Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@matka295 dalsia vec tehu knizku nema....
Ahojte zienky..dlho som tu nebola..Máme toho dosť..No mám na vás jednu otázku..Tvrdo mi bruško dávnejšie, ale bez bolesti..Už 2.deň mi tvrdne so silnými bolesťami v bruchu a v krížoch..Je to silnejsia bolest než menštruačna a môžem povedať že mentruacne kŕče som mala dosť silné..Najskôr to bolo každú takú pol hodku až hodku a teraz tvrdne kazdych 30 sekund a mám pocit že mala je nizsie..Nerobím nič namáhavé,pravéže som sa na také silné bolesti zobudila ráno..Sú to kontrakcie alebo tie falosne pred prípravné ? Ja neviem čo robiť keď idem do nemocky povedia mi že to preto lebo bábo rastie :/ že je v poriadku...
@patkaamirko falošné nie sú pravidelne a nie je ich veľa v nemocke ta dajú na ctg záznam a tam im presne ukáže či sú to kontrakcie
@olylili No..Už ich vidím ako má dajú ja ctg...Lenže môj problém je aj v tom.že keď idem do nemocky s tým že mi fakt voľačo je,akonáhle tam prídem a idú má vysetrit, zrazu mi nič nie je..Tak ma vždy pošlú domov...😂😂😂😂
@olylili A ešte toto čo mi rwrwz tvrdne kazdych 30 sekund tak to už nie s takou bolesťou ale cítim také mentruacne bolesti v krížoch..
@domidee Veď my bývame dokonca kúsok od seba :D Možno sa stretneme v pôrodnici niekde nakoniec ;)
@tinni a kedy mas dostat ms? A robila si z ranneho?
@patkaamirko neviem mne čo tvrdne tak je to nepravidelné bezbolestné a len nejako 4-5 krát za deň to sú tie pripravené sťahy treba to na poradni spomenúť pri tomto sa ti môže krcok skracovat a otvárať sa bolo by dobré keby tehotenstvo pokračovalo ešte niekoľko týždňov aby nemalo bábo problémy a bolo zdravé
@olylili Fiha to mne tvrdne 4 -5 krát do hodiny..Už som.im to spominala, vraj je to normálne..A viac sa k tomu nevyjadrovali..zO začiatku boli bezbolestne ale tieto dva dni od vcera sú aj dosť bolestive a hlavne ráno to bolo najsilnejšie, teraz už ani nie až tak..
@patkaamirko normálne sú ak nebolia a nie je ich viac ako 10 za deň ja to mám našťastie ok a ani magnézium vôbec neberiem sestra brala tvrdlo jej brucho od 32tt a nakoniec porodila predčasne v 35 TT ale mala bola našťastie väčšia tak bola uplne ok
@olylili Noo moja by mala problémy keby sa narodí teraz, veď som 28+5tt
Však to že by nemali boliet a mňa bolia..ale už je teraz v momente lepšie..Stále čakám od rána od pol 8 čo a ako..či sa to stupňovať bude a tak..Zatiaľ to prešlo, uvidím za kedy sa to vráti..
@patkaamirko tak to je ešte malinká ja o tri dni 34tt ...Treba si sledovať že koľko krát a ako často pomáha na to aj sprcha uvoľní svaly
@patkaamirko No ja by som radšej šla do nemocky... hoci viem, že Vy to tam máte také divné v tomto 😕
Držím palce v každom prípade.
@olylili
@archanjel007 áno jasné všetci sú lietadlá len ona je svätá a ubližujeme jej...... 🤔 Amen
@matka295
@archanjel007 Kočky, k tým snímkam od lekára sa ja nevyjadrujem. Pravdu povediac som to vôbec nesledovala, mám teraz dosť svojich problémov a starostí, ako iste viete. Ale posielam vám graf, ktorý sme spolu s kotatko sledovali v marci. Ovuláciu mala 30.03. Podľa kalkulačky na nete by teda mala dnes byť 10+4 tt. A to jej aj plus mínus aj sedí s tým 9+4 (tuším), čo jej povedal lekár. Tých pár dní hore dolu. A ako som povedala, k tým nepríjemnostiam s nesprávne určenými týždňami sa nevyjadrujem, nakoľko som to vôbec nesledovala, takže neviem...
PS: @kotatko1234 : Ospravedlňujem sa ti vopred za zverejnenie tvojho grafu, len chcem vysvetliť, podľa čoho som to rátala ja...
@archanjel007 Ja netvrdim, ze sa rata podla ovulky velkost plodu. Ja som jej len vyratala tyzdne podla ovulky a porovnala s tym, co jej lekar povedal na poslednej kontrole. Ja som tie foto zo sono, ani rozmery plodu nikdy neriesila. Ja som jej dala info len podla ovulky, ako jej to vychadza.
@matka295
@archanjel007 Druhu foto mi nechce pridat, ale poslem Vam do spravy
@patkaamirko ahoj ja by som urcite zašla do nemocky aby ta pozreli aj keď podľa nich zbytočne.
Nechcem strašiť ja pri druhom som tak mala bolesti pravidelne každých 7-5min s bolesťami (30tt) a vtedy nám prišli na to ze placenta prestáva vyzivovat potiahli sme v nemocke ešte nejaké týždne ale maly od toho daného týždňa mi uz aj tak nepribral narodil sa skôr a aj s menšou váhou.
@olylili Hej sledujem ...zatial je ešte stale ok..nA moje prekvapenie...Tak to budu si falošné...ktovie no 🤔🤔
@elenita Dnes už nepôjdem nedá mi uvidím do večera ak to neprejde, že sa to vráti tak idem..Ďakujem 🙂
@bluebell0412 Ahoj pojdem ak sa mi to vráti do večera v rovnakej intenzite..Noo tuná v nemocke nenechavaju..A ani také vyšetrenia nerobia, Sono som mala naposledy v 19tt q na viac už nárok nemám..Oni by mi len po počúvali malej srdečko skontrolujú krcok a pošlú domov..Toto robia stale dookola...
@patkaamirko potom skús aj tu sprchu na bruško
@olylili skúšala som..nepomohlo iba má rozboli ak si dávam teplú..Musím sa sprchovat vždy v takej vlažnej
@patkaamirko ach chápem mas to tam ťažké...nezavidim takúto situáciu...
Uvidíš ako ti bude držím palce aby to preslo
@luta13 az v piatok idem. Skusala ale na teste nic
@patkaamirko No uvidíš. Ja som mala takúto noc, večer odišla hlienová zátka, stále kŕče, ráno už nič, ani jedna kontrakcia (ležala som v nemocnici dlhodobo), pár min po rannej vizite pri utieraní na wecku krv, a do hodiny boli krpci na svete 😂
V 35. týždni...
@bluebell0412 dakujeme pekne 🙂
.....zase mi to akosi začalo..stvrdlo mi bruško...

@olylili dakujem 🙂