icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

milasik10
5. jún 2017

@soncita22 ahoooj,vidim slabeho dusikaa 🙂 urcite tam je. Nemas iny test este? Skus aj z ranneho mocu 🙂

olylili
5. jún 2017

@soncita22 nooo ja som totálne slepá na duchov ale niečo sa mi tam zdá testuj s 10-tkovym už mešká?

rebeka211
5. jún 2017

@soncita22 Vidim slabunku druhu /
Drzim palce nech pekne tmavne.😉
A ako dlho sa snazite?

soncita22
5. jún 2017

@milasik10
@olylili Baby moje,veruze mam este jeden-Dr Max...som si ho setrila ak naozaj budem vidiet nieco co ma aj farbu...😅 A neviem ci meska lebo mam naozaj rozhadzany cyklus...cize u mna velmi tazko...tento mesiac sme sa aj ❤ vtedy,ked sme mali chut-zvycajne ja som sa hadzala po nom,kedze som zacala citat druhu cast 50 odtienov...😝 Neverim,ze by mi to mohlo vyjst...🙏

soncita22
5. jún 2017

@rebeka211 Okolo 2 rokov... :( Stale sme tomu prikladali nejaky dovod,preco sa nedari-stres,zmena prace u jedneho,potom u druheho...az sme to po nejakom case prestali riesit...a teraz som sa vratila k testovaniu lebo som sa zacala citit tak nejak....inak....🙂 Neviem to opisat...

rebeka211
5. jún 2017

@soncita22 No,tak drzim palce,aby ciarka silnela.Ale myslim,ze je to na dobrej ceste.Dr.Max je super a urcite ti krasne ukaze,ked spravis z ranneho.Daj vediet potom 😉

soncita22
5. jún 2017

@rebeka211 Myslis,ze mozem skusit aj zajtra rano? 🙂 Juuuj,ak by to tak bolo,bola by som nesmierne vdacna a tiez stastna ze mozem mat babatko...🙂 🙏

milasik10
5. jún 2017

@soncita22 viem,ze to bude tazke ale mozno by som pockala aspon dva dni... a vtedy uz bude / silnejsia. Napr ja som mala silnejsie ciarky vecer ako rano... ale viem,ake je to cakat a vobec sa ti nebudem cudovat ked dva dni nevydrzis 😅😉😉

rebeka211
5. jún 2017

@soncita22 Kludne mozes,ale neocakavaj,ze uz bude riadna ciarka.Ak sa ti na 20tkovom teste cosi ukazalo,tak na Dr.Maxe by to malo byt viditelnejsie.Ale ak si zajtra minies test,tak si kup este jednu krabicku a testuj este o par dni.

trblietava
5. jún 2017

@karmela jeej dakujem 😉 ako sa mate? 👶

trblietava
5. jún 2017

@soncita22 vidim ducha na tvojom testiku a ked je 20tkovy tak parada drzim palceky velmi! 🙂

soncita22
5. jún 2017

@trblietava Dakujem ti velmi pekne! 🙂 Nemozem ani z toho spat...aj ked skoro rano vstavam do prace...no nevadi...😅 Ved hadam ta unava pride uz coskoro...

maminka1986
5. jún 2017

@archanjel007 od veci odpoved uplne si mimo...aj ja som verila že je všetko v poriadku a nebolo a prijali sme ho ved je zdravý aký je nič mu nie je preboha žena nepíš sprostosti aspon

maminka1986
5. jún 2017

@luta13 si zlata jasne beehá ako nič ako keby ani nožku nemal operovanu 🙂)))je to šikulko velký až moc živýýýýý 🙂))a podobne aj vám

olylili
5. jún 2017

@maminka1986 nikto tu nepíše sprostosti len vyjadruje svoj názor ktorý jej nikto neberie a sprosto nekomentuje dobre ty si bola ona nechce stačí jej 2D a tým to haslo nevidím na tom nič sprosté ....

