Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahoj, myslim ze sme na tom podobne 🙂 kedy (ne)cakas mrchu?
Ahojte žienky 🙂...pisala som tu minuly tyzden, ze my meska 2dni a ze mam divne pichanie v podbrusku, no MS prisla,ale trvala mi necele 4 dni co je zvlastne ked mavam inokedy 6 dni. Bola divna celkovo,krvacat som nekrvacala tak silno ako inokedy a skor som mala pocit ze ta krv je tmavej farby,ale brucho ma bolelo dost silno. Dnes uz mam po MS a stale ma picha v podbrusku a pri zakaslani alebo kychnuti ma zaboli v podbrusku :(. nestretla sa niektora s takymto niecim? Isla by som aj lekarovi, ale tento tyzden neordinuje tak musim pockat do bud.utorka. Dakujem za kazducky nazor 🙂
@prskavka2223 skus si urobit test lebo mozes byt tehotna a menses mohol byt a ak nebol cervenej farby len skor tak do hneda moze to byt.
@prskavka2223 ahoj,ja by som skusila urobit tehu test... ak nie si tehi,tak to moze byt nejaky zapal
@milasik10 pred dvomi tyzdnami mi bral gyndos krv ci nemam nejaky zapal a vysledky som mala dobre, takze zapal asi nie. skor sa obavam ci zase nejaka cysta ma nenavstivila. A tehotna no nic na svete si viac neprajem, ale mozem byt tehotna ked ma brucho bolelo ako pri MS, ale az tak ze som si musela dat algifen kvapky? Hej ta krv ma zaskocila, kedze vieme si spozorovat a porovnat tie MS, nosim tampony a minula som za tie skoro 4dni co trvala nejak 7 ks len. No asi sa dnes zastavim v lekarni a dam vam info 🙂
@prskavka2223 test ti dá odpoveď 🙂 držím palce, nech na ňom nájdeš //
@prskavka2223 moja sestra mala krami do tretieho mesiaca ale bolo to jen svetlo hnedé spinenie bez bolestí
@sunflower28 ahoooj🙂 v stredu, najneskor v piatok🙂 ty si na tom ako? Ovulka bola? Ja som mala tento mesiac dve vajicka, aj prebehla ovu pekne
@olylili no ved prave ja som mala skor taku tmavu krv a bolesti riadne. No zajdem si kupit test a uvidim. dakujem 🙂
@prskavka2223 mozes byt tehotna kludne,tehotenstvo je ine u kazdej zeny. Ja som tiez na zaciatku mala bolesti a pichanie, dokonca aj spinenie... a k tym tamponom - ja som kedysi mala dost problemy so zapalmi ale odkedy mi doktor povedal,ze neodporuca pouzivat tampony,tak som nemala zapal ani raz. Pri zavadzani tamponu do seba dostanes vela bakterii... hovoril,ze tie reklamy,v ktorych 99% gynekologov odporuca OB su blud... lebo vraj ani jeden normalny gynekolog tampon neodporuca
@jjuulliisskkaa ahoj, nechcem Ti robit falosne nadeje, no ja vidim ducha druhej /...Otocila a upravila som Ti tu prvu fotku, co si sem dnes pridala, teraz pozeram na tu "uschnutu" - ta je este vyraznejsia"...Testuj zas o 2 dni tymto istym typom testu, hod nam sem potom zas fotecku...Je to pepino test asi, ci?...Daj na svoje pocity, ak sa citis inak, ako inokedy, malo by to byt ono 😉 ...Drzim Ti velmi palceky, nech // tmavnu 🙏😘
@prskavka2223 jednoznacne testuj, drzim palceky...Hod nam sem potom fotku...Skus Lady max 😉...Verim, ze si najdes //...Drzim silno palceky 🙏😘
@milasik10 o tych tamponoch mas uplnu pravdu...Ja ich pouzivam uz len v nevyhnutnom pripade, ked napr.idem plavat 😉...Inak nosim uz len vlozky...Na nich aj skor vidiet, co z Teba vyteka a akej je to farby, konzistencie atd...(prepac, za vyraz)...Prajm vam krasny dnik, pohladkaj za mna brusenko 😘
@jjuulliisskkaa druha fotka 😉...testuj za 2 dni 😉
@prskavka2223 tmavá krv a bolestivá ms býva pri cystach mala si niekedy?
Ahojte kočky. Chcem ísť na 3D/4D sono do prenatal v Žiline. Máte niektorá skúsenosť? A ako ste sa objednali na vyšetrenie?
@luta13 vyzera ta druha aj ruzovo, vsak? 😍 Dakujeeeeem
@olylili hej hej mala som uz davnejsie tak 3 roky dozadu. no uvidim, kupim si test a ked bude negativny hold si budem musiet pockat do bud.utorka na lekara a ist na prehliadku. Dakujem vam žienky a prajem pekny den. potom sa ozvem ako som dopadla 🙂
@jjuulliisskkaa vyzera, zeby mohla ist do ruzova 😉
@snazilka12345 jasne že si tehotna ty si čo mysliš ked už 4testy maš pozit.

@petka9
Dusik