Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 "BOLA TO NAHODA", takze to znamena, ze teoreticky dalsie babätko bude zdrave?...Velmi by som nad tym uvazovala a asi v co najkratsom case!...Teraz mas "podu pohnojenu", hned s prvym cyklom by som isla do toho...Ja teda urcite...No vies moja, rozhodnutie je na Tebe, tak ako aj predtym 😉...Objimam Ta 😘
@adrika1409 Urcite budes, neboj sa nicoho a nic neries...Babätko je zdravucke a Ty pekne zostan pozitivna...Prajem krasny, slnecny, usmiaty dnik 😘
@adrika1409 jasne, chapem 🙂 ja ked som bola prvykrat u mojho lekara,tak to mi meskal ms asi tyzden aj nieco. Vtedy videl len gestacny vak,srdiecko nebolo. Vzali mi vtedy aspon krv a objednal ma o 5 tyzdnov. Ale asi po tyzdni som zacala spinit tak som sla pre istotu na pohotovost a tam videli uz ❤️. Prajem Ti nech je vsetko OK 😘
Kotatko12345 ako ?
@adrika1409 1 den mešká a ty si už v 6tt????
@alilka mne sa tam niečo zdá ci to.len všade uz niečo vidím 😕
@alilka zlatik ty neties ze ovulovat z vajecnika bez vajcovodu.Ja co som mala mimomaternicove tak tam boli dve vajka alebo embrika ci ako to mam napisat uchytene takze by sme mali mozno dvojky a ked som bola s toho taka mimo ze teraz kazdy druhy mesiac nic tak mna gyn .v nemocnici rychlo vyviedol z omylu ze este skor sa mozu zadarit dvojky lebo vraj priroda si to vie zariadit a potom si volako vypomahaju vaječniky .
Sice sa mi rozum nad tym zastavuje,ze ako si mozu vypomahat no v tedy som nemala naladu na hlbsie rozoberanie.
Tebe budem len silno drzat palceky aby sa zadarilo cim skôr 😘
@luta13 velka vdaka za povzbudenie , snažim sa myslieť pozitivne aj ked to nie je jednoduche tiež mam za sebou potrat len pred troma mesiacmi v 10tt +5 dni ☹ ale tak verím že tento raz to dotiahneme do uspešného konca a moj malý synček bude mať konečne súrodenca 🙂 potom sa ozvem ako pokračujeme 😉 pa
@butterfly333 tiež tomu nerozumiem prečo to tak ukazuje ale poslednú MS som mala 4 maja a ked si dam na nete tehotensku kalkulacku a tam my vyskoči predpokladaný termin 7.2.2018 ale ja myslim že som v 4 týždni realne od zahniezdenia 🙂
@olylili ahojky.tak vsetko ok.babuliatko pekne rastie som 11+2 ...vzali mi krv a konecne mam tehu knizku😍
@kotatko12345 jeeeeej kraaaasne 😊
@olylili dakujem...
@kotatko12345 tak super🙂
@archanjel007 dakujem ..ved uz nacase ta tehu.knizka 😉
@kotatko12345 tak super ked je vsetko ok uz aby ste rastli dalsia paradnu kedy mas meral teraz vam aj NT
@archanjel007 dalsiu mam 10.7..
ano vsetko merali... 😉
@kotatko12345 koľko máš nt?
@kotatko12345 Super. Krása. teším sa s Tebou 🙂
@alilka aj ja tam vidim // tak blizko pri sebe je to ono? Držim palčeky
@butterfly333 áno áno tie testy majú tak blízko seba tie čiarky ,pomedzi to sú len tie bodky 😉
Test negativny, ms nikde. Kto je na tom rovnako? 😀 🙏

@luta13 dakujem samozrejme ozvem sa a snad budem mat len dobre spravy 🙂