Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahoj, testik som robila, ale bol negativny. Je to zvlastne, kedze na tom prvom bol duch vidno akoby do ruzova volnym okom.
Ahooojte,potichucky vas tu sledujeeem, pozeram,ze pribuda pozit. testikov,tak sa tesim a blahozelam vsetkym novym tehulkam 🙂 ja sa uz neviem dockat stredy, mesiac aj nieco som drobca vobec nevidela,som velmi zvedava ako vyzera a kolko narastol 😍😍❤️ bez fotky urcite neodidem... pozdravujem vas a prajem pekny,horuci dnik 😘
@kaki221 no nevadi, hlavne, ze sa tam daco crta, ja verim, ze v utorok budes prekvapena a ze uvidis drobceka pekne v maternici...No ja som pri prvom tehu bola na sono 10 dni po meskani MS a oznamili mi 6tt...Drzim palceky na utorok, daj nam potom vediet, pripadne hod prvu fotecku, ak Ti ju daju 😉
@bluebell0412 super vysledok 😉...Uz len aby MS prisla a "hor sa na opelovanie" 🐝❤...Budem drzat silno palceky, nech nam tu za mesiac kyvas testikom s // 🙏😘
@kaki221 ano najlepsie ist ked ti meska 14 dni🙂
Tak ja dnes s tym mojim kaslom nakoniec k plucnej a tam mi vravela ,že ant.som brala zbytocne a druhe balenie nech ani neberiem ze to neni kasel zo zapalu ale astmaticky tak znovu spreje ale aj tak 5 rokov som sa drzala bez sprejov.
@nina4 moja to mi je luto, ze sa ti to vratilo, ale uz aspon viete, z coho je ten kasel a uz bude dobre..❤
@amelie2017 presne uz je to spravne nasmerovane.A vcera som zmenila aj obvodnu doktorku a ked som jej spomenula Adamka a chlamidie tak hned aj mne brala krv ,ze pre istotu tak som fakt spokojna s pristupom
@nina4 tak to je dobre, ze je taka aktivna, niektori fakt len vedia predpisovat recepty dochodcom a nic ine. Ja si musim pohladat nejakeho obvodneho, lebo doteraz som tu ziadneho nemala, nebolo treba. Mam tu len zubara a odkedy sme chceli babo gynekologa. A to vsetko sukromne. A potrebujem obvodaka, aby mi vystavil karticku poistenca a mohla chodit aj k statnym, tu je trosku iny system.
@amelie2017 joj tak to sa este nabehas ci hentam su skor ochotny zobrat ?
Ahojte, je mozne byt tehu aj ked mam 11dpo negativny test? V podbrusku ma pobolieva ako na ms a mam nevolnosti 😕
@sunflower28 je pokial nedojde MS tak vzdy je sanca mne test ukazal ducha na 12DPOa uz potom pomaly silnel
@luta13 ďakujem krásne
Som sa dobre zasmiala to "opelovanie"ma fakt dostalo 😀
@sunflower28 ano, jedna kocka mala prvy pozit.tehu test az 16 DPO. drzim palce. 🤰
ahojte dievcata dnes mam strasny vecer.tak som nafuknuta a boli ma brusko.co je dobre nato?? ja uz neviem....😦
@kotatko12345 mojej kamoske takto zacal potrat

@labonita pozitívny gratulujem