icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bluebell0412
2. jún 2017

Kočky viem ze ste tu viaceré co máte skúsenosť...prosím vás som presne dva týždne po MA a začína mi výtok aj bolesť ako na ms ...keby nič "nebolo" tak zajtra by ms mala normálne prísť ale takto nie je to skoro?

ka_ti
2. jún 2017

@luta13 ano je to Lady max. Muž ten ostal v šoku že také čiarky silne ešte nevidel 😂.

jadani
2. jún 2017

Ahojte.takže dnes 10tkový ráno.MS nikde,cykly nepravidelne,dnes 34 DC. Vidíte //,či to len ja veľmi chcem? Ďakujem...

lela123
2. jún 2017

@jadani no na tomto nič nevidím😒. A ani nevieš, kedy si mala ovulku?

jadani
2. jún 2017

@lela123 môžem byť 12 dní DPO , ale aj menej, hlien sa mi objavuje aj po ovu. Mám krátku po ovu fázu, takže preto som už v čase MS, ale tá neprichádza a mne je 5 deň zle od žalúdka aj bruško pobolieva, preto som testovala. ďakujem, počkám, je to pre mňa náročné...už by som sa chcela tešiť....

lela123
2. jún 2017

@jadani verím ti a akí je to test.

jadani
2. jún 2017

@lela123 pepino....

lela123
2. jún 2017

@jadani som si myslela. No skúšaj ďalej testovat. Tento ukazuje skoro. Tak ti želám nech už ti bude dopriate tešiť sa 🙏

jadani
2. jún 2017

@lela123 Ďakujem, skúsim o dva dni 🙂

luta13
2. jún 2017

@ka_ti Neskutocne sa tesim s Tebou...Urcite sa nam ozvi po kontrole a uzivaj vsetko...Prajem vam krasny den 🤰😘

luta13
2. jún 2017

@bluebell0412 na toto odpoved neviem, ale prajem Ti, nech mas MS co najskor a nech sa vam zadari babätko hned tento cyklus...Su tu zienky, ktore mali MA a hned dalsi cyklus otehotneli 😉...Drzim palceky 🙏

luta13
2. jún 2017

@jadani nieco sa tam zacina crtat, no nema to ruzovu farbu...nazivo je ten duch ruzovy?....Jednoznacne Ti drzim palceky a ako pises, testuj za 2 dni zas Pepinom, nech vidiet rozdiel...Myslim na Teba, nech sa zjavia // 🙂

luta13
2. jún 2017

@lela123
@tonjadabik2
@karmela
@bluebell0412 Zienky, dakujem vam za odpovede 👍 ...Dnes rano IP a testik znova a na nom silnejuce //...Vyzera to velmi nadejne a ja sa velmi vytesujem s nasou anonymkou 😉

amelie2017
2. jún 2017

@karmela ahoj, prepac, ze sa miesam, ale kto ti vravel ze na 3d sa robia merania a downov? Lebo ja som sa na to pytala mojho doktora, ktory je odbornik na prenatalnu diagnostiku a on mi praveze povedal, ze pre neho je podstatne klasicke 2d na vsetky merania, ze 3d je skor pre potesenie rodicov. Tak teraz som trosku zmatena..😕

jadani
2. jún 2017

@luta13 Mala som pocit, že je ružový, že sa začal objavovať hneď s kontrolnou /. Aj keď som si dala do negatívu, tak mi ukázalo čiarku.Uvidíme. Vďaka za podporu. Dám vedieť. 🙂

olylili
2. jún 2017

@amelie2017 toto mi povedal presne aj môj

tonjadabik2
2. jún 2017

@luta13 aj my sa snou tesime. Drzim palce. 👶

luta13
2. jún 2017

@jadani Potichucky dufam s Tebou 😉

luta13
2. jún 2017

@tonjadabik2 Dakujem, ona si to tu zrejme precita, co si Ty pisala a urcite ju Tvoj komentik potesi 😉...Prajem Ti krasny den 😘🌷🐝

tonjadabik2
2. jún 2017

@luta13 tak to dufam 😀 snad tu aj ka pridam testik..teda dufam..

amelie2017
2. jún 2017

@olylili no ja som sa ho na to pytala teraz v pondelok na merani v 12 tt a on ze to robi, ale az tak po 20 tyzdni, ze dovtedy je to zbytocne, ze potom ho uz pekne uvidime s tvarickou a tak.

luta13
2. jún 2017

@tonjadabik2 neboj, ked nastane ten spravny cas, pridas aj Ty sem svoje vytuzene //...Verim, ze coskoro 😉...Boh Ta zehnaj 🙏

tonjadabik2
2. jún 2017

@luta13 Dakujem ty ai anjel. Ja dufam ze hej..ved sme sa az velmi snazili. Ale radsej sa netes pre istotu

nivea777
2. jún 2017

@amelie2017 všetko sa meria v 2D..3D je len pre potešenie rodičov..dobre ti povedal

karmela
2. jún 2017

@amelie2017 tak odborník na sonogragicke vyšetrenie primár Dosedla v nemocnici Šaca merajú šijove rozpätie bábätka potom tie na rázštepy a dawnov mne to všetko meraním vylúčil..Nerozumiem sa veľmi do toho možno stačí aj 2D ja som bola aj s malou pred 9r na 3D mna poslala moja obvodná dr aby som sa objednala..A nemyslím si že je to len pre útechu rodičov

amelie2017
2. jún 2017

@karmela ono maju asi pravdu obaja..potom je ro na nich, co komu viac vyhovuje: 3D/4D ultrazvuk sa využíva pre efektné zobrazenie plodu rodičom, čo určite predstavuje nezabudnuteľný zážitok. Tieto zobrazovacie modality sa však využívajú aj z medicínskeho hľadiska. 3D ulrazvuk dokáže veľmi detailne zobraziť kostru plodu. Umožňuje zobraziť a posúdiť niektoré povrchové anomálie plodu /napr. rázštep pery, defekty neurálnej trubice .../.

bluebell0412
2. jún 2017

@luta13 ďakujem pekne 😋 áno test je silnejší​ tak ako som písala ms už nepríde 😉

olylili
2. jún 2017

@amelie2017 áno v 20tt je už pekne tvárička vyvinutá už je všetko na svojom mieste 😊

alilka
2. jún 2017

@karmela ahoj .myslím že ty si skúšala aj ovu testy keď si čakala či sa vám zadarilo že?😉 Od kolkeho DPO si to skúšala?

labonita
2. jún 2017

Baby, mam 3 dni do ms. Je to duch, alebo to môžem brať za pozitívny testik?🙂