icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

olylili
9. jún 2017

@kotatko12345 druhú dcéru mám decembrovú prvú januarovu a teraz to bude letné dieťa 😀

kotatko12345
9. jún 2017

@rebeka211 dakujem..necitim pohyby este.ale to znamenalo co si si vsimla v knizke ze sa babo pohybovalo ked mi robil sono

kotatko12345
9. jún 2017

@olylili no tak super ja som velmi zvedava co to bude ci chlapcek alebo dievcatko 😍

olylili
9. jún 2017

@kotatko12345 a čo by ste chceli?

kotatko12345
9. jún 2017

@olylili Dievcatko ...

rebeka211
9. jún 2017

@kotatko12345 Aha,lebo mne to zaznacila az tusim v 18.tt,ked sa ma pytala,ci uz citim pohyby.To som nevedela,ze sa to znaci aj ked to dr. vidi na sone.

kotatko12345
9. jún 2017

@rebeka211 tak ja si to len myslim.lebo ved dr vie ze tak skoro pohyby sa nedaju citit.ved babo je este malinke ....

olylili
9. jún 2017

@kotatko12345 rodine ste už oznámili ?

kotatko12345
9. jún 2017

@olylili samozrejme uz davno...ked som bola doma....

olylili
9. jún 2017

@kotatko12345 ja som oznámila až v 16tt 😊

luta13
10. jún 2017

@kotatko12345 ahoj, teraz az pozeram a citam Tvoj prispevok zo vcera 😉...Babätko krasnucke...No medzi nozkami vidim palicku - bud je to pupocnik, alebo pipik plavajuci vo vode.😂 ..Haha, no asi je este skoro na zistovanie pohlavia, no neda mi to pokoja, ked na tu fotku cumim 😉...Som zvedava, no Tebe tipujem jednoznacne chlapceka - neviem preco, mozno aj kvoli spicatemu brusku, aj ked su to asi len povery 😉...Uzivaj vsetko a ak si mi este neposlala mobilne cislo na FB, tak posli...Ked tam pojdem, ja Ti tam napisem potom svoje...Dobru noc vam prajem a pohladkaj maleho princa v brusenku 👶😘

kotatko12345
10. jún 2017

@luta13 Ahoj.no uz som aj trosku zmierena ze bude asi chlapcek lebo kazdy mi to hovori a aj dr si robil srandu..kamoske sa teraz narodilo babenko chlapcek a ja mam take iste brusko ako mala ona 😕...ved uvidime o par tyzdnou co mi dr povie....😅

ejuska2586
10. jún 2017

@kotatko12345 Ved to by si mala super. Doma mas uz princeznu a teraz by k nej pribudol aj princ... Tesim sa s Tebou...

nivea777
10. jún 2017

@kotatko12345 neuraz sa na otázku ale.. Chcela si druhú dcéru alebo druhé bábätko/dieťa? Lebo ak si chcela len druhu dcéru tak potom keď to bude chlapec tak choď teda na potrat.. Viem,ako dlho si sa snažila muža presvedčiť a konečne sa podarilo.. Buď šťastná že je malé zdravé,že je všetko ok a myslím si,že ho budeš milovať aj keby to bol chlapček alebo to tak nie je??

kotatko12345
10. jún 2017

@nivea777 neriesim to co si

kotatko12345
10. jún 2017

@nivea777 co si pisala....ak bude chlapec bude ale ja by som skor chcela dievca.....

kotatko12345
10. jún 2017

@ejuska2586 Nechame sa prekvapit co to bude...😉

nivea777
10. jún 2017

@kotatko12345 tak vies,vyjadrila si sa že si zmierená s chlapcom a to v mojom chápaní znamená "nechcem chlapca,ale čo už spravím,nič musím sa s tým naučiť žiť" .Ja som tiež chcela dievčatko,keď mi povedali že to bude chlapček v kútiku duše som dúfala ,že sa sekli ale potom keď som videla ako drahému zažiarili oči keď sa to dozvedel a ja som bola dojatá keď mi Dr na 3D ukázal jeho tváričku a ako krásne zival a hlavne keď ma uistil ,že malý je zdravý tak som bola šťastná..Chcela som síce dievku ale nikdy som si ani len pre seba nepovedala,že sa s chlapcom" zmierim".. Moja krv,moje bábo,môj anjelik

