icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

archanjel007
30. máj 2017

@olylili dakujem 🙂

archanjel007
30. máj 2017

@matka295 dalsia vec tehu knizku nema....

patkaamirko
30. máj 2017

Ahojte zienky..dlho som tu nebola..Máme toho dosť..No mám na vás jednu otázku..Tvrdo mi bruško dávnejšie, ale bez bolesti..Už 2.deň mi tvrdne so silnými bolesťami v bruchu a v krížoch..Je to silnejsia bolest než menštruačna a môžem povedať že mentruacne kŕče som mala dosť silné..Najskôr to bolo každú takú pol hodku až hodku a teraz tvrdne kazdych 30 sekund a mám pocit že mala je nizsie..Nerobím nič namáhavé,pravéže som sa na také silné bolesti zobudila ráno..Sú to kontrakcie alebo tie falosne pred prípravné ? Ja neviem čo robiť keď idem do nemocky povedia mi že to preto lebo bábo rastie :/ že je v poriadku...

olylili
30. máj 2017

@patkaamirko falošné nie sú pravidelne a nie je ich veľa v nemocke ta dajú na ctg záznam a tam im presne ukáže či sú to kontrakcie

patkaamirko
30. máj 2017

@olylili No..Už ich vidím ako má dajú ja ctg...Lenže môj problém je aj v tom.že keď idem do nemocky s tým že mi fakt voľačo je,akonáhle tam prídem a idú má vysetrit, zrazu mi nič nie je..Tak ma vždy pošlú domov...😂😂😂😂

patkaamirko
30. máj 2017

@olylili A ešte toto čo mi rwrwz tvrdne kazdych 30 sekund tak to už nie s takou bolesťou ale cítim také mentruacne bolesti v krížoch..

simona_simi
30. máj 2017

@domidee Veď my bývame dokonca kúsok od seba :D Možno sa stretneme v pôrodnici niekde nakoniec ;)

trblietava
30. máj 2017

@tinni a kedy mas dostat ms? A robila si z ranneho?

olylili
30. máj 2017

@patkaamirko neviem mne čo tvrdne tak je to nepravidelné bezbolestné a len nejako 4-5 krát za deň to sú tie pripravené sťahy treba to na poradni spomenúť pri tomto sa ti môže krcok skracovat a otvárať sa bolo by dobré keby tehotenstvo pokračovalo ešte niekoľko týždňov aby nemalo bábo problémy a bolo zdravé

patkaamirko
30. máj 2017

@olylili Fiha to mne tvrdne 4 -5 krát do hodiny..Už som.im to spominala, vraj je to normálne..A viac sa k tomu nevyjadrovali..zO začiatku boli bezbolestne ale tieto dva dni od vcera sú aj dosť bolestive a hlavne ráno to bolo najsilnejšie, teraz už ani nie až tak..

olylili
30. máj 2017

@patkaamirko normálne sú ak nebolia a nie je ich viac ako 10 za deň ja to mám našťastie ok a ani magnézium vôbec neberiem sestra brala tvrdlo jej brucho od 32tt a nakoniec porodila predčasne v 35 TT ale mala bola našťastie väčšia tak bola uplne ok

patkaamirko
30. máj 2017

@olylili Noo moja by mala problémy keby sa narodí teraz, veď som 28+5tt
Však to že by nemali boliet a mňa bolia..ale už je teraz v momente lepšie..Stále čakám od rána od pol 8 čo a ako..či sa to stupňovať bude a tak..Zatiaľ to prešlo, uvidím za kedy sa to vráti..

olylili
30. máj 2017

@patkaamirko tak to je ešte malinká ja o tri dni 34tt ...Treba si sledovať že koľko krát a ako často pomáha na to aj sprcha uvoľní svaly

elenita
30. máj 2017

@patkaamirko No ja by som radšej šla do nemocky... hoci viem, že Vy to tam máte také divné v tomto 😕
Držím palce v každom prípade.

