Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunflower28 ja 😀
@kotatko12345 jej super a koľko máš nt
? Hm? A knizocku nám ukážeš? Tešíme sa😃
@kotatko12345 blahoželám! Nech rastiete a ste zdraví!
@kotatko12345 pre mna bolo toto naj sono 🙂 gratulka hlavne vela zdravicka a pohody
@adrika1409 držím ukazuje ti to dobre, to sa ráta od začiatku ms 😉
@kotatko12345 knizku aku mas to davaju rovnako co ti tam dnes pisali krv ti brali na co vsetko tlak ti premerali?
@kotatko12345 este davaju to ruzove repolero? ja som mala taku a aj tak ma v nemocke zdrbali preco to nemam vypisane vsetko na ich a4 predtlacenom papiery :D
@trinka dakujem pekne ☺
@archanjel007 ked dojdem domou poslem foto aku tehu mam ja 😉
ahoj 🙂 to je na nervy to cakanie 🙂 ale,ja uz mam pocit ze sa tento vikend rozbehne ta mrcha. ty co? budes este testovat?
ahojte, v pondelok mam prve vysetrenie u Dr.myslite ze uz bude cosi vidiet.poslednu mm som mala 8.5.17
@archanjel007 Ja mam taku😉 ty mas aku knizku☺
@tryromy Dakujem...dnes to bolo krasne aj srdiecko som pocula pekne a aj sa krasne hybalo a rucicky stale hore dvihalo😍😍😍
@sunflower28 ved prave to cakanie...a ty zvyknes mavat aj dlhsie cykly? Lebo ja obcas pravidelne tak zas nie 🙈 a preco mas taky pocit? Ja nemam pocit ze pride asi si da na cas 😀 jasnee v pondelok otestujem a ty? Dnes som 36DC a ty?
@kotatko12345 ja mám takú
@olylili to iste len ina farba 😉
@kotatko12345
@olylili ja mam taku jak olylilo
@archanjel007 teraz som si akurát všimla že mi tam teraz keď som bola pripísal tie hodnoty červeným a sú nižšie ako na začiatku čo znamenajú nevieš? Niečoho mám asi menej
@olylili viem hb je zelezo mas menej A htk je plazma krvna mala by byt u zien 36 az 40 percentale to nevadi nemas to az take zle.🙂

@ejuska2586 Dakujem pekne 😗