icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kotatko12345
6. jún 2017

@nivea777 Pekne brusko.ktory tt si tu bola?

mokilko
6. jún 2017

@archanjel007 No jasné,nemôžem nejak spávať a šatník mám samostatnú miestnosť takže kľudne môžem 🙂

archanjel007
6. jún 2017

@mokilko ja tiez sa v noci budim odkedy som tehu to uz sa pripravuje telo na drobca ze v noci sa spat nebude🙂

nivea777
6. jún 2017

@kotatko12345 skoro 41 už.. 39+5 ,toto bolo štvrtok o 17 a sobotu 1.4 som mala termín podľa sona,podľa Ms som mala to 31.3 a vtedy sa aj narodil..odchádzali sme do pôrodnici na pohotovosť tak som si spravila foto na pamiatku

archanjel007
6. jún 2017

@kotatko12345 ty si prve tehu rodila normalne?

kotatko12345
6. jún 2017

@archanjel007 nie cisarsky ...a ty?

kotatko12345
6. jún 2017

@nivea777 waw tak to si mala male brusenko...babo bolo ake velke

archanjel007
6. jún 2017

@kotatko12345 ja cakam prve babo uplne 🙂som prvorodicka

nivea777
6. jún 2017

@kotatko12345 2900 a 49cm.. v pôrodnici bolo ešte jedno menšie od môjho ale inak všetko veľķáči..už to dobehol,ma 5kg a 2 mesiace

kotatko12345
6. jún 2017

@kotatko12345 47cm a 2760 kg

kotatko12345
6. jún 2017

@nivea777 2760kg 47 cm ...jej drobatko

luta13
6. jún 2017

@sunflower28 vcera test 7:08h - zda sa mi tam malicky dusik, ci tienik...skus este testovat za 2-3 dni 🙂...Drzim palceky

luta13
6. jún 2017

@bella1303 ahoj, zatial tam nevidim nic, co by mohlo byt dusik, no skus este testovat neskor - za 2-3 dni...Drzim palceky 😉

luta13
6. jún 2017

@sunflower28
@bluebell0412
@karmela zienky, dakujem vam za odpovede k vcerajsiemu anonym testiku 😉

luta13
6. jún 2017

@prskavka2223 Verim, ze budu //...To cervene rozpite farbivo sa tam nezjavilo len tak odnikial - od kontrolnej ciarky to byt nemohlo, bolo by to cervene od kontrolnej az po testovaciu, lenze medzitym je biela medzera 😉..Verim, ze to bola druha / a ta sa "od radosti roztopila" a rozpila...Kiezby to tak bolo...Rano uvidis...A dakujem za pekne slova 😘

luta13
6. jún 2017

@milasik10 konecne Ti vidiet zacinajuce pekne tehubrusenko 😉...Tuky Ty nemas myslim vobec, takze toto bude jednoznacne uz ono...Co sa tyka nohavic, rozluc sa so svojim uzuckymi nohavicami a riflami, odloz do skrine po 600-nedeli budu fajn 😉...Teraz pekne sup obliect leginky volnejsie, alebo nejake fajne a pohodlne tehu nohavice...Brusko urcite "nedus" v uzkom , babätka to nemaju radi 😉...Uzivaj vsetko...Dnes na obed prajem prijemnu kontrolu a nezabudni na fotecku drobceka 👶😘

luta13
6. jún 2017

@karmela never ani 3D sonu v 12tt.(vyvoj pohl.organov sa konci v 16tt.) a ani sode...Ja som pri prvom test so sodou nerobila, no pri druhom som robila, no nie so sodou, ale s praskom do peciva, neviem, ci je to to iste (sodu nepouzivam a tak ju doma ani nemam) a teda vysumelo mi to az z pohara von...A bol chlapcek nakoniec...No neverim tomu aj tak, myslim, ze zavisi od zlozenia mocu celkovo atd...Takze je to len dalsia z babskych pohadok 🙂...3D sonu verim az po 20tt., dovtedy neverim uz nicomu, ani Dr....Ten ma sklamal, no nevymenila som ho, inak je fajn - taky dedusko vyse 70-rocny 🙂...Tebe prajem, nech malinkemu narastie este pipik a nech vam ho pekne ukaze na 3D sone po 20tt...🙂

