icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jjuulliisskkaa
3. jún 2017

@erickatt je to pepino, mali by byt hrubsie ciarky a obe nabehli az tak po 20min :(

kaki221
3. jún 2017

@archanjel007 v utorok dám potom vedieť ako som dopadla😊

archanjel007
3. jún 2017

@kaki221 ok budem sa tesit

olylili
3. jún 2017

@archanjel007 to je také individuálne ja pri prvej a druhej v 16tt a teraz v 15tt keď budeš v kľude alebo ležať môžeš už niečo pocítiť také bublinky v podbrušku 😊

archanjel007
3. jún 2017

@olylili no ked som pri telke lezala ta take som citila.ale.som si nebola ista ci to nesu creva🙂

olylili
3. jún 2017

@archanjel007 ak sa to bude opakovať a bude to to isté tak je to drobec 😊

archanjel007
3. jún 2017

@olylili budem to vecer sledovat🙂

olylili
3. jún 2017

@archanjel007 ja som tiež stále tak večer čakala stále začal okolo siedmej 😊

luta13
3. jún 2017

@archanjel007 Tebe tipnem dievcatko...Len taky moj tip nezaväzny 😉...Som zvedava, co skryva Tvoje brusko 😉...Idete aj na 3D utz.?...Ak ano, mate uz termin? 😉

luta13
3. jún 2017

@erickatt aj my Teba pozdravujeme 😘

luta13
3. jún 2017

@olylili pekne sa "puci" princ v brusku...zlate...ja som nikdy az takto nemala maleho vypuceneho...Uzivaj 😉

archanjel007
3. jún 2017

@luta13 nie nesom este objednana neviem ci to chcem;)

luta13
3. jún 2017

@kotatko12345 moc sa nespoliehaj na to, ze pri malej Ti nic nebolo a teraz Ti byva zle 😉...Mne pri prvom vobec nic nebolo a pri druhom som mala nevolnosti cely prvy trimester, aj som vracala asi 3x, ale velmi zle od zaludka mi bolo a aj nechutenstvo som mala, unavu ako stara zena, no myslela som tym padom, ze to bude dievcatko a pdr makovy...Bazen mate fajn, to je u muzovych rodicov ten bazen, ci?...Ved vy byvate v cinziaku, ci zle chapem?

luta13
3. jún 2017

@archanjel007 Preco by si nechcela vidiet svoje drobciatko ako vyzera nez sa narodi...Ci chces sa nechat prekvapit? 😲

luta13
3. jún 2017

@archanjel007 moj prvy ( 22tt.) a druhy syncek (29tt.) na 3D sone ❤...a prve pohyby ako prvorodicka som mala v 18tt...No je to individualne, niektore zeny citia az okolo 23tt 😉...No nemusis sa sledovat, ked Ta prvykrat necakane kopne, tak Tebe sa v tom momente zastavi cas a budes v uzase z tejto carovnej chvile...Urcite to "nepresvihnes" 😉

luta13
3. jún 2017

@biann vidim slabucku druhu /...Testuj zas o 2 dni a hod nam sem potom fotecku...Drzim palceky 😉

luta13
3. jún 2017

@jjuulliisskkaa aj ja vidim //, zatial slabucke, no su tam...Testik si fotila este mokry asi, co?...No skus testovat zas o 2 dni...Hod nam potom fotecku zase 😉...Drzim palceky 🙂

archanjel007
3. jún 2017

@luta13 no ja som skor taka staromodna ze nechcem vidiet az tak podrobne stacit mi bude u lekara sono a ak potvrdi ze vsetko ok budem spokojnucka😉

luta13
3. jún 2017

@archanjel007 to som aj ja tak chcela pri prvom, ze pohlavie vediet, az ked porodim - vies, ako to byva vo filmoch, ked zena porodi a oznamia jej: "Mate dievcatko", alebo "Mate chlapceka" 😉 ...No mm chcel vediet pohlavie aj keby co bolo a tak, ked sme boli na 3D hned sa na to pytal Dr. a on nam to teda prezradil...Obaja sme mali slzy v ociach - muz od stastia, ze bude mat syna, ja od smutku, ze necakam dievcatko...No pri prvom som citila, ze to bude chlapcek, uz od cca.3 mesiaca som brusku hovorila v muzskom rode a aj tak bolo...Pri druhom mi moj pocit nevysiel, skor to bola stala tuzba po babike a nakoniec aj tak z toho bol pipik 😉...No je to krasne asi, ked clovek nevie pohlavie a necha sa prekvapit az do porodu...Preto ak po tom tuzis, ze to takto chces, nedaj sa prehovorit, lebo budes banovat 😉

maryemmq
3. jún 2017

Ahojte baby, vidite na foto dusik?Alebo ho tam vidim len ja, pretoze chcem vidiet? 🙂

archanjel007
3. jún 2017

@maryemmq ano vidim uz aby silnela🙂

erickatt
3. jún 2017

@jjuulliisskkaa ,, nooo ja bych rano ešte jeden buchla.. z ranneho

jjuulliisskkaa
3. jún 2017

@erickatt
@luta13
Dakujem vaaam, potom neskor som robila dalsi, no bolo to po kave a obede a nic, snehobiely:( myslite ze ten co som pridala by mohol byt ok? Ukazali sa obe, no tenuckeee, podla mna by mali byt hrubsie

luta13
3. jún 2017

@maryemmq vidim dusika 😉...Drzim palceky, aby silnel...Testuj za 2 dni zas a hod nam sem potom fotecku 🙂

luta13
3. jún 2017

@maryemmq trosku som upravila, vidim dusika a verim, ze bude silniet 😉

luta13
3. jún 2017

@jjuulliisskkaa sprav rano hned ako sa zobudis - z prveho mocu 😀...Treba testovat viackrat potom to bude istejsie, ci si tehulka, ci nie...Z jedneho testu tazko urcit...Niektore duchuju falosne a viac testikov s // bude istejsich 😉

nivea777
4. jún 2017

@jjuulliisskkaa ten test z 13:58 je chybný,máš pravdu..Ciarky sú tenké a test rozmoceny,asi si ho namočila viac ako si mala.. Vyskúšaj z ranného moču

trblietava
4. jún 2017

@matka295 ahooj ako to ide? 🙂

mimusa1997
4. jún 2017

Dobrý deň, vedeli by ste mi prosim poradiť? Velmi túžime po bábätku a už mam asi vsugerovanú druhu čiarku :( je tam podla vas niečo vidieť? Ďakujem

matka295
4. jún 2017

@trblietava ahoj moja dobre celkom 😊 a tebe ako? Už máš presný termín na laparku? Koľký DC si?testujes ak ešte neprišla?