Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@liliana2222 skus tehu testik, co na nom bude 😉...Drzim palceky 😉
@luta13 Dakujem moja. Uvidime. Spravim vsetko pre to, aby sme to tentokrat zvladli. No najprv sa musi zadarit...
@ejuska2586 zadari, neboj 🙏😘

@kotatko12345 držím prsty potom sa nám príď pochváliť 😊
@miriamn76 je mi to velmi luto 😢 drzala som Vam palce a verila som do poslednej chvile ze to bude nejaky omyl. Myslim na teba a prajem vela sil ❤
@adrika1409 že čosi, veď je super. Gratulujem 😉
@adrika1409 To nie je "niečo". To je krásna druhá čiarka. Hlavne keď berieme do úvahy, že je 25tkový. Gratulujem a prajem krásne tehuľkovanie.
@lela123 dakujem som šťastná už len nech je všetko v poriadku ked pojdem k dr. 🙂
@ejuska2586 dakujeem 🙂 tak už tomu začínam verit ked ma viete takto krasne povzbudit ja som taka šťastná 🙂
@adrika1409 držím palce 🙏
@adrika1409 a je to taam Gratulujeeem
@slniecko26 dakujem moja😚akurat idem z genetiky bola to nahoda
@adrika1409 Len tomu ver. Si tehulka...
@tonjadabik2 dakujem 🙂
@adrika1409 blahozelaaaaam,krasna ciarocka 😉😉😉 k lekarovi mas cas az tak o tyzden a pol podla mna 🙂
@milasik10 dakujem chcela by som ist až koncom mesiaca zaciatkom jula až tam niečo je vidiet 🙂 napriklad take bijuce srdiečko 🙂
@adrika1409 na to, ze je to 25-tkovy a den meska MS, su krasne //...Pekne len vsetko uzivaj, po kontrole sa nam ozvi 😉

@alilka Drzim palceky, nech si najdes na testiku // 😘🙏🙏