luta13
6. jún 2017

@olylili super, ze drobcek je v poriadku 😉...Bude to pekny baculkaty macko...Ked budes mat na 100% planovanu tu SC, nemas sa coho bat, je to pohoda...Hlavne vela oddychuj, aby drobcek este u Teba vydrzal do terminu SC 😉...Pohladkaj brusenko za mna 😘

luta13
6. jún 2017

@adrika1409 Gratulujem k // ...Uzivaj zdrave tehulkovanie 😉

luta13
6. jún 2017

@foxinecka888 no ja mam asi vidiny, nevidim dusika, ale nejaky tienik sa mi tam zda - je to Lady max test, ci?...Na sone nemohlo byt asi este nic vidiet, ale na krv by som zbehla hned rano este pred vysetrenim ladvin - pre vlastny pokoj...No je to na Tebe, ci pojdes, alebo nie 😉...Drzim palceky, nech si v poriadku potom s ladvinami, ak tam pojdes 🙏

luta13
6. jún 2017

@kristinka95 no pekne teda!...Tak snad tam uz v pondelok bude 😉

luta13
6. jún 2017

@gaby22 vcerajsia fotka - samostatny testik = vidim dusika...Drzim palceky, aby silnel...🙂

luta13
6. jún 2017

@candies Je mi luto, ze Ti to nedopadlo najlepsie, no dolezite je, ze si to prezila...Neboj, buduci rok spravis opravne lavou zadnou - budes mat trosku casu si to pozriet a zopakujes skusky na vybornu 😉...Teraz kasli na to, hod vsetko za hlavu a uzivaj tehulkovanie naplno, nakupuj drobne vecicky, hackuj a strikuj capicky a papucky...Lebo tehulkovanie utecie ako voda 😉 ...Ved si uz v polovici...Citis uz aj kopanceky? 🙂

luta13
6. jún 2017

@jjuulliisskkaa vcera foto 17:45h = vidim dusika...Drzim palceky, aby silnel...Testuj zas o 2 dni, pridaj potom fotecku 😉

luta13
6. jún 2017

@olylili ja som bola pri prvom synovi tyzden po SC na socialke si vybavovat papiere...Pekne hrdo uz s kocikom a tyzdnovym anjelikom spiacim ❤

luta13
7. jún 2017

@kotatko12345 brusko pekne rastie 😍 ...Co sa tyka skusobnej doby, ja som to tak mala pri prvom tehu...Zmluvu som mala od 1.11. a 23.11. som bola v 5-6tt...Potom som este 1-2 tyzdne mlcala a potom som im to oznamila, ze som tehotna...Zevraj je nejaky zakon o tom, ze tehulky nemozu byt vyhodene ani v skusobnej dobe - diskriminacia tehotnych zien, ci take daco...Pozri si to cez Google, ako je to naozaj 🙂

luta13
7. jún 2017

@mokilko krasne brusinko 😀

luta13
7. jún 2017

@nivea777 to brusko na fotke, v ktorom tt.je fotene? Inak Ty si stihlucka zienka, ze? 😉...Brusko aj mne chyba, po prvej SC som mala prvy mesiac taky divny pocit a bola som aj trosku smutna, ze necitim pohyby v brusku, zrazu take prazdno, bez pohybu...Aj ked drobcek spinkal v postielke, nebolo to uz ono...Pri druhom tiez no o nieco menej ten pocit prazdnoty...Pomahalo mi, ked som si nechala malickeho spat pri sebe a tak som si ho privinula k sebe, ze ked sa v noci pohol, bolo to podobne, ako ked sa pohol v brusku, aj ked porovnat sa to neda vobec...To, co sa odohravalo v brusku bol cisty zazrak...Kto neprezil, nevie...Neboj ten pocit prejde casom ale aj tak na neho nikdy nezabudnes - to sa proste neda 😉

luta13
7. jún 2017

@nivea777 Dva dni pred TP 🙂...Neskutocne mi chybaju tie pohyby dodnes...

bella1303
7. jún 2017

@luta13 skusim.dakujem