icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
8. jún 2017

@cvikla12 do telefonu iba ze aj ten druhy rozbor to potvrdil vo vsetkych bunkach bola trizomia 21 zajtra sa dozviem ci to bola nahoda alebo je jeden z nas nosicom co sa mi moc nechce verit ked uz mame deti

ikonica
8. jún 2017

@alilka omg to som sste nevidela asi :D

cvikla12
8. jún 2017

@miriamn76 to si nemyslím že je jeden z vás nositeľom keďže máš dve detičky. A ako to idete riešiť?

amelie2017
8. jún 2017

@alilka aj mne sa tam veru nieco mari..ale na testoch s modrou farbou sa tak tazko hladaju duchovia..🙂 a inak ninka ma pravdu, nie je 10tkovy, je to 25tka alebo 20tka.

miriamn76
8. jún 2017

@cvikla12 nemam dve ja mam jedno s prvym muzom a moj ma dve s prvou zenou. Co ako ideme riesit?

alilka
8. jún 2017

@amelie2017 aaaach ty si zlata 😁 aj v skutočnosti sa mi tam niečo pozdava ale nedokážem to povedat s istou..ako píšeš ťažko sa to tam vôbec hľadá 😊 ja to nechápem prečo mi v lekárni vôbec odporúča taký to test a neupozorni má že nieje najcitlivejsi 😁 a jasné ja trúbka poobede som ho robila a som len 9dpo..😊

zuzanaer
8. jún 2017

ja som si robia digitalny 5dni pred ocakavanim m. <3 v pondelok idem k Dr.

trblietava
8. jún 2017

@ikonica uvidime 🙂 nie som si ista kedy bola ovulka na 100percent takze mozno mi este nemeska, ked to bude trvat dlhsie a testy biele zbehnem k dr

cvikla12
8. jún 2017

@miriamn76 či viete aké štádium DS bude bábo mať. Či si ta s niekym mýlim ak áno prepáč

miriamn76
8. jún 2017

@cvikla12 ja som uz bola na preruseni😢

alilka
8. jún 2017

@ikonica a tu?😁 Cccssss už to začína tu budem spamovat celý MK testami 😂😂😂

chuchu86
8. jún 2017

@alilka - ahoj
No vyzerá nádejne, držím palce 😁😉

cvikla12
8. jún 2017

@miriamn76 juj prepáč to som netušila prepáč veľmi ma to mrzí

miriamn76
8. jún 2017

@cvikla12 nic sa nestalo nemala si odkial vediet

butterfly333
8. jún 2017

@miriamn76 tak to ma naozaj velmi mrzí moja😢 prajem vela síl.

miriamn76
8. jún 2017

@butterfly333 aj mna neprajem to nikomu bolo to najtazsie rozhodnutie ake som kedy musela urobit😢. Dakujem

butterfly333
8. jún 2017

@miriamn76 to ti verím moja ja som síce take tažke rozhodnutie robit nemusela no prišla som o 6detí a jedno v 22tt bolo to velmi tažke tazko a dlho som sa z toho dostavala kedže ja som ho aj videla. Je to velmi tažke moja preto s tebou súcitím a prajem sil. 🙏

milasik10
8. jún 2017

@miriamn76 velmi ma mrzi co sa stalo. Prajem Tebe aj tvojej rodinke vela sil... neviem si to osobne ani predstavit 😞

ikonica
8. jún 2017

@miriamn76 och moja :( drzte sa cela rodinka... velmi tazke rozhodnutie... posielam aspon virtualne objatie :(

sticker
miriamn76
8. jún 2017

@butterfly333 tiez to nemas jednoduche😐. V mojom.pripade asi vek naozaj neoklamem

miriamn76
8. jún 2017

@milasik10 @ikonica dakujem dievcata

ikonica
8. jún 2017

@alilka no tu nieco svieti krizom... mna picne... som zvedava jak toto dopadne 🙂

milasik10
8. jún 2017

Baby, ak by ste niektora chcela,tak mam zvysene cele balenie Inofolic 20ks +su v nom 3 ks navyse z predchadzajuceho balenia. Taktiez mam zvysne 3ks Folandrolu. Datum spotreby je do 4/2019. Ak by niekto chcel,napiste 🙂

ikonica
8. jún 2017

@alilka keby to bolo mozne, tak ti po drate poslem nejaky ten 10 tkovy test... mam doma slusnu zasobu one step....

zuzanaer
8. jún 2017

@alilka Kup si ten digitalny ten ukaze tehotna alebo nie duchov tam hladat nemusis. Su dost presne.

alilka
8. jún 2017

@ikonica 😁😁😁 ja tehu mám ešte jeden z predchádzajúceho tehu 😁 taķ snáď ms nedôjde a ja ho s radosťou použijem 😁 myslíš že by mohol clearblue "duchovat"?

alilka
8. jún 2017

@zuzanaer ale ja som malo dní po ovu tak neviem či by mi aj ten Digi ukázal..

cvikla12
8. jún 2017

@miriamn76 moja to ti verím takéto rozhodnutie by nebolo ľahké pre nikoho. Za nás to vyriešil Boh v 25tt nám synček umrel. Musíš veriť že mu je teraz lepšie v nebičku ako by sa malo celý život trápiť. Želám veľa síl

milasik10
8. jún 2017

@alilka hladala som kedy mne clearblue ukazal 1-2tt,tak bolo to 20.4. vtedy som bola 26DC. Neviem kedy som vtedy mala ovulku lebo som to nesledovala ale zvykla som predtym mavat na 14-15 DC. Tak si to vyrataj 😉

ala82
8. jún 2017

@miriamn76 je my to strasne luto.myslela som na teba.tak to asi malo byt.viem ze teraz je ti dost tazko len sa neuzatvaraj do seba.