Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alilka aj mne sa tam veru nieco mari..ale na testoch s modrou farbou sa tak tazko hladaju duchovia..🙂 a inak ninka ma pravdu, nie je 10tkovy, je to 25tka alebo 20tka.
@amelie2017 aaaach ty si zlata 😁 aj v skutočnosti sa mi tam niečo pozdava ale nedokážem to povedat s istou..ako píšeš ťažko sa to tam vôbec hľadá 😊 ja to nechápem prečo mi v lekárni vôbec odporúča taký to test a neupozorni má že nieje najcitlivejsi 😁 a jasné ja trúbka poobede som ho robila a som len 9dpo..😊
@ikonica uvidime 🙂 nie som si ista kedy bola ovulka na 100percent takze mozno mi este nemeska, ked to bude trvat dlhsie a testy biele zbehnem k dr
@miriamn76 tak to ma naozaj velmi mrzí moja😢 prajem vela síl.
@butterfly333 aj mna neprajem to nikomu bolo to najtazsie rozhodnutie ake som kedy musela urobit😢. Dakujem
@miriamn76 to ti verím moja ja som síce take tažke rozhodnutie robit nemusela no prišla som o 6detí a jedno v 22tt bolo to velmi tažke tazko a dlho som sa z toho dostavala kedže ja som ho aj videla. Je to velmi tažke moja preto s tebou súcitím a prajem sil. 🙏
@butterfly333 tiez to nemas jednoduche😐. V mojom.pripade asi vek naozaj neoklamem

@cvikla12 do telefonu iba ze aj ten druhy rozbor to potvrdil vo vsetkych bunkach bola trizomia 21 zajtra sa dozviem ci to bola nahoda alebo je jeden z nas nosicom co sa mi moc nechce verit ked uz mame deti