Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 Moja tak ja tu uz nebudem nikomu nic dokazovat nic. ved pridavan tu bruska a jedna dotycna napisala ze brusko mam stale rovnake .ok.tak je rovnake....buduci mesiac 9 idem na kontrolu k Dr potom tu dam zase foto drobceka a aj tehu knizky.urcite sa dr pomilil ale tak teraz som bola 9+4tt a hotovo. 😊cize pekny den prajem a nejdem sa zbytocne znervoznovat ze niektore mi stale neveria... 😕
Ja by som sa nečudovala že ti nikto neverí po tom čo tu v tejto téme bolo..... Čistý cirkus.....
@kotatko12345 Ahoj, no jasne, kasli na to, nech si kazdy hovori, co chce...Ty si tehulka a neznervoznuj sa nicim, uzivaj rastuce brusenko a maj dobru naladu...Ked niektore nemaju o com inom pisat, je to ich vec - nech si vypisuju - nereaguj...Ty si sa tu uz ospravedlnila a ktora nevie prijat Tvoju omluvu, je to jej vec, treba to brat tak a hotovo...Za tyzden mas kontrolu, tes sa na to, ze uvidis zas drobceka, mozno bude uz aj tancovat v brusenku...Prajem vam pekny den slnecny a pohladkaj brusko za mna 🌷😘
@matka295 Nic v zlom, no myslim, ze uz stacilo navazat sa do tejto osoby...Ona sa za vsetko ospravedlnila a to, co tu vznika jednym jedinym komentom "strhava" vzdy lavinu komentov proti jej osobe a panuje tu "dusna nalada" a je to dost neprijemne, hlavne pre zienky, ktore sem chodia kazdy den s radostou, ze si povymienaju nazory o tehulkovani, ci o duchoch atd...Kto che rypat, zalozte si novu temu s nazvom "Kotatko" a tam si ju ohovarajte a dohadujte sa na detailoch z jej zivota a z jej tehulkovania atd...Akoby celebrita bola ju tu "preberate"...Proste myslim, ze to sem uz nepatri, ona je tiez len clovek a bola silno tuziacou snazilkou (az jej z toho zahrabavalo a ja sa jej ani necudujem, pretoze aj mne bude mozno prave takto zahrabavat, ked mm nepovoli za 4 roky a nebude chciet dalsie dieta, tak mozno aj ja tu skoncim ako blbec zufalec! )...Stale sa opakujem a zastavam si v tomto kotatko, no myslim, ze ziadnej zene toto nie je prijemne, nech bolo, co bolo, keby clovek vedel vratit cas, myslim, zeby tu ziadne taketo "dotahovacky" neboli 😉...Prajem vam vsetkym pekny slnecny den plny lasky vo vasich srdciach a pohodicku...Treba zacat vediet odpustat a neriesit nieco, co uz bolo - to uz my ludia nezmenime 😉
Ahojte, neozvala som sa dlhsie. Ale musim sa obrátiť na vas : cca v 5-6 týždni som v nedelu som mala hnedy vytok utekala som na pohotovost.. Tam mi povedala len kludovy režim a kontrola u obvodnej dr kedze srdiecko nebije zatiaľ tak mi nevedela pomoct niako.. Dnes som bola u obodnej. A ta mi povedala ze plodik nenarastol za tie tri dni skoro vôbec ale len zltkovy vak.. Ze nema s toho dobry pocit kontolu mam dalsiu az o tyzden tak neviem co si mam otom mysliet:(
@kotatko12345
@luta13
Ja som sa im to tu tiež snažila včera vysvetliť, ale nejako si nenechajú. Čo už. Kotatko - užívaj si tehotenstvo a nerozčuluj sa. Nestojí ti to za to 🙂
@leonela12 Nestresuj dopredu, zatiaľ čakaj, čo povie ďaľšia kontrola. Kým nekrvácaš, nie je nič stratené. Držím palce.
@luta13 Plne s tebou súhlasím. Je to už na nervy vkuse tu čítať tieto veci. Ja sem chodím, aby som podporila budúce tehuľky a tešila sa s nimi. Ale v poslednej dobe mám pocit, že to tu už pomaly o tom vôbec nie je. Preto sem už aj pomenej chodím. Akosi nemám chuť...
