icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nivea777
4. jún 2017

@leonela12 podľa ms si v kolkom tt?? Mohlo sa stať,že chybne zmerali...mne sa dieťa zmenšovalo 😅

kotatko12345
4. jún 2017

@archanjel007 nic ine tam nepise len to jedno cislo...

maminka1986
4. jún 2017

@petka9 ja nevidim teda vobec nič.. a ty ju vidiš naživo??

nina4
4. jún 2017

@amelie2017 presne nech my si brušinka budeme uživat 😘

leonela12
4. jún 2017

@archanjel007 dakujem krasne v stredu mam kontrolu tak verim ze tam bude uz to srdiečko dalsi potrat nechcem:(

leonela12
4. jún 2017

@nivea777
Podla ms 8tyzden ale doktorka povedala hned jak sa dutinka objavila ze som mala posunutu ms a ze bola neskor ovulacia...

maminka1986
4. jún 2017

@archanjel007
ahoj ani ja som nechcela velmi na3 D sono že -ved všetko bude v poriadku..chvalabohu že sme išli!! v martine nam Grochal povedal všetko že ok hlavička atd srdce krásne všetko vidno až nato že malý mal nožku stočenu dovnutra tzy konská noha alebo diagnoza pes equnovarus PEC nevedeli sme čo to je až potom sme zistili...no keby to viem až pri porode hrozne neviem čoby som robila!!!! tu by osm ho sadrovat nedala išli sme do Viedne lebo tu neorbia a nevdeia Ponsetiho metodu sadrovania... malý už behá i ked draha operácia ale stalo to zato ..odporučam 3D sono určite aby si si nieč potom nevyčitala.....
moja znama nebola a je mala ma presne toto čo náš ale na oboch nožkach! na obyčajnom sone to nevidno a vyčita si to lebo nemala dorpedu žiadne info...
vela šťastia

nivea777
4. jún 2017

@leonela12 môj 6+0 na pohotovosti ešte srdiečko nemal,potom u obvodného 7+4 krásne bilo srdiečko..nestresuj sa zbytočne..už ku koncu tehu mi povedal dr na sone,že malý je pozadu 3tyzdne..môj gyn mi pre môj pokoj na duši spravil meranie( aj keď ich nerobí,keďže má veľa veľa pacientok a preto sa chodí na meranie vedľa,kde robia len čisto sona) a ubezpečil ma že malý sedí podľa týždňov len má mensie bruško = bude chudé bábo,t a tak to aj bolo

leonela12
4. jún 2017

@nivea777 len podla merani z minuleho tyzdna sa dnes na pohotovosti riadil a nastrasil ma
. Lebo mojej obvodnej dr sa zdali cudne miery z minuleho tyzdna lrbo ona merala iné a kedze sa riadia podla toho "asi zle odmeraneho" tak je jasne ze ma naplasili no ja mam k tri dni kontrolu a budem sa modlit nech nam bije srdiečko uz som dva krat potratila v8 tt a to mam len 22 rokov:( s priatelom som uz od svojich 15 stich tak je to zelane tehotenstvo verim v najlepsom dakujem ti za radu moc si to vazim

olylili
4. jún 2017

@leonela12 aj tí zistili príčinu prečo si dvakrát potratila?

leonela12
4. jún 2017

@olylili nie nezistili len sa mi vyjadrila doktorka ze sa to stava.. Vitaminy berem od planovania tehu duphastom som mala tiez pri kazdom tehu a som pn nic nerobim tak neviem preco mam po treti krat komplikacie

archanjel007
4. jún 2017

@maminka1986 ja si nepripustam take veci a co ma byt bude ...je to moje dieta a prijemem ho take ake bude a co 3d zachrani priroda to zariadi a uz sa to nezmeni....ja mam inu povahu viem veci prijat take ake su a stale sa nieco deje pre nieco a boh kazdemu da tolko kriza kolko znesie a ja verim ze moje babo je zdrave aj bude... a3d sono robi ho moj lekar ak ucitim silnu potrebu dam si ho urobit

