icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bluebell0412
30. máj 2017

@patkaamirko no sleduj si to a keď radšej choď....držím naozaj palce

karmela
30. máj 2017

@barborapavlikova jeeej ale ste pekne narástli teším sa veľmi s vami že je všetko v poriadku..miminku je fajne v brušku keď si Šla asi si ho uspinkála chôdzou 😉😊

luta13
30. máj 2017

@barborapavlikova krasne babätko a ako mu je vidiet rucku pri telicku 😉...Zlatucke!...Som rada, ze vsetko mate v poriadku a ze mate uz aj knizku 😉

barborapavlikova
30. máj 2017

@karmela
@luta13 ďakujem dievčatá.vzdy idem S napätím,aj so strachom čo bude.ale teda dnes ma prekvapilo ako krásne A nerušene spinkalo ❤
@nikuskaniki čo je S tebou,kdeže si? 🙂

olylili
30. máj 2017

@barborapavlikova nikuskaniki už nemá účet na MK asi sa vymazala

ivi727
30. máj 2017

Prosim vas je to chybny test? Ten naznak niecoho, ak tam vobec nieco vidite, sa mi zda dost daleko

luta13
30. máj 2017

@patkaamirko Myslim na Teba, aby to boli len tie falosne kontrakcie a nie skutocne...Drzte sa a pohladkaj za mna babiku v brusenku 😉...Snad sa princeznicke este nechce na tento svet a vydrzi Ti este aspon nejakych 6-7tt.v brusku...Pekny a pokojny vecer vam prajem celej rodinke 😘

luta13
30. máj 2017

@ivi727 je to test Pepino?...Lebo ten ma takto dalej druhu /...Vidim dusika a prajem Ti, nech Ti krasne tmavne...Testuj zas za 2 dni a hod nam sem potom fotecku 🙏😉

luta13
30. máj 2017

@ivi727 takto som to trosku upravila, no je to vidiet aj na Tvojom originali...Nech posudia aj ine zienky 😉

luta13
30. máj 2017

@olylili to je skoda, ze @nikuskaniki sa vymazala...A nikto nevie preco? 😲...Ked ony boli take fajn "trio" ☹

olylili
30. máj 2017

@luta13 ja mám pepino a nie je až tak ďaleko už to tu raz jedna baba riešila

olylili
30. máj 2017

@luta13 Neviem vôbec vo sa mohlo stať

luta13
30. máj 2017

@kristinka95 ani dusik nadejny? 😲...ja to nechapem 🙄

ivi727
30. máj 2017

@luta13 áno je to Pepino. Ďakujem 🙂 skúsim ešte testnúť neskôr.

luta13
30. máj 2017

@olylili aha, tak ten Pepino test potom nechapem, no vyzera to ako dusik, ale ked vravis, ze je na zlom mieste, tak to asi dusik nakoniec nebude ☹ ...Teraz si spominam, ze uz sa to tu riesilo a Ty si tusim aj fotky svojich testov sem davala na porovnanie 😉

luta13
30. máj 2017

@ivi727 Kedy mas dostat MS? Kolko si DPO?

olylili
30. máj 2017

@luta13 ano áno presne 😊

ivi727
30. máj 2017

@luta13 no, toto je na tom to najvtipnejšie.....minulý mesiac som vysadila ATK, v pondelok som mala dostať ms ale už v sobotu som mala krvácanie ktoré trvalo až do včera. bola som v tom že ide o klasický menzes ale bol namiesto 7 dní iba 3, tak dnes že zo srandy skúsim spraviť test. preto som sa aj pýtala či môže ísť o chybný test.

luta13
30. máj 2017

@laydy7777 Je mi luto, ze cysta otravna je stale tam, no verim, ze po laparke budes mat v brusku cisto a potom sa mozete znova snazit o babätko...Velmi Ti drzim palceky, nech to mas co najskor za sebou a nech si co najskor v pohode a mozes sa tesit s vysnivanych //...Boh s Tebou! 🙏😘

luta13
30. máj 2017

@ivi727 Potichucky budem s Tebou dufat, ze na dalsom testiku si najdes // a ze tie 3 dni MS boli "tykajuce sa tehotenstva"...Ale musis ratat aj s opacnou moznostou, nech nie si potom sklamana 😉

patkaamirko
30. máj 2017

@luta13 veru bola by som vďačná za pár týždňov ešte..ďakujeme moja pohladkala som 🙂
Ale vieš čo už mi je v pohode teraz pekne tak dúfam že sa nič nedialo že to boli len tie falosne kontrakcie 🙂

patkaamirko
30. máj 2017

@elenita tak našťastie zomna zátka nevyšla tak sa nemusím báť 🙂 a boli detičky v poriadku v tom 35tt ?koľko boli v inkubátori?

karmela
30. máj 2017

@barborapavlikova moja aj ja mám obavy ale stále verím že bude miminko Ok..@nikuskaniky asi dovolenkuje keď tu nenakukne ani

patkaamirko
30. máj 2017

@bluebell0412 Ďakujem pekne 🙂
Áno ano sledujem, teda budem sledovať lebo mi zatiaľ chvalabohu nie je nič 🙂 uvidíme do večera alebo možno zase ráno to začne 😥

karmela
30. máj 2017

@patkaamirko držím palčeky nech babulka ešte pekne vydrží a dorastie v brušku

karmela
30. máj 2017

@olylili
@luta13 raz zabudla heslo viem že menila potom aj nový nick dúfam že sú v poriadku a ozvú sa

bluebell0412
30. máj 2017

@patkaamirko tak dúfam ze to prejde a nič z toho nebude...predsa ešte máte čas drz sa hlavne oddych podľa možnosti

patkaamirko
30. máj 2017

@bluebell0412 keď ja už viac ani oddychovať nemôžem ako oddychujem 😀 stale som len doma chlap všetko robí..Nenamaham sa vôbec občas idem von do parku čo máme za rohom aj to len cez víkend..Tak nechápem potom čo mi je...

patkaamirko
30. máj 2017

@karmela
Ďakujem ja dúfam že áno aspoň zopár..Do kedy sa vyvyju pľúca?

prskavka2223
30. máj 2017

@laydy7777 ahoj ja som ti uz davnejsie reagovala na temu o cyste...ja som mala velku ako pomaranc a pila som jeden cajik a 3 krat do tyzdna sa v nom kupala a cysta zmizla