Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborapavlikova jeeej ale ste pekne narástli teším sa veľmi s vami že je všetko v poriadku..miminku je fajne v brušku keď si Šla asi si ho uspinkála chôdzou 😉😊
@barborapavlikova krasne babätko a ako mu je vidiet rucku pri telicku 😉...Zlatucke!...Som rada, ze vsetko mate v poriadku a ze mate uz aj knizku 😉
@karmela
@luta13 ďakujem dievčatá.vzdy idem S napätím,aj so strachom čo bude.ale teda dnes ma prekvapilo ako krásne A nerušene spinkalo ❤
@nikuskaniki čo je S tebou,kdeže si? 🙂
@barborapavlikova nikuskaniki už nemá účet na MK asi sa vymazala
@patkaamirko Myslim na Teba, aby to boli len tie falosne kontrakcie a nie skutocne...Drzte sa a pohladkaj za mna babiku v brusenku 😉...Snad sa princeznicke este nechce na tento svet a vydrzi Ti este aspon nejakych 6-7tt.v brusku...Pekny a pokojny vecer vam prajem celej rodinke 😘
@olylili to je skoda, ze @nikuskaniki sa vymazala...A nikto nevie preco? 😲...Ked ony boli take fajn "trio" ☹
@kristinka95 ani dusik nadejny? 😲...ja to nechapem 🙄
@luta13 no, toto je na tom to najvtipnejšie.....minulý mesiac som vysadila ATK, v pondelok som mala dostať ms ale už v sobotu som mala krvácanie ktoré trvalo až do včera. bola som v tom že ide o klasický menzes ale bol namiesto 7 dní iba 3, tak dnes že zo srandy skúsim spraviť test. preto som sa aj pýtala či môže ísť o chybný test.
@laydy7777 Je mi luto, ze cysta otravna je stale tam, no verim, ze po laparke budes mat v brusku cisto a potom sa mozete znova snazit o babätko...Velmi Ti drzim palceky, nech to mas co najskor za sebou a nech si co najskor v pohode a mozes sa tesit s vysnivanych //...Boh s Tebou! 🙏😘
@luta13 veru bola by som vďačná za pár týždňov ešte..ďakujeme moja pohladkala som 🙂
Ale vieš čo už mi je v pohode teraz pekne tak dúfam že sa nič nedialo že to boli len tie falosne kontrakcie 🙂
@elenita tak našťastie zomna zátka nevyšla tak sa nemusím báť 🙂 a boli detičky v poriadku v tom 35tt ?koľko boli v inkubátori?
@barborapavlikova moja aj ja mám obavy ale stále verím že bude miminko Ok..@nikuskaniky asi dovolenkuje keď tu nenakukne ani
@bluebell0412 Ďakujem pekne 🙂
Áno ano sledujem, teda budem sledovať lebo mi zatiaľ chvalabohu nie je nič 🙂 uvidíme do večera alebo možno zase ráno to začne 😥
@patkaamirko držím palčeky nech babulka ešte pekne vydrží a dorastie v brušku
@patkaamirko tak dúfam ze to prejde a nič z toho nebude...predsa ešte máte čas drz sa hlavne oddych podľa možnosti
@bluebell0412 keď ja už viac ani oddychovať nemôžem ako oddychujem 😀 stale som len doma chlap všetko robí..Nenamaham sa vôbec občas idem von do parku čo máme za rohom aj to len cez víkend..Tak nechápem potom čo mi je...
@karmela
Ďakujem ja dúfam že áno aspoň zopár..Do kedy sa vyvyju pľúca?
@laydy7777 ahoj ja som ti uz davnejsie reagovala na temu o cyste...ja som mala velku ako pomaranc a pila som jeden cajik a 3 krat do tyzdna sa v nom kupala a cysta zmizla

@patkaamirko no sleduj si to a keď radšej choď....držím naozaj palce