maminka1986
5. jún 2017

@olylili ale ano sproste odpísala ako keby som dieta nechcela prijat 🙂))uplne trapne ja osm dieta mala po 4 rokoch trapenia a išla na 3 sonoa dobre že som šila...kamoške takto zachranili dieta inak by umrelo lebo malo vroenu srdcovu vadu.... ja som pre svoje dieta urobila maximum čo sa o iných povedat nedá 🙂 lebo nechcu a nehcaju to na zázrak ok nech si potom nebucha hlavua mohla to napísat inak a nie hentak... otras ...

olylili
5. jún 2017

@maminka1986 každá matka chce pre svoje dieťa len to najlepšie a robí pre to maximum materinská láska sa nemera či žena bola alebo nebola na 3D sone ja som nebola ani pri jednom a dokonca sú tu niektoré matky ktoré by nepodstupili ani genetické testy tak netreba súdiť lebo sa to moze aj človeka dotknúť

archanjel007
5. jún 2017

@maminka1986 no bol to tvoj nazor ja ti to neberiem ja som ti napisala ze aj keby bolo nieco zle 3d to nezchrani som rada ze tvoj maly je zdravy a ty si mi to odporucila a ja som ti napisala ako to beriem ja..nie je natom nic sproste kazda sme ina...

archanjel007
5. jún 2017

@maminka1986 tu neslo oto ze ty si nechcela dieta prijat ty ze ja ho prijmem to svoje ake bude ci pojdem na to 3d alebo nie...

archanjel007
5. jún 2017

@maminka1986 nesud cloveka podla nazoru ktory tebe sa nepaci neznamena ze som zla matka alebo budem po babatku sme velmi tuzili a 3d sono niekedy nebolo robili len testy tak vsetky boli zle matky?po babatku sme velmi tuzili uz teraz ho milujem vsetky testy mame v poriadku a verim ze to tak pojde dalej..tak ma neposudzuj lebo ma nepoznas..a nevies coho som pre svoje dieta schopna...pekny vecer

archanjel007
5. jún 2017

@olylili zajtra ides🙂😀drzim palce uz sa ti to krati🙂👶tesim sa

luta13
5. jún 2017

@maminka1986 Dakujeme 😘

luta13
5. jún 2017

Zienky, prosim o nazor na tento testik...Prva foto original, druha trosku upravena...Dakujem vopred 🙂

luta13
5. jún 2017

@snazilka12345 Gratulujem!...Krasne //...Uzivaj zdrave tehulkovanie 😉

luta13
5. jún 2017

@kaki221 na kamaratkinom teste vidim mini dusika, no nech skusi inu znacku, zienky tu pisu ze tieto testy falosne duchuju...Lady max je fajn, nech skusi ten 😉 ...Drzim jej palceky, nech si coskoro najde vytuzene // 🙏

luta13
5. jún 2017

@prskavka2223 vidim //, aj ked testik vyzera byt premoceny, ci rozpity - logika, ze keby tam nebola druha /, tak by sa nemalo co rozpit, kedze rozpita je prave ta druha / (testovacia)....Skus este iny test, alebo aj tento kludne, ak mas doma, len menej ho namoc...Drzim palceky...Verim, ze budu kolajnice...Cakame fotecku 😉

luta13
5. jún 2017

@liliana2222 Poradit Ti neviem, no skus tehu testik...Ak na nom nic nebude, testuj neskor...Uvidis, co z toho nakoniec bude...Velmi mi je luto, ze si prisla o chlapceka a verim, ze Ta Boh co najskor pozehna 🙏...Vas anjelik vam uz mozno poslal dalsie babätko a mozno ho uz teraz nosis v lone - kiezby!...Daj potom vediet, co sa Ti ukazalo na testiku, ak budes testovat 😘

luta13
5. jún 2017

@soncita22 vidim ducha druhej /...Testuj zas za 2 dni, skus Lady max testik 😉...Hod potom foto 😍

sunflower28
6. jún 2017

Dnesny testik po zaschnuti. Ked schol tak tam daco bolo, teraz sa mi uz ani nezda 😕

bella1303
6. jún 2017

Ahojte nic tsm neni,ze?