olylili
4. jún 2017

@leonela12 Neviem ešte som to nikdy nezažila ale mohli ti po druhom nejaké testy urobiť možno tam nejaká príčina bude

archanjel007
4. jún 2017

@olylili bola si moja na 3d ultrazvuku

leonela12
4. jún 2017

@olylili testy robia az po 3-4potratoch.
Aspon tak mi bolo povedané tu v nasom nitrianskom kraji

olylili
4. jún 2017

@archanjel007 nie nebola mne môj dr. pekne pozrel a pomeral stále na klasickom verila som a aj som to cítila vnutorne že drobci sú v poriadku a tiez som na nič zlé ani len nepomyslela

olylili
4. jún 2017

@leonela12 fuuuha pekne a potom ma byť žena v strachu či sa to nezopakuje držím prsty aby ste to tentokrát dotiahli do finále

archanjel007
4. jún 2017

@olylili aj mne lekar teraz pekne odkontroloval a verim mu a ma take veci nemyslim preco hned mysliet na zle veci🙂

olylili
4. jún 2017

@archanjel007 nie nie to obdobie si treba pekne vychutnávať a tešiť sa na príchod malého človiečika 😊👶

leonela12
4. jún 2017

@olylili dakujem pekne

luta13
4. jún 2017

...Zienky, prosim o nazor pre jednu anonymku...MS meska cca.4 den, prikladam foto 2 testov...Vrchny zo vcera, spodny 2 dni pred vcerajsim...Prva foto original, druha mnou upravena...Vidite nieco?...Dakujem za kazdu odpoved 😉

luta13
4. jún 2017

@mimusa1997 trosku kriklava fotka, nefotena na dennom svetle, no skusila som upravit a vidim dusika nalavo testne vedla tej odtlacenej jamky, co tam je vyryta, ci ako to nazvat...Testuj znova o 2 dni a uvidis, ci tmavne...Drzim palceky 😉...Hod nam sem potom fotecku 🙂

luta13
4. jún 2017

@petka9 vidim slabucku druhu /...Drzim palceky, aby silnela 🙏 ...Testuj zas o 2 dni a pridaj potom fotecku 😉

luta13
4. jún 2017

@leonela12 myslim, ze vsetko je v pohode (dolezite je, ze je vidiet gestacny vak a ze aj babätko je tam, kde byt ma 😉 )...Na buducej kontrole uvidis aj svoju malicku "bodecku" a aj srdiecko uz mozno bude pocut...Zalezi od toho, kedy ides znovu na kontrolu...Kedy mas najblizsie prist?...Hlavne nestresuj, teraz treba klud a oddych...Drzim palceky a tesim sa na dobre spravy po dalsej kontrole 😉

luta13
4. jún 2017

@maminka1986 som rada, ze Tvoj syncek uz pekne beha a ze sa mu nozka upravila 😉...Vela zdravicka celej Tvojej rodinke prajem 😘

karmela
5. jún 2017

@leonela12 ahojky možno zle pomerali babo sa ukáže neboj..mne na začiatku bolo vidieť len mini ges.vak a za dva týždne už bolo vidieť aj mimino a potvrdená akcia srdiečka..verím že všetko dobre dopadne

jjuulliisskkaa
5. jún 2017

Dnes som 12dpo, rano som mala take neprijemne krce ako pred ms, prsia pri dotyku bolia, a celkovo tam dole ma vsetko ako keby boli, taha. Testik rano negativny, s pridanim kontrastu mozno naznak dusika. Co myslite?

nivea777
5. jún 2017

@jjuulliisskkaa negatívny..

sara34valentina
5. jún 2017

@luta13 nieco tam.vidiet, nech skusi zajtra z ranneho mocu

lela123
5. jún 2017

@jjuulliisskkaa zatial nevidím nič 😒