matka295
30. máj 2017

@olylili
@archanjel007 áno jasné všetci sú lietadlá len ona je svätá a ubližujeme jej...... 🤔 Amen

ejuska2586
30. máj 2017

@matka295
@archanjel007 Kočky, k tým snímkam od lekára sa ja nevyjadrujem. Pravdu povediac som to vôbec nesledovala, mám teraz dosť svojich problémov a starostí, ako iste viete. Ale posielam vám graf, ktorý sme spolu s kotatko sledovali v marci. Ovuláciu mala 30.03. Podľa kalkulačky na nete by teda mala dnes byť 10+4 tt. A to jej aj plus mínus aj sedí s tým 9+4 (tuším), čo jej povedal lekár. Tých pár dní hore dolu. A ako som povedala, k tým nepríjemnostiam s nesprávne určenými týždňami sa nevyjadrujem, nakoľko som to vôbec nesledovala, takže neviem...
PS: @kotatko1234 : Ospravedlňujem sa ti vopred za zverejnenie tvojho grafu, len chcem vysvetliť, podľa čoho som to rátala ja...

ejuska2586
30. máj 2017

@archanjel007 Ja netvrdim, ze sa rata podla ovulky velkost plodu. Ja som jej len vyratala tyzdne podla ovulky a porovnala s tym, co jej lekar povedal na poslednej kontrole. Ja som tie foto zo sono, ani rozmery plodu nikdy neriesila. Ja som jej dala info len podla ovulky, ako jej to vychadza.

ejuska2586
30. máj 2017

@matka295
@archanjel007 Druhu foto mi nechce pridat, ale poslem Vam do spravy

bluebell0412
30. máj 2017

@patkaamirko ahoj ja by som urcite zašla do nemocky aby ta pozreli aj keď podľa nich zbytočne.
Nechcem strašiť ja pri druhom som tak mala bolesti pravidelne každých 7-5min s bolesťami (30tt) a vtedy nám prišli na to ze placenta prestáva vyzivovat potiahli sme v nemocke ešte nejaké týždne ale maly od toho daného týždňa mi uz aj tak nepribral narodil sa skôr a aj s menšou váhou.

patkaamirko
30. máj 2017

@olylili Hej sledujem ...zatial je ešte stale ok..nA moje prekvapenie...Tak to budu si falošné...ktovie no 🤔🤔

patkaamirko
30. máj 2017

@elenita Dnes už nepôjdem nedá mi uvidím do večera ak to neprejde, že sa to vráti tak idem..Ďakujem 🙂

patkaamirko
30. máj 2017

@bluebell0412 Ahoj pojdem ak sa mi to vráti do večera v rovnakej intenzite..Noo tuná v nemocke nenechavaju..A ani také vyšetrenia nerobia, Sono som mala naposledy v 19tt q na viac už nárok nemám..Oni by mi len po počúvali malej srdečko skontrolujú krcok a pošlú domov..Toto robia stale dookola...

olylili
30. máj 2017

@patkaamirko potom skús aj tu sprchu na bruško

patkaamirko
30. máj 2017

@olylili skúšala som..nepomohlo iba má rozboli ak si dávam teplú..Musím sa sprchovat vždy v takej vlažnej

bluebell0412
30. máj 2017

@patkaamirko ach chápem mas to tam ťažké...nezavidim takúto situáciu...
Uvidíš ako ti bude držím palce aby to preslo

kristinka95
30. máj 2017

@luta13 az v piatok idem. Skusala ale na teste nic

elenita
30. máj 2017

@patkaamirko No uvidíš. Ja som mala takúto noc, večer odišla hlienová zátka, stále kŕče, ráno už nič, ani jedna kontrakcia (ležala som v nemocnici dlhodobo), pár min po rannej vizite pri utieraní na wecku krv, a do hodiny boli krpci na svete 😂
V 35. týždni...

patkaamirko
30. máj 2017

@bluebell0412 dakujeme pekne 🙂
.....zase mi to akosi začalo..stvrdlo mi bruško...

laydy7777
30. máj 2017

@luta13 no takze cysta je tam stale a hned ma objednal na endiometriozu a laparoskopiu. Som nestastna s toho hrozne.takze ziadne tehu.