Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@soncita22 na teste nad určite ducha skus testnut 10 držím palce
@luta13 ja vidím ☺
@luta13 ty si tu take slniecko vies o tom? 🙂 kazdemu pisemnkami dodas taku nadej krasnu 🙂. No dnes si idem kupit do lekarne testik zase a vyskusam ho rano, lebo tento som testovala ked som prisla z prace to bolo cca 16:00. no tiez ma to napadlo v kutiku duse, ze keby tam ta druha nebola preco by sa to rozpilo akurat tam kde ta druha byva,ale nechcem si davat falosne nadeje 🙂. mozno fakt bol ten test moc premoceny,alebo chybny. No urcite urobim ranko novy a odfotim vam ho nech je aky kolvek vysledok 😍
@milasik10 mas pekne nechty a to uz sa ti robi tehu brusko🙂
Baby akurát som skúšala test zo soda bikarbonov dr na 3D sone povedal že bude dievčatko a zatiaľ to tak vychádza lebo nezašumelo vôbec tak predsa len to bude moja druha pyskotka hlavne nech je zdravá..Potvrdí sa v 20tt
Baby-tehulky koľko DPO vám prvýkrát ukázal test ducha?,a tie čo ste aj merali bt mali ste aj to zníženie teploty ako implantacny pokles?ak áno koľko dní po ňom ste testovali?😊
@archanjel007 tak zatial u nas nikto nic nevie,az po zajtrajsku chceme oznamit,ked bude iste ,ze je vsio ok... kazdy si akurat vsimol,ze sa mi prsia zvacsili... (hlavne kolegovia 😂) a za nechty dakujem,no su odrastene,dnes uz budem mat nove
@archanjel007 ahooooj tak poradňa super krcok v poriadku zatvorený malý macko má už cez 3 kilá že mám čakať 4 a pol kilove chlapisko 😂 a od budúceho týždňa už chodím na antolsku do pôrodnice kde mi aj naplánujú deň sekcie 😊👶🍼
@olylili super tesim sa stebou a kolko kil si celkovo pribrala ty ?🙂🙂
@karmela aj ja som si uz 2 krat robila ten test a nesumelo a lekar nevidel zatial co to je lebo nam ukazalo zadok takze zatial ani netusime ale ci to bude chlapcek alebo dievca hlavne naj je zdravucke🙂🙂
@archanjel007 do 18tt ani deko a od vtedy 12kg pri druhej 13kg za celé tehu teraz to bude viac keď že malý bude aj väčší
@olylili ale ani nevidno na tebe si stihlucka tak super uz sa ti to krati a malinkeho budes mat pri sebe a ake meno mu das?🙂
@archanjel007 to hej už začínam byť aj nervózna 😊 ešte sme sa nezhodli na mene asi to bude na poslednú chvíľu cestou do pôrodnice 😀
@olylili paráda už sa Vám to kráti 😉
@archanjel007 ja viem že sa tomu nedá veriť na 100% ale už začínam mát fakt tusaka že to bude dievčatko hoci tehu je úplne iné ako pri malej..a áno hlavne mech sú bábätka zdravé
@adrika1409 urcite ano,mozes sa zacat tesit🙂 gratulujem
@adrika1409 je to tam 🙂 gratulujem

@luta13
nieco vidno na tych testikoch co si pridala, a je to do ruzova ;)