icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bluebell0412
3. jún 2017

@karmela ďakujem krásne .....uvidíme ci sa podari rozmýšľala som dosť ci vobec skúsiť hneď alebo radšej počkať ale aj mm ze teraz po tejto skúseností chce o to viac takže keď budeme môcť skúsime 😊

nina4
3. jún 2017

@soncita22 ja tam dusika vidim 😉

trblietava
3. jún 2017

@luta13 dakujem 😘 no zas som tu druhu ciarku niekde stratila 😀 test biely

nina4
3. jún 2017

Tak konecne aj ja jednu tehu fotocku pomaly koniec 21tt

trblietava
3. jún 2017

@soncita22 no vyzera to ako duch uvidime ci z toho nieco bude ja velmi s pepinom nemam skusenosti no dufam to bude ono 🙏 a ak nahodou nie tak by som skusila ovu testy robit, boli ste uz na zakladne vysetrenia? A co tam po praci ak budes tehu bude to jedno uz 😀

trblietava
3. jún 2017

@sunflower28 jaaj no skoda ale mozno to je lepsie ze nemas aspon vela netestujes a ak si tehu po vikende by na teste mohli vykuknut // 🙂 ty si tusim malo dpo vsak? Ja dnes 11dpo teda myslim 😝 ale test biely

nita216
3. jún 2017

@nina4 velmi peknucke brusenko!uz si aj ty presla polku!uz len dogulat sa do uspesneho konca!

alilka
3. jún 2017

@karmela ďakujem 😁 áno ja sa pamätám koľko si testovala a peknd to tmavlo.😉 Jooj šťastná by som bola keby nam to vyde a konečne do úspešného konca 🙏

candies
3. jún 2017

dievcatka poradte viem ze na vas tu sa mozem obratit ... v pondelok mam statnice a mam taky strasny stres ze mi je uplne zle, picha ma v bruchu...neviem vobec ako sa trosku uklludnit...stres je aj z toho dovodu ze som mala zly posudok od opnenta...+ na tie 4 predmety dokopy nic neviem kedze takto o tyzden mame svadbu :d a je toho na mna nejako vela :( bojim sa aby som sa tam nezrutila.

sunflower28
3. jún 2017

@luta13

Dakujem 🙂 ten testik co som robila vcera 11dpo sa mi zda ze tam ma nejakeho ducha, ale asi mi uz z toho sibe 😇 tu je foto

erickatt
3. jún 2017

@candies to dáš, ak nie urobíš opravnú skúšku neskôr. Iny machri robili na 2 x. Svadba je krásna vec a budete mat úžasné počasie. A deti čo boli v brušku počas školy mamy, su vraj šikovnejšie.. 😀. Urob si mätovu minerálku a vyloz nohy. Ser na všetko už. A -X,Y oponentov si chcu len niečo dokazovať..

sunflower28
3. jún 2017

@trblietava

ahoj 🙂 no ja som tiez bola vcera 11dpo..najprv sa mi zdal tiez test biely ale teraz sa mi zda akoby tam bol dajaky duch...dala som sem teraz foto

erickatt
3. jún 2017

@sunflower28 niečo tam akoby je

sunflower28
3. jún 2017

@trblietava

mozno este mame nejaku nadej 🙂 kedy budes,este testovat? drzim prsty, nech su tam potom riadne kolajnice 😉

nivea777
3. jún 2017

@sunflower28 tieto testy falošne duchuju..skús inú dr Max alebo pepino

sunflower28
3. jún 2017

@candies

ahoj 🙂 hlavne sa upokoj 🙂 tes sa na svadbu a na babatko. poznam tieto stresy. na statnice sa priprav tak aby si vedela aspon nieco povedat a,nezlozila otazku. ked tam pojdes vyrovnana a bez stresu je to 50 percent uspechu. ak by sa ti to nahodou nepodarilo je opravny termin, nic neobvykle dnes ist na druhy krat. Ale aj tak si myslim ze to zvladnes 😉 drzim prsty.

candies
3. jún 2017

@erickatt no u nas nie su opravne tak az o rok :-/len ja nemam rada robit si hanbu :D a ja fakt skoro nic neviem nemala som ani kedy sa ucit...a my tehotné - lenivé Hh teda aspon ja :( mne by ani nerobilo problem ist o rok aj tak budem na materskej :D len postavit sa pred tie svine tam ... :-/ a vydržať 45minut :( no je mi na Grc uplne

candies
3. jún 2017

@sunflower28 dakujem za slova podpory 🙂 my si ani netahame oni nam dávaju :-/ podla toho co ich napadne aj ked mame okruhy ale tie su len na parádu asi .... ale nebojím sa toho ze nespravím ale toho ze tam budem stat ako dement ;D a nebudem nic vediet ...

