icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kotatko12345
2. jún 2017

@patka33 potrat urcite nie 😂 nemam to prvy krat😂😂

patka33
2. jún 2017

@kotatko12345 no mysli pozitivne a bude to v pohode ;)

kotatko12345
2. jún 2017

@patka33 no nemam preco mysliet inak.😉 😂

patka33
2. jún 2017

@kotatko12345 ja som tri mesiace po kyrete :(

kotatko12345
2. jún 2017

@patka33 chudacik 😢 verim tomu ze sa vam cim skor podari zase otehotniet 😘

trblietava
2. jún 2017

@sunflower28 skus spravit rano este vzdy je nadej 😉 ja tiez budem testovat rano tak daj vediet

soncita22
2. jún 2017

@luta13 Ahojcek,takze dnes rano som si robila testik a vysiel mi takto...ja uz neviem,ci po babatku tak velmi tuzim alebo je to tak...stale tam nieco vidim a zda sa mi to o malinko silnejsie ako predtym...je este sanca zeby mi to vyslo,ci to uz nie je absolutne mozne...? :( Mozes sa prosim kuk? A samozrejme prijmem aj ostatne nazory nech su akekolvek...dakujem velmi pekne! 🙂

kotatko12345
2. jún 2017

@soncita22 Je tam pekne vidiet // 😉

milasik10
2. jún 2017

@soncita22 ahoooj,ja tam nevidim nic... ale fotka nie je celkom dobra,skus urobit rano test a odfot pri okne. Ktory DPO si?

soncita22
2. jún 2017

@milasik10 Fotka je upravena...lebo tu druhu ciarku vidim nazivo ale na fotke sa straca...co sa tyka DPO a dni meskania-ani len netusim,kedze mam totalne nepravidelny cyklus...test je robeny v 31 DC...viem,ze niekomu by uz test ukazal riadne kolajnice...ale u mna to neplati kedze tie cykly mavam fakt dlhe...

trblietava
2. jún 2017

@soncita22 nieco tam je ale neviem ci to nebude kanalik..co mas za testik? A ked pisem ze nemavas pravidelne cykly tak to je tazko..mozno si este malo dpo 🙂 nerobievas si ovulacne testy? Alebo nemerias bazalnu teplotu? To by ti mohlo pomoct

soncita22
2. jún 2017

@trblietava Testik je Pepino 10kovy...rozmyslali sme so snubencom,zeby sme zacali spolocne zistovat ovulku (prekvapivo ho tieto veci zaujimaju 😊) pomocou testou...a tiez sme uvazovali aj nad centrom reprodukcie...len do toho som nastupila do novej prace a nejak sme to teraz neriesili...chcela som sa uchytit v praci a az potom byt tehotna...ale ak by to malo prist,nebranila by som sa tomu...😄 prikladam aj original foto...

sunflower28
2. jún 2017

@trblietava
ja uz nemam testik ☹ tento vikend sa do lekarne asi ani nedostanem, tak po vykende testnem este. daj vediet zajtra ako si dopadla 😉 kolko dpo si?

luta13
2. jún 2017

@labonita super, len tak dalej 😉...Pekne tehulkuj a po prvej kontrole sa nam sem kludne ozvi, ako pokracujete 😉

luta13
2. jún 2017

@blueivy24 moj stary otec bol Dominik a moj bratranec ma synceka Dominika...Je to krasne meno, take jemne 😉

luta13
2. jún 2017

@sunflower28 Drzim palceky,nech MS uz tento rok nedorazi a nech si najdes na tesiku za zopar dni //...Hod nam sem potom fotecku, ak budes testovat 🙂

luta13
3. jún 2017

@biba12 mne sa neozvala od zaciatku tyzdna...Neviem, ako sa rozhodla nakoniec 😒

luta13
3. jún 2017

@trblietava Drzim palceky na dnesny testik 😉...Nech su tam // 🙏😘

luta13
3. jún 2017

@soncita22 Ahojky 😉...No na originali vidim dusika a na Tvojej upravenej fotke vidim ducha druhej /...Skus testovat zas o 2 dni tymto istym testom a potom odfot oba pod sebou...Uvidis ten rozdiel 😉...Drzim palceky, nech // tmavnu 🙏😘

karmela
3. jún 2017

@alilka ahojky áno skúšala som ovu testy od 5-6Dpo a v ten mesiac keď som otehu som vôbec netestila som sa nato vyprdla..Len pocity má zlomili prvý duch na teste sa mi zjavil na tehu týždeň alebo 6dni pred ms držím palce nech sa Vám zadarí šťastlivo tento krát

karmela
3. jún 2017

@bluebell0412 mojko super správa tak silno držím palčeky nech sa podarí čím skôr do úspešného konca 😘

kotatko12345
3. jún 2017

@karmela Ahoj ako sa mate?? mna vcera trosku potrapilo nafuknutie...take som mala bolesti ze az...ale dnes uz ok ...kamoska mi poradila aby som si dala 1-3rascu a medzi zubami rozkusat a pomohlo to..

karmela
3. jún 2017

@kotatko12345 ahojky nafukuje aj mna sem tam bolesť ako na ms hlavne vtedy keď spím a treba mi ísť na wc..Žalúdok raz je to fajn potom ráno má napína..Ale vydržím všetko 😊

kotatko12345
3. jún 2017

@karmela tak to je super potom.ja som zacala robit v Mc donald a tam v kuchyni umieram😂tie vypari tak si vies predstavit ako mna napina......kedy ides zase do poradne??

karmela
3. jún 2017

@kotatko12345 juuuj kebyže robím v mc donalds tak zeriem zmrzlinu na tóny 😂 29.6.idem na krv aj na poradňu potom.

archanjel007
3. jún 2017

@kotatko12345 tAm by som len jedla mcwrap a v pohode ta zamestnali do kuchyne ked si tehu ved tam treba makat a na nohach stat tazka praca

kotatko12345
3. jún 2017

@archanjel007 ano v pohode.vobec to nieje tazka praca😉 ja tam robim len 5,5hod.Ja stale papam Mc chicken...to zboznujem 😍😍😍😍 a Latte vanilkove😍😍

kotatko12345
3. jún 2017

@karmela Minule som skusala Vanilkovu zmrzlinu-cokoladovy toping zase zmrzlinu-toping a ba vrch slahacka 😍😍😍

kotatko12345
3. jún 2017

@kotatko12345 ale ako som tam nerobila tak do Mc don...som vobec nechodila...

kotatko12345
3. jún 2017

@karmela to bolo pre teba co som sebe napisala 😂