Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@milasik10
@olylili Baby moje,veruze mam este jeden-Dr Max...som si ho setrila ak naozaj budem vidiet nieco co ma aj farbu...😅 A neviem ci meska lebo mam naozaj rozhadzany cyklus...cize u mna velmi tazko...tento mesiac sme sa aj ❤ vtedy,ked sme mali chut-zvycajne ja som sa hadzala po nom,kedze som zacala citat druhu cast 50 odtienov...😝 Neverim,ze by mi to mohlo vyjst...🙏
@rebeka211 Okolo 2 rokov... :( Stale sme tomu prikladali nejaky dovod,preco sa nedari-stres,zmena prace u jedneho,potom u druheho...az sme to po nejakom case prestali riesit...a teraz som sa vratila k testovaniu lebo som sa zacala citit tak nejak....inak....🙂 Neviem to opisat...
@karmela jeej dakujem 😉 ako sa mate? 👶
@soncita22 vidim ducha na tvojom testiku a ked je 20tkovy tak parada drzim palceky velmi! 🙂
@trblietava Dakujem ti velmi pekne! 🙂 Nemozem ani z toho spat...aj ked skoro rano vstavam do prace...no nevadi...😅 Ved hadam ta unava pride uz coskoro...
@archanjel007 od veci odpoved uplne si mimo...aj ja som verila že je všetko v poriadku a nebolo a prijali sme ho ved je zdravý aký je nič mu nie je preboha žena nepíš sprostosti aspon
@luta13 si zlata jasne beehá ako nič ako keby ani nožku nemal operovanu 🙂)))je to šikulko velký až moc živýýýýý 🙂))a podobne aj vám
@maminka1986 nikto tu nepíše sprostosti len vyjadruje svoj názor ktorý jej nikto neberie a sprosto nekomentuje dobre ty si bola ona nechce stačí jej 2D a tým to haslo nevidím na tom nič sprosté ....
@olylili ale ano sproste odpísala ako keby som dieta nechcela prijat 🙂))uplne trapne ja osm dieta mala po 4 rokoch trapenia a išla na 3 sonoa dobre že som šila...kamoške takto zachranili dieta inak by umrelo lebo malo vroenu srdcovu vadu.... ja som pre svoje dieta urobila maximum čo sa o iných povedat nedá 🙂 lebo nechcu a nehcaju to na zázrak ok nech si potom nebucha hlavua mohla to napísat inak a nie hentak... otras ...
@maminka1986 každá matka chce pre svoje dieťa len to najlepšie a robí pre to maximum materinská láska sa nemera či žena bola alebo nebola na 3D sone ja som nebola ani pri jednom a dokonca sú tu niektoré matky ktoré by nepodstupili ani genetické testy tak netreba súdiť lebo sa to moze aj človeka dotknúť
@maminka1986 no bol to tvoj nazor ja ti to neberiem ja som ti napisala ze aj keby bolo nieco zle 3d to nezchrani som rada ze tvoj maly je zdravy a ty si mi to odporucila a ja som ti napisala ako to beriem ja..nie je natom nic sproste kazda sme ina...
@maminka1986 tu neslo oto ze ty si nechcela dieta prijat ty ze ja ho prijmem to svoje ake bude ci pojdem na to 3d alebo nie...
@maminka1986 nesud cloveka podla nazoru ktory tebe sa nepaci neznamena ze som zla matka alebo budem po babatku sme velmi tuzili a 3d sono niekedy nebolo robili len testy tak vsetky boli zle matky?po babatku sme velmi tuzili uz teraz ho milujem vsetky testy mame v poriadku a verim ze to tak pojde dalej..tak ma neposudzuj lebo ma nepoznas..a nevies coho som pre svoje dieta schopna...pekny vecer
@olylili zajtra ides🙂😀drzim palce uz sa ti to krati🙂👶tesim sa
@maminka1986 Dakujeme 😘
@snazilka12345 Gratulujem!...Krasne //...Uzivaj zdrave tehulkovanie 😉
@prskavka2223 vidim //, aj ked testik vyzera byt premoceny, ci rozpity - logika, ze keby tam nebola druha /, tak by sa nemalo co rozpit, kedze rozpita je prave ta druha / (testovacia)....Skus este iny test, alebo aj tento kludne, ak mas doma, len menej ho namoc...Drzim palceky...Verim, ze budu kolajnice...Cakame fotecku 😉
@liliana2222 Poradit Ti neviem, no skus tehu testik...Ak na nom nic nebude, testuj neskor...Uvidis, co z toho nakoniec bude...Velmi mi je luto, ze si prisla o chlapceka a verim, ze Ta Boh co najskor pozehna 🙏...Vas anjelik vam uz mozno poslal dalsie babätko a mozno ho uz teraz nosis v lone - kiezby!...Daj potom vediet, co sa Ti ukazalo na testiku, ak budes testovat 😘

@soncita22 ahoooj,vidim slabeho dusikaa 🙂 urcite tam je. Nemas iny test este? Skus aj z ranneho mocu 🙂