Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 tak som skusila test neskor a takto vyzera :( tam nič neni :(
@adrika1409 dole v pisulke..viac ako 36,8/a vyssie..kazde rano skor ako vstanes z postele
Dakujem 🙂 nevydrzala som a dnes som testovala znova, test negativny. Takze uz len cakat kedy dorazi mrcha 😔
@mimusa1997 ešte počkaj týždeň, stále je to skoro
mne sa zda ze tam nieco je, kolko dpo si?
@sunflower28 ja som po ket cize umele oplodnenie ale este len 6 den. Skusam uz od vcera bo ked som bola tehu tak mi uz na 6 den vysiel duch
@adrika1409 Gratulujeeeem Cmuk 👶
@bella1303 mne sa na tej druhej foto niečo slabucke marí.
Aká je citlivosť testu?
A dôležitejšie je ako to vidíš ty v reále viem podľa seba ja som doma videla ducha a sem keď som dala foto by som sama hodnotila že tam nič nie je
Ahojte, tak som po kontrole bábätko nenarastlo akcia srdiečka nebola takze mame predsebou zakrok. :( asi to tak malo byt a o par rokov skúsime zas. Ďakujem za vase rady a drzim vam palceky tehulkam aj tym co sa snazite.
Ahojte...dnes rano som zacala trosicku spinit,takze milostiva predsa len dorazi...☹ A uz to vyzeralo tak dobre...ach jaj...az mi je do placu,ale sa musim drzat kedze som v praci...😢
@bluebell0412 10 tkovy len je este velmi skoro ale tak akusam😂Ja ju tam vidim ale musim zpat svetlo😂Skusim zas o 2 dni.lebo ked si to porovnam so vcerajsim tak tam nebol ani naznak
@bella1303 držím palce aby testiky silneli☺

@luta13 ahoj, Ano je to test lady max. Dnes ráno vysiel rovnako s takým tienikom asi to tak je na týchto testoch. Takze idem na to vyšetrenie s kľudom. Este raz Dakujem