tonjadabik2
3. jún 2017

@labonita ja.myslim ze pozitivnyyy

amelie2017
3. jún 2017

@candies ahoj, hlavne klud, je toho vela, tehotenstvo, svadba a statnice, ale ani svadba a statnice ti za ten stres nestoja. Na svadbe budete len rodina a ludia, ktori mas maju radi, takze musi dopadnut dobre. Tym som sa ja ukludnovala a naozaj dopadla skvele, aj ked som chcela muza zabit, lebo na mna zabudol a neodviezol ma ku kadernicke tak som mala na obliekanie 5 minut..🙂 doslova. No a statnice- ja perfekcionista, same acka pocas studia a bum, statnice okno ako do sveta- bakalarske. Skusajuci nechapali, lebo ma poznali, ale ked to nejde, tak to nejde. Isla som na druhy termin a nik z toho nerobil vedu. Ani rodina ani znami ani vyucujuci. Proste sa to stava. Pred magisterskymi som tyzden tak revala, ze nic neviem, ze tam ani nejdem, ze uz ma chcela mamina zobrat k lekarovi, nech mi pichne nieco na ukludnenie. Dve aprobacie na Acka, tretia na decko. Isla som si svoje- v odpovedi som hovorila o 300 rokov pozadu, ale kedze to na zle sformulovanu otazku sedelo, nemohli ma nenechat prejs. Chod sa prejst, urobit nieco do zahradky, vyvencit psa, hocico, co ta na chvilu ukludni a bude lepsie.

candies
3. jún 2017

@amelie2017 dakujem ti mojko, na svadbu sa velmi esim skor ma mrzi ze sa nevenujem pripravam tak ako som chcela...dufam ,ze tie statnice nejako prezijem uz nech to dopadne akokolvek najviac sa bojim tho postavit sa pred nich odprezentovat moju diplomku ktora je naozaj nic moc. a ooni vsetci po 4 tituly :D budem tam ako taky hlupacik.este aj brusko zakryvat musim nemozu vediet ze som tehu lebo to je chemicka skola a nemaju tam tehotne co robit....... 🙂bakalarske boli lazoplazo da sa povedat ale na tieto inzinierske sa sakra bojim. :( pritom viem ze 3predmety skusaju celkom pohodaci ale jeden pedmet skusaju tri bosorky :-/ a idem uplne posledna 16:30 v pondelok :D dufam ze ich to nebude uz bavit a nebudu ma trapit

amelie2017
3. jún 2017

@candies neboj, dopadne to dobre, aj ked viem, aky je to stres uz len ta predstava, postavit sa pred nich. A zo skusenosti viem, ze "bosorky a strigoni" su na statniciach pohodaci. Ak si to uz dotiahla az tam a nevyhodili ta pri skuskach, uz nezvyknu byt zli. Daj potom vediet, ako si dopadla. Inak, ja dom mala na realnu pripravu svadby 3 tyzdne, dovtedy som bola v zahranici. Salu som videla 2 tyzdne pred, saty som tiez tak vyberala..🙂

amelie2017
3. jún 2017

@nina4 krasaaaadne brusenko ❤😍 a nechaoem, ako mozes mat 4 deticky a byt taka tenka..

luta13
3. jún 2017

@kotatko12345 ked si nafuknuta, sprosto povedane - treba sa vyprdiet!..K tomu Ti pomoze rasca, alebo vyvar z rasce, alebo feniklovy cajik popijat behom dna...Ja som pila fenikovy caj pocas tehu a aj po porode - podporuje tvrobu materskeho mliecka 😉

luta13
3. jún 2017

@kotatko12345 kde si v MC Donald´s v TT na Spartakovskej?...Si tam na zmluvu, ci na dohodu len brigadne?...Ak tam vydrzis do Augusta, pridem Ta pozriet 😉...Daj mi vediet...Pekny den prajem 🌷

luta13
3. jún 2017

@trblietava to mi je luto ☹...No hlavu hore moja mila, ide sa dalej 👍 ...Kym nepride MS, nic nie je nemozne! Pekny vikendik prajem 🌞🍉😘

luta13
3. jún 2017

@nina4 nadherne brusinko a Ty stihlucka ako srnka...To je bomba genetika, wau...Len pekne uzivaj kopanceky a vsetko 😘

kotatko12345
3. jún 2017

@luta13 ano ano len mne to neslo len v bruchu mi tak praskalo..ale kupim si pre istotu ten cajik.....

kotatko12345
3. jún 2017

@luta13 No ja som pri Arene neviem aka to je ulica.no do vtedy uvidim ci vydrzim kedze mi vadi ten smrad z mesa.A som tam na Skrateny uvezok na zmluvu normalne..😉

luta13
3. jún 2017

@candies moc asi neporadim, no tie predmety, co nevies, si len precitaj este raz, nech aspon vies, ze si ich citala a mozno ak by si odpovedala prave z tych, ktore mas menej nastudovane, mozno sa Ti vynori aspon daco z pamäte - ja som presne tak zmaturovala...Povedala som si, ze to, co som sa neucila si nevytiahnem!...A ani som si nevytiahla - mala som stastie 😉...Hlavne bud v klude, nejde o zivot, nasad ruzove okuliare a vsetko zvladnes...Aj skolu, aj svadbu aj vsetko!...Relaxuj, chod na zmrzku, napusti si vanu, zapal sviecky na vani a relaxuj s brusinkom...Vsetko dopadne skvele...Nezabudni na nas a hod nam potom svadobnu fotecku sem 😉...Prajem krasnu slnecnu svadbu a uzi si svoj velky den "D"...Budes krasna, ziariaca nevesta s babätkom v brusku 😘👍❤