Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko12345 no mysli pozitivne a bude to v pohode ;)
@patka33 no nemam preco mysliet inak.😉 😂
@kotatko12345 ja som tri mesiace po kyrete :(
@patka33 chudacik 😢 verim tomu ze sa vam cim skor podari zase otehotniet 😘
@sunflower28 skus spravit rano este vzdy je nadej 😉 ja tiez budem testovat rano tak daj vediet
@luta13 Ahojcek,takze dnes rano som si robila testik a vysiel mi takto...ja uz neviem,ci po babatku tak velmi tuzim alebo je to tak...stale tam nieco vidim a zda sa mi to o malinko silnejsie ako predtym...je este sanca zeby mi to vyslo,ci to uz nie je absolutne mozne...? :( Mozes sa prosim kuk? A samozrejme prijmem aj ostatne nazory nech su akekolvek...dakujem velmi pekne! 🙂
@soncita22 Je tam pekne vidiet // 😉
@milasik10 Fotka je upravena...lebo tu druhu ciarku vidim nazivo ale na fotke sa straca...co sa tyka DPO a dni meskania-ani len netusim,kedze mam totalne nepravidelny cyklus...test je robeny v 31 DC...viem,ze niekomu by uz test ukazal riadne kolajnice...ale u mna to neplati kedze tie cykly mavam fakt dlhe...
@soncita22 nieco tam je ale neviem ci to nebude kanalik..co mas za testik? A ked pisem ze nemavas pravidelne cykly tak to je tazko..mozno si este malo dpo 🙂 nerobievas si ovulacne testy? Alebo nemerias bazalnu teplotu? To by ti mohlo pomoct
@trblietava Testik je Pepino 10kovy...rozmyslali sme so snubencom,zeby sme zacali spolocne zistovat ovulku (prekvapivo ho tieto veci zaujimaju 😊) pomocou testou...a tiez sme uvazovali aj nad centrom reprodukcie...len do toho som nastupila do novej prace a nejak sme to teraz neriesili...chcela som sa uchytit v praci a az potom byt tehotna...ale ak by to malo prist,nebranila by som sa tomu...😄 prikladam aj original foto...
@trblietava
ja uz nemam testik ☹ tento vikend sa do lekarne asi ani nedostanem, tak po vykende testnem este. daj vediet zajtra ako si dopadla 😉 kolko dpo si?
@sunflower28 Drzim palceky,nech MS uz tento rok nedorazi a nech si najdes na tesiku za zopar dni //...Hod nam sem potom fotecku, ak budes testovat 🙂
@trblietava Drzim palceky na dnesny testik 😉...Nech su tam // 🙏😘
@bluebell0412 mojko super správa tak silno držím palčeky nech sa podarí čím skôr do úspešného konca 😘
@karmela Ahoj ako sa mate?? mna vcera trosku potrapilo nafuknutie...take som mala bolesti ze az...ale dnes uz ok ...kamoska mi poradila aby som si dala 1-3rascu a medzi zubami rozkusat a pomohlo to..
@kotatko12345 ahojky nafukuje aj mna sem tam bolesť ako na ms hlavne vtedy keď spím a treba mi ísť na wc..Žalúdok raz je to fajn potom ráno má napína..Ale vydržím všetko 😊
@karmela tak to je super potom.ja som zacala robit v Mc donald a tam v kuchyni umieram😂tie vypari tak si vies predstavit ako mna napina......kedy ides zase do poradne??
@kotatko12345 juuuj kebyže robím v mc donalds tak zeriem zmrzlinu na tóny 😂 29.6.idem na krv aj na poradňu potom.
@kotatko12345 tAm by som len jedla mcwrap a v pohode ta zamestnali do kuchyne ked si tehu ved tam treba makat a na nohach stat tazka praca
@archanjel007 ano v pohode.vobec to nieje tazka praca😉 ja tam robim len 5,5hod.Ja stale papam Mc chicken...to zboznujem 😍😍😍😍 a Latte vanilkove😍😍
@karmela Minule som skusala Vanilkovu zmrzlinu-cokoladovy toping zase zmrzlinu-toping a ba vrch slahacka 😍😍😍
@kotatko12345 ale ako som tam nerobila tak do Mc don...som vobec nechodila...
@karmela to bolo pre teba co som sebe napisala 😂

@patka33 potrat urcite nie 😂 nemam to prvy krat😂😂