@leonela12 treba byt trpezliva a verit babätku, ze sa pekne u Teba udomacnuje a ze hnedy vytok bol sposobeny len roztahovanim maternice...Modli sa, nech je babätko o.k. a nech ho je pekne vidiet za tyzden tam, kde byt ma...Drzim palceky a nestresuj prosim Ta, to nerobi dobre drobcekovi urcite...Aj ked verim, ze to nie je lahke...Negativne myslienky si nepripustaj, aj ked ratat musis so vsetkym, nech nie si potom velmi sklamana...Myslim na Teba a daj nam za tyzden vediet, ako dopadla kontrola...Boh s vami! 🙏😘
Tak babulky idem ja pomaly na parádnu verím že budú len a len dobre správy potom sa ozvem..pekný dnik
@ejuska2586 chapem Ta!...No ja sem chodim stale a rada a tiez mi tu obcas brnkaju na nervy tieto diskusie "o nicom", by som vsetkych prefackala, nech zmenia temu na pozitivnu...No co uz, snad raz ich to omrzi...Kazda robime chyby v dacom inom a vsetky zienky sme na "jednej lodi", lebo nas spaja spolocne a to je "Tuzba mat dieta a zdravo ho vynosit a porodit!"...Na tom sa nikdy nic nezmeni...Prajem Ti krasny usmiaty dnik 😀❤
@luta13 ja sa do nikoho nenavážam myslím že povedať svoj názor nie je urážanie ja som na nikoho nenaražala tak ako dotyčná 😊
@ejuska2586 veď nech si užíva tehotenstvo ja netvrdím že nieje tehotná. Vy ženy čítate vôbec čo píšem? Píšem že to nesedí a nech to vysvetli lebo tomu nerozumiem. Ona sa do mňa hneď navazala zo začiatku konverzácie ale vysvetlenie mi nepodala len na mňa vyskočila.... A ja mám byť zlá? Teda dámy to nie je pekne od vás ☝️
@matka295 vies, ze som to nemyslela utocne voci Tebe, to by som si nedovolila, aj ked to tak mozno vyznelo...Patrilo to vsetkym zenam, ktore kotatko stale "preberaju", no neda sa to uz citat stale dookola...Ja tiez nechapem tie jej tt.tak uplne, no pre mna napriek vsetkemu je podstatna teraz informacia, ze je dnes myslim uz 9tt+6 a ze vsetko bezi ako ma a tesim sa na jej budco-tyzdnovu kontrolu a na fotecku drobceka...To, ake tt.uviedla predym je mi suma-fuk...Kaslem na to a nema vyznam to vobec rozoberat...Su veci, ktore clovek nikdy nepochopi a tie ja neriesim, proste su a hotovo...Pisem teraz vseobecne, nie konkretne na Tvoju osobu...Nemam za potreby robit tu zbytocne rozbroje medzi vami vsetkymi...Nazor si mozeme povedat kazda z nas, je demokracia...Ako Ty inak, uz si skusala testovat, ci este si malo DPO? 🙂
@luta13 Kašlem už na to.... Skúšala som test ani neviem koľko som DPO keďže som sa zabudla odsledovať, niečo na teste boli ale myslím si že to bude len kanalik. V lekárni mi dala jedna moja známa test s názvom plus lekáreň a vôbec netuším kde má byť čiarka ale videla som tam niečo.
@luta13 Ďakujem moja, aj Tebe. Inak, písala som ti na FB, neviem, či si videla 🙂
@matka295 Prečo sa hneď urážaš? Veď ja sa do nikoho nenavážam. Ja len tvrdím, že ma to už fakt nebaví. Veľmi rada som sem chodila, bavila sa s vami, riešila naše spoločné starosti a radosti... To dobre vieš. Veď spolu komunikujeme už dlhé mesiace. A nie som typ človeka, ktorý iných uráža. Mám dosť svojich problémov, nemusím si vytvárať ďalšie...
@ejuska2586 janaa neurážam moja len mi prišlo nespravodlivé že som jej nič neurobila ona nana vyskočí a teraz som ja zlá a jej je ublížené. Nechápem za čo keďže ja som ju slovne ani nijako nenapadla. Nerob si starosti. Je to v poriadku. Už snažíte?
@patkaamirko tak to potom áno ...ale vieš ako niekedy môžme dávať pozor a robiť všetko preto aby bolo v poriadku no občas a veci dejú aj napriek tomu a človek tomu nezabráni
@matka295 Ale kdeže. Čakám na výsledky z hematológie. Diagnóz mám až až, takže to bude zaujímavé. Otehotnieť nebol problém, problém bude udržať. A to ma čakajú lieky, injekcie a infúzie počas celého tehotenstva...
@karmela držím veeelmi palce potom pis ako dopadnes☺
@ejuska2586 och bože moja držím veľmi palce. V dnešnej modernej dobe určite nájdu spôsob ako ti pomôcť vynosiť bábo ❤️ Držím palce. Mne ak dôjde mrcha tak začínam a clostilom a pregnylom tak hádam nám to pomôže 😇
@bluebell0412 Ach veru...Potom si to všetko vyčítam ajtak ja...
matka295 Ahoj moja Ďakujem 🙂 Noo budem sa snažiť najviac na svete aby sme to nejako vydržali.. 😘 Ale popravde dnes som už nemala tie bolesti iba raz také slabšie..ale cítim sa veľmi zvláštne..Divne- podráždene..Ako keby som nieco očakávala..neviem, možno to je len ten strach...🙄

@patkaamirko opatruj sa 😘. Myslím od 36 týždňa sa môže rodiť. Tak ešte šesť týždňov vydržte s princeznou 😍