icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

misaelka
24. aug 2014

baby viete mi poradit? vcera pepino test pozitiv (asi po limite zahodila som ho po minute a nasla om ho v kosi) dnes woman secret 10 jednoznacne / 😠 co si mam vybrat?

fifitko25
24. aug 2014

@misaelka nemam skusenosti, ale viacero zien si naslo na pepine duchov, vraj to nie su prave najspolahlivejsie testy....

monicka9
24. aug 2014

@ajkacovi no uvidime čo z toho bude.. Este mas cas do menzesu tak nic nie je stratene😊 ja som rano spravila 2testiky a uz to je asi jednoznačné😊// nadherne dve ciarky tmavo ruzove a zjavili sa do 2-3 minut a dokonca aj na kazetkovom bielom ktory mi pred 3dnami neukazal nič😣tak ma to potesilo riadne😊porovnavam si aj so starymi testami a vidiet riadne ze silneju👍 dnes ma 4 den meskanie menzesu😊

monicka9
24. aug 2014
novaadka
24. aug 2014

@monicka9 Super! Gratulujem ;)

monicka9
24. aug 2014

@novaadka dakujem ti krasne😊 podla tehotens.kalkulacky mi ukazuje ze by som mala mat aj moje tretie dietatko aprílove😂👍

eetynka
24. aug 2014

@ajkacovi Ďakujem. Aj ja držím 🙂 racionálne je testovanie pred MS úplne zbytočné - buď tam nič nie je a aj tak si robíme nádeje, že je ešte možno len skoro alebo tam je niečo málo a to zas nevieme, či je to duch alebo falošná čiarka 🙂 tak ja už asi počkám do MS (ak zas nezvíťazí moja iracionalita :D ) - a aj tak to robíme a farmapriemysel na nás pekne zarába...

misaelka
24. aug 2014

tak baby tu su testy - vrchny je zo vcerajska pepino 5.den po et. spodny je woman secret dnesny. vcil co? 🙄

lubka1983
24. aug 2014

@misaelka vcil nic...musis cakat

lucinka0503
24. aug 2014

@misaelka No na upravených foto sa tam niečo rysuje na obidvoch testoch 🙂

misaelka
24. aug 2014

@lucinka0503 teda ty tam dole vidis //? 😵 "lovci duchov uz zajtra rano vo vasej kupelni" 😀 😀

kristinka28
24. aug 2014

@misaelka ja si myslim ,ze ti to bude silniet nieco tam je ,,to je uz po vyschnuti

misaelka
24. aug 2014

@kristinka28 ano test bol robeny rano v originale je tam taka ruzova smuha neviem preco

kristinka28
24. aug 2014

@misaelka no ja tam vidim ak je aj rozmazane vidim tam dusikov a to na 2 testikov ak mas este testik tak skus na porovnanie drzim palce

fifitko25
24. aug 2014

@misaelka spodny je rozmazany ☹ a 5 den po ET je este skoro na test, pockaj aspon 10 dni...

misaelka
24. aug 2014

@kristinka28 inac preco sa mi tam stale urobia tie smuhy? na jednom modra na druhom ruzova 😒

kristinka28
24. aug 2014

@misaelka neviem mozno je poskodeny testik ,,,,ak mas tak skus este 1 na porovnanie ,niekomu to ukaze skvor ,,a niekomu neskvor ,ako pisala jedna ,kazda je zena ina

fifitko25
24. aug 2014

@misaelka mozno si ich nechala dlho namocene, vtedy zvyknu robit smuhy, alebo su poskodene

lucinka0503
24. aug 2014

@kristinka28 Ahoj,tak tie Tvoje testíky čo si mala v profile som Ti upravila,ale marí sa mi tam niečo,ale ja by som ešte vyskúšala si zrobiť ďalší pre porovnanie,či čiaročka silnie.Spominala si,že si mala divnú mrchu,tak buď to bolo uhniezďovanie alebo malé sa neudržalo a odišlo a test Ti ukázal zbytkové hcg v moči.Skús ešte testnúť a uvidíš čo a ako 😉 .

kristinka28
24. aug 2014

@lucinka0503 ok este par dni pockam no uvidime co bude ,,,dik

lucinka0503
24. aug 2014

@kristinka28 Nemáš zač moja 🙂 Držím palce 😉

eetynka
24. aug 2014

Dievčatá, viem, že to sem nepatrí, ale kuknite môj príspevok tu:

https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/funguje-vcelia-materska-kasicka-na-podporu-plodnosti/

@misaelka ja vidím ducha skôr na women secret ako na pepinovi. skoda, ze je tam ten flak..

zuzanka2211
25. aug 2014

@monicka9 ahoj 🙂 tak v piatok tak zvlastne, ledva mi chcela zobrat krv kedze od nej odchadzam a bola taka viac-menej lahostajna... Urobila mi len ultrazvuk, zvnutra sono zatial nie vraj aby sa nic neposkodilo... Dnes idem po vysledky z krvi a tiez po recept na ten duphaston alebo co to je... A po zapecatenu kartu...
Inak sa citim uplne normalne, nie je mi ani zle, nic.. Tak som si vcera urobila mamatest ktory som nasla tu doma a hned nabehli dve ruzove kolajnice tak som sa upokojila a verim ze vsetko je oki 🙂
Ty si na tom ako??? MS meska? 🙂 verim ze tiez je vsetko v poriadku a aj bude!!! 😵
Tak sa ozvem este dnes, ze ake boli vysledky.. Ak dobre - v co velmi veriiiiiiiim - tak by som dnes mala byt 5tt+1 😵

moncita87
25. aug 2014

caute baby, tak nakoniec som dopadla tak, ze to bol bud mikropotrat alebo biochemicke tehotenstvo. ale inak som zdrava, vsetko je pripravene na otehotnenie, tak uvidime kedy to vyjde 🙂

monicka9
25. aug 2014

@zuzanka2211 ahoj tak som rada ze si to uz absolvovala myslela som na teba aby vsetko ok bolo😊daj vedieť potom ako krv dopadla... Ja mam dnes 5 dni meškania menzesu tak duuuufam ze to tak aj zostane.. Testy si stale robím každý den aby som si sledovala ze tmavnu či hcg stúpa... Keby klesalo zle je uz to mam odsledovane tak zatiaľ vsetko ok... Bruško ma trochu nad rannom pobolievalo ako na menzes tak som sa sklakľa no zatiaľ vsetko ok😊

kristinka28
25. aug 2014

@lucinka0503 ahoj no ako skusala si testik

kristinka28
25. aug 2014

@misaelka no ako skusala si testik

kristinka28
25. aug 2014

lucinka0503 prepac zmylila som sa 😉

monicka9
25. aug 2014

@zuzanka2211 ty si teda 5tt+1 no ja podla posledného menzesu podla tehotenskej kalkulačky som 4tt+4. No 5tt mi začína vo štvrtok... No musí to vyjsť😊ináč to potom budem mat aj moje trei dieťatko aprilove ako aj moje dve😊👍pridala som sa do sukromky bocian priletí v apríli.. Tak aj ty sa tam daj😊👍

lucinka0503
25. aug 2014

@kristinka28 😀 V pohode,ja sa už nechystám robiť si tehu testíky,ja už mám svoje odrodené,som šťastná mamina 5tich nádherných a zdravých detičiek. 😉