Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lela123 môžem byť 12 dní DPO , ale aj menej, hlien sa mi objavuje aj po ovu. Mám krátku po ovu fázu, takže preto som už v čase MS, ale tá neprichádza a mne je 5 deň zle od žalúdka aj bruško pobolieva, preto som testovala. ďakujem, počkám, je to pre mňa náročné...už by som sa chcela tešiť....
@bluebell0412 na toto odpoved neviem, ale prajem Ti, nech mas MS co najskor a nech sa vam zadari babätko hned tento cyklus...Su tu zienky, ktore mali MA a hned dalsi cyklus otehotneli 😉...Drzim palceky 🙏
@lela123
@tonjadabik2
@karmela
@bluebell0412 Zienky, dakujem vam za odpovede 👍 ...Dnes rano IP a testik znova a na nom silnejuce //...Vyzera to velmi nadejne a ja sa velmi vytesujem s nasou anonymkou 😉
@karmela ahoj, prepac, ze sa miesam, ale kto ti vravel ze na 3d sa robia merania a downov? Lebo ja som sa na to pytala mojho doktora, ktory je odbornik na prenatalnu diagnostiku a on mi praveze povedal, ze pre neho je podstatne klasicke 2d na vsetky merania, ze 3d je skor pre potesenie rodicov. Tak teraz som trosku zmatena..😕
@amelie2017 toto mi povedal presne aj môj
@luta13 aj my sa snou tesime. Drzim palce. 👶
@tonjadabik2 Dakujem, ona si to tu zrejme precita, co si Ty pisala a urcite ju Tvoj komentik potesi 😉...Prajem Ti krasny den 😘🌷🐝
@luta13 tak to dufam 😀 snad tu aj ka pridam testik..teda dufam..
@olylili no ja som sa ho na to pytala teraz v pondelok na merani v 12 tt a on ze to robi, ale az tak po 20 tyzdni, ze dovtedy je to zbytocne, ze potom ho uz pekne uvidime s tvarickou a tak.
@tonjadabik2 neboj, ked nastane ten spravny cas, pridas aj Ty sem svoje vytuzene //...Verim, ze coskoro 😉...Boh Ta zehnaj 🙏
@luta13 Dakujem ty ai anjel. Ja dufam ze hej..ved sme sa az velmi snazili. Ale radsej sa netes pre istotu
@amelie2017 všetko sa meria v 2D..3D je len pre potešenie rodičov..dobre ti povedal
@amelie2017 tak odborník na sonogragicke vyšetrenie primár Dosedla v nemocnici Šaca merajú šijove rozpätie bábätka potom tie na rázštepy a dawnov mne to všetko meraním vylúčil..Nerozumiem sa veľmi do toho možno stačí aj 2D ja som bola aj s malou pred 9r na 3D mna poslala moja obvodná dr aby som sa objednala..A nemyslím si že je to len pre útechu rodičov
@karmela ono maju asi pravdu obaja..potom je ro na nich, co komu viac vyhovuje: 3D/4D ultrazvuk sa využíva pre efektné zobrazenie plodu rodičom, čo určite predstavuje nezabudnuteľný zážitok. Tieto zobrazovacie modality sa však využívajú aj z medicínskeho hľadiska. 3D ulrazvuk dokáže veľmi detailne zobraziť kostru plodu. Umožňuje zobraziť a posúdiť niektoré povrchové anomálie plodu /napr. rázštep pery, defekty neurálnej trubice .../.
@luta13 ďakujem pekne 😋 áno test je silnejší tak ako som písala ms už nepríde 😉
@amelie2017 áno v 20tt je už pekne tvárička vyvinutá už je všetko na svojom mieste 😊

Kočky viem ze ste tu viaceré co máte skúsenosť...prosím vás som presne dva týždne po MA a začína mi výtok aj bolesť ako na ms ...keby nič "nebolo" tak zajtra by ms mala normálne prísť ale takto nie je to skoro?