icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
6. jún 2017

@olylili tak mne dr povedal na 3D že to vyzerá na dievčatko,fakt sa nedá porovnať podľa príznakov či bude chlapček či dievčatko.Drzim Vám palčeky nech to pekne potiahnete bez problémov

olylili
6. jún 2017

@karmela nie môžem z vlastnej skúsenosti povedať že vôbec ja som bola presvedčená že dievča 😀 ďakujem aj vy sa pekne držte 👶

adrika1409
6. jún 2017

Baby dakujem za povzbudenie aj ked ta druha ciarka je este dost slaba dufam ze bude silniet skusim este testnut vo stvrtok alebo piatok 😊 a mrcha snad nepride ...

liliana2222
6. jún 2017

@luta13 ahoj. Ďakujem za odpoveď aj za povzbudivé slová ❤ s testom chcem vyčkať to piatku, to bude 11. Deň od 💏 potom dám vedieť. Bábätko by sme si veľmi priali, strach tam síce je, ale túžim po Tom byt maminou.

cvikla12
6. jún 2017

@liliana2222 veľa síl a veľa šťastia viem aká je silná túžba byť matkou.

bluebell0412
6. jún 2017

@adrika1409 určite je to tam...gratulujem

foxinecka888
6. jún 2017

Babuľky prosím Vás , myslím si že viac hláv viac rozumu a Vy predsa len máte skúsenosti. Dnes som bola na folikulometrii u svojej DR...ktorá pri sone našla niečo čo podľa nej je ako to povedala "dieťa" - sestrička povedala že podľa nej to je cysta. A takto sa tam dohadovali... užívala som duphaston aj clostyl....žiadne bolesti nemam. Vydržala by som v pohode a išla neskôr na folikulometriu tak ako mi povedala DR. Ale zajtra mám absolvovať jedno vyšetrenie ľadvín pri ktorom v žiadnom prípade tehotná byť nemôžem keďže sa jedná o ožiarenie. Tak som si urobila test...viem je priliš skoro a ja tam nič nevidím. Čo by ste robili Vy? PS: na to vysetrenie sa dlho čaká takže odsúvať ho nemôžem. Ešte raz ďakujem :*

tryromy
6. jún 2017

@foxinecka888 odlozila ladvinove vysetrenie pre podozrenie na tehotnost. to ti lekari zoberu

olylili
6. jún 2017

@foxinecka888 test je negatívny a keby už na sone bolo vidno test by už bol poriadne pozitívny

nivea777
6. jún 2017

@foxinecka888 keby bolo to čo Dr videla na sone dieťa,tak by si hcg mala nad 1000 cize test by bol viditeľne pozitívny..podľa mňa tehotná nie si

foxinecka888
6. jún 2017

@nivea777
@olylili
ďakujem baby, už som kľudnejšia.

archanjel007
6. jún 2017

@olylili ano tak to bude najlepsie na poslednu chvilu🙂

archanjel007
6. jún 2017

@foxinecka888 ja tam nic nevidim a na sone je vidno ak je hcg poriadne vysoko

kristinka95
6. jún 2017

@luta13 no tak dr. možem isť až v pondelok. som preobjednana. z nechakanych dovodov musel odísť tak ma sestrička preobjednala. tak mozem zase cakať :( ach

olylili
6. jún 2017

@archanjel007 len ja už chcem mať všetko na poriadku aj meno a zbalený tašku 😀 už týždeň sa chystám na balenie a strasne sa mi nechce 😊

gaby22
6. jún 2017

Ahoj poradte my baby tento mesiac ma doki nastimuloval clostylom a 24.5 mi pichol pregnyl a 4.6 mala prist mrcha ale zatial nic ani naznak zeby som mala dostat ovulka bolA ale neviem ci som tehu alebo nie uz som zufala :(( prsia ma bolia ako ked mi pichol pregnyl

tryromy
6. jún 2017

@gaby22 skus test

nivea777
6. jún 2017

@gaby22 po pregnyle bývajú aj pozitívne testy,takže vyskúšaj treba viackrát testovať aby si zistila či silnie čiarka=si tehotná

gaby22
6. jún 2017

@tryromy uz som skusala ale iba na tomto cosi ukazuje je z raneho a ostatne tiez okrem neskajska

liliana2222
6. jún 2017

@cvikla12 ďakujem, ono u mňa sa miesi túžba so strachom.. ale verím že zle už bolo ☺

nivea777
6. jún 2017

@gaby22 negatívne

cvikla12
6. jún 2017

@liliana2222 aj u mňa je to tak len čím je maličká väčšia tak sa radosť zväčšuje a strach zmenšuje. Ale báť sa sedem aj naďalej to sa nikdy nezmení po tom čo som prežila.

tryromy
6. jún 2017

@gaby22 preratavala som kolky den sme my testovali po pregnyle a bolo to 14dpo a bol pozit takze asi nic skus este jeden o dva dni.

liliana2222
6. jún 2017

@cvikla12 áno už teraz viem že ťa registrujem z anjelikov. Nepamätám si presne tvoj príbeh, ale mrzí ma tvoja strata. Zároveň blahoželám k babu. Je to povzbudivé vedieť že už si v polke a zvládaš to 😊 ak sa môžem opýtať ak dlho vám odporúčali lekári čakať a koľko ste reálne počkali? Ja som ešte len 3a pol mesiaca od pôrodu, mám za sebou dve mrchy ale ako som pisala, nechávame to na prírodu..nejako extra sa zatiaľ nesnažíme

archanjel007
6. jún 2017

@olylili len uz sa pekne zbal lebo o chvilu je tu🙂

cvikla12
6. jún 2017

@liliana2222 mám každý Dr ináč. Niektorí 3niektorý 6 mesiacov a niektorí tak že po pôrode počkať šestonedelie potom jeden cyklus normálny a potom že môžeme. No a pôrod som mala 30.9 a 6.1 som mala poslednú ms.

liliana2222
6. jún 2017

@cvikla12 takže približne tak ako ja som teraz.. nám povedali len v nemocnici že pol roka.. ale tak tiež som čítala rôzne nazory.. dokonca aj také že možno je aj lepšie skôr.. tak drž prsteky, nech drobec počúva 😊 dúfam že aj ja sa čoskoro dočkám 😊

cvikla12
6. jún 2017

@liliana2222 neboj určite dočkáš. Ono po pôrode je trošku jednoduchšie otehotnieť aspoň tak som čítala.

candies
6. jún 2017

Tak baby @luta13 a ostatne co ste mi poradili ako nestresovat :D statnice boli hrozne !!!! Na obhajobe ma uplne zdrbala profka povedala ze moja diplomovka nie je hodná ani SVK ze co to mam za temu (ako keby som si ju ja navrhla a vybrala co idem robit) Atd každá DP ktorá nie je z jej oddelenia je odpad.....skoda reci ja som tam bola v takom strese ze som skoro odpadla chcela som ujsť! A potom nasledovala odpoved zo 4 predmetov....nakoniec som obhájila ale jeden predmet mi nedali co ani moc nechapem ale musim Jo teda ist opakovať pravdepodobne az o rok! :-/ kedže u nas nie je opravný termin :( som strasne sklamana ...

nivea777
6. jún 2017

@candies nebud sklamaná,ja som mala mať tento rok štátnice a tie sa nekonajú keďže mi učiteľ nedal skúšku..som šťastná aj tak,mám krásneho synčeka..môžem s ním tráviť čas a nie sa stresovať pri učení..takže snáď o rok