj Ty si kazis naladu.....Vytesuj sa zo svojho tehulkovania a nevsimaj si ju, ak Ti nesadla ona ako clovek, ci zena...Proste ju ignoruj a maj krasny den...Zbehni si daco kupit pre drobceka do obchodu, nejaky kus oblecka najmensieho neutralneho, hned Ti bude veselsie 😀
@karmela krasnucke bruško.
Baby, vykašlite už na @kotatko12345 . Veď ono to nejak dopadne.brusko si vo fotoshope neprirobi. Vzduch v decembri či januári neporodi, nie? Ja sa už vôbec nad tým nevzrusujem.
@archanjel007 no budem na konci 11tt začiatok 12tt tak verím len že všetko bude dobre nič iné si nepripúšťam 😉 Určite dám zajtra info ako sme podrastli..
@luta13 ja mam super naladicku🙂
@mokilko ano mas pravdu dnes mam aj krasnych 31 tak som zostarla opat tak trocha si to uzijeme s muzickom🙂
@archanjel007 jeeeej tak krásny narodeninkovy deň ti prajem veľa veľa zdravia pre teba aj drobceka 😊🤰🌹🌺
@archanjel007 Vsetko najlepsie k narodeninam, vela zdravicka vam obom, lasky vam vsetkym a Tebe nadherne a usmievave tehulkovanie prajem...P.S.: Moja sestra mala vcera 31r. 😉

@archanjel007 je to cele divne a popletene...Ja uz to riesit nebudem, je mi to jedno...Je to jej tehotenstvo a mna do toho nic...Co bolo bolo, tesim sa co bude a ako jej bude babo rast v brusku...To je vsetko, na com mi zalezi...