rebeka211
10. jún 2017

@kotatko12345 Juj,teraz ta v tomto nemozem podporit.Ty neovplyvnis pohlavie tvojho babatka.Radsej mysli na to,ze CHCES zdrave babo a nie,ze chces dievcatko.Ja som tiez tuzila po dievcatku a ked nam v 20.tt povedal na sone,ze ma babo pipika,tak som bola sklamana,ale iba nejaku hodinku a potom som to s usmevom prijala.Ale za cele tehu som si nepovedala,ze CHCEM take a take pohlavie,ja som si to iba priala,ale pre mna bolo dolezite,aby bol ten maly cloviecik zdravy.A teraz som stastna prestastna,ze mam synceka a cudzi ludia sa idu z neho pototo..,lebo sa na kazdeho vyskiera.

kotatko12345
10. jún 2017

@nivea777 Ok.prosim ta neries to tu dobre....nemam chut to tu zase tie litanie citat a riesit.urcite budem rada velmi aj ked bude chalan len skor by som chcela tu babu....

kotatko12345
10. jún 2017

@rebeka211 nerieste to tu uz zase lebo ja som nieco povedala ine co sa vam nepacilo.....😉

milasik10
10. jún 2017

Ja si myslim,ze je jedno ake pohlavie to bude ... ved v dnesnej dobe je obrovske stastie mat zdrave dieta. Neriesme pohlavie ale radsej sa tesme z kazdeho dobreho vysledku 🙂 🙂 Ja mam vnutorne citenie,ze budem mat chlapceka,neviem to vysvetlit,ttak to citim 👍😉

rebeka211
10. jún 2017

@kotatko12345 Ok,ale neboj,nie si jedina,ktorej som sa na toto ozvala.Uz som raz citala od jednej baby ako sa srdcervuco stazovala,ze caka chlapca a ze si to s chlapcom nevie ani predstavit.Doslovne ako keby ho ani nechcela..Pre mna su taketo veci dost povrchne,tak sa na ne ohlasujem.

simuska99
10. jún 2017

@kotatko12345 úplne nechápem vo riešia ...
Je to tvoja vec a názor že to tak cítiš že chceš viac babu nič na tom neni zle !!
Ja som pri prvej dcérke hovorila že musí byt baba že nechcem chalana a že keď bude chalan tak bude nosiť ružové 😂😂😂
A teraz pri druhom mi to bolo jedno aj keď som vedela podvedome že asi chalan a tešila som sa že bude párik 🤗

rebeka211
10. jún 2017

@simuska99 Z casti je to normalne,ked si niekto zela take a take pohlavie,ale trapit sa kvoli tomu,ze to nevyslo podla predstav je asi cez...
Neviem teda co si pomysleli rodicia,ktorym sa narodil postihnuty chlapcek.Preco radsej nemaju postihnute dievcatko?🙈
Radsej sa zdrzim,lebo tu niektore neviete o com pisete..

miirka25
10. jún 2017

Baby, strasne ma bolia bradavky, prsia vobec... a ma bolia krize a mam tlaky v podbrusku ako keby mam MS dostat. A unava iba by som spala. Troska mi je zle. Myslite ze by to mohlo byt tehotenstvo? Do MS mam 8 dni.. poradte mi.

ejuska2586
10. jún 2017

Boze baby. Co zas riesite? @kotatko1134 len napisala, ze by chcela skor dievcatko. To neznamena, ze ked to bude chlapec, tak ho nebude lubit. Mam pocit, ze je uplne jedno, co napise. Vzdy si najdete dovod ju riesit a kritizovat. A taka super skupina to tu kedysi bola. Pomahali sme si a podporovali sme sa. Teraz sa tu uz vacsinou len rype a utoci...

nika7787
10. jún 2017

@ejuska2586 presne moja rec. Baby chytate sa kazdeho slovicka ktore povie. 👎

ejuska2586
10. jún 2017

@nika7787 Ved to. Uz je to na nervy. V tejto skupine sme si stale radili, pomahali a povzbudzovali sa. Ale v poslednej dobe len sama kritika a rypanie. Uz ma to fakt nebavi.

nivea777
10. jún 2017

@ejuska2586 keď na ňu baby útočili,tak som sa snažila byť nestranna a skôr si ju zastať..mňa sa len dotklo slovo "zmierim",zmieruje sa so zlymi vecami a nie s tým,že nemám vytúžené pohlavie