Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jadani mne sa tam vidí slabý duch skús testnut s 10-kovym
@ka_ti blahozelam dalsia tehulka🙂
@olylili ako sa dnes mas fleky verim ze zmizli..☹hnusne fleky
@karmela ahoj moja,je mi ľúto čo si sa dozvedela teda aj pán manžel. Ale asi to tak malo byť.niekedy sa stávajú veci,ktorým ťažko uveriť. Ale stále je tu druhé zdravé,krásne bábätko ktoré sa už na vas teší.ja len dúfam že už žiadne nepríjemné správy vás nečakajú A všetko bude V poriadku 😘 normálne rozmýšľam na 3D aj.a. Muž je Z dvojičiek, aj môj otec mal byť Z dvojiciek- tiež sa stalo čo U vás. Či by som nemala pre istotu nechať skontrolovať aj nás. Myslím na vás A kľudne si poplac, aspoň sa na chvíľočku uľaví 😘😘
@archanjel007 ahoj dnes je to už lepšie snažím to neškrabat ale spomeniem to v utorok a ty ako?
@olylili dobre vsetko ok sedim v robote na terase nohy vylozene a odychujeme🙂
@archanjel007 pohodička 😊 a kde pracuješ?
@bluebell0412
@nivea777
@nina4
ďakujem za odpovede. Robila som aj včera večer, bol slabší, takže tieto testy by nemuseli ukazovať falošné /. Ale skúsim zajtra 10tkovým...Uvidíme....
@olylili u nas mame tenisove relaxacne centrum a sa tu vedia zrelaxovat🙈
@archanjel007 tak pekne relaxuj aj ty 😉
@olylili ja uz koncim strieda ma brat idem sa s mamu prejst aby sa nam lepsie spalo 🙂
@archanjel007 no s tým spánkom hrôza v noci sa prechádzam nemôžem spať manžel sa už odsťahoval do inej izby lebo som ho rušila 😀 a cez deň ledva fungujem
@olylili ja sa tiez v noci budim minimalne 2 krat na wcko alebo 3 krat inokedy ked som vecer zaspala rano som vstala bez prebudenia a teraz odkedy som otehotnela budim sa v noci
@archanjel007 to je hormónmi ja pri každom nespavosť od začiatku
@olylili presne tak🙂

@kissiska ja s tymto testom zle zakazdym mi ukazoval ducha a este ruzovejsieho a nic nebolo mozno v tvojom pripade bude ono