icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ejuska2586
10. jún 2017

@nivea777 Ale ved sa len tak vyjadrila. To neznamena, ze chlapca nechce. Vies si predstavit, ake to musi byt pre nu zle? Konecne otehotnela, chce sa s Vami delit o tu radost a vy sa chytate kazdeho jej slovicka. Musi ju to trapit. A to ani nehovorim, ze ublizujete slovami aj tomu drobcekovi v nej. Ved to babatko vnima ten stres cez nu. Jednoducho viac inklinuje k dievcatku a bodka. Netreba to riesit...

bella1303
10. jún 2017

Ahojte baby,chofim vss sem sem tam citat a sj cosi prihodim .paci sa mi tato skupina.ale toto str uz ozaj prehnali. Ved @kotatko12345 nic zle nenapisala jedine ze by si prisla dievcatko. Nehovorte mi ze tu neni ank jedna taka co si priala bud take alebo take pohlavie. Ja som si tiez priala dievca netajim sa tym. Bola som dokonca aj trocha smutna ze to bude chlapec..ale nevymenila by somho ani za 20 dievcat!!

mokilko
10. jún 2017

A ja si napriklad veľmi veľmi želám dievčatko.a to z úplne jednoduchého dôvodu. Keďže máme chlapca s hendikepom ktorý oveľa viac postihuje chlapcov ako dievky. Už beztak máme zvýšené riziko tej istej poruchy. Keď bude chlapec budem ho milovať tak isto ale prežijem znova hrozne 2 roky strachu a sledovania.

ejuska2586
10. jún 2017

Ja tiez, ak otehotniem, chcela by som chlapca. Lebo jednu kocku doma uz mame. A manzel by zas chce viac dievcatko.... V kazdom pripade to babatko budeme lubit, nech uz bude mat akekolvek pohlavie. A teraz ma mozete ukamenovat...

olylili
10. jún 2017

@ejuska2586 pozri ale koniec koncov sama si za to môže ona si urobila takú povesť nie dobrú a čo som čítala jej staršie príspevky v iných témach mamičkám čo mali viac detí že načo ich robili že ona už nechce atď... Fu silné slová ktoré sa nie jednu dotkli ako sa vraví karma je zdarma

ejuska2586
10. jún 2017

@olylili OK. Ale co bolo bolo. Teraz je tehulka a fakt nepotrebuje zbytocne stresy. Chapem, ze mate pochybnosti a uplne jej neverite. Ale rypat do nej preto, ze by chcela skor dievcatko? To mi uz pride cez... Ved si sa jej spytala a ona normalne odpovedala. Preto sa tu nemusi spustit lavina posudzovania, kritiky a rypania...

mokilko
10. jún 2017

@olylili na tú diskusiu do smrti nezabudnem. Vie ublížiť aj ona a sakramensky. Len keď sa to dotýka jej osobne tak je to sama panenka maria stelesnena

olylili
10. jún 2017

@mokilko veď toto treba ju nechať tak nie ju ľutovať lebo si neuvedomí že urobila niečo zlé a bude to robiť stále

olylili
10. jún 2017

@ejuska2586 aj tie ženy ktorým ublížila boli tehuľky a ver že to bolo stokrát horšie s niečím tak zlým a bezcitnym som sa nestretla

ejuska2586
10. jún 2017

@olylili Ale ved si to uz uvedomila aj sa ospravedlnila. Co sa ma povesit na kriz a ritualne upalit, aby ste jej dali konecne pokoj? Urobila chyby. Priznala si to. Ospravedlnila sa.

ejuska2586
10. jún 2017

@olylili Ze ja si tu hubu odieram...

olylili
10. jún 2017

@ejuska2586 treba prvé myslieť potom konať bohužiaľ

ejuska2586
10. jún 2017

Zienky... Pre tie, ktore uz nebavi rypanie, kritizovanie a ohovaranie a chcete si fakt radit a pomahat, zalozila som skupinu Duch na teste 2. Dufam, ze tam to bude prijemnejsie prostredie. Lebo mna to tu uz fakt nebavi. Hoci mi za niektorymi bude luto... Ale snad sa pripojite do druhej skupinky...

ejuska2586
10. jún 2017

@olylili Lebo vy ste tu isto vsetky neomylne...

olylili
10. jún 2017

@ejuska2586 nie sme ale máme zdravý rozum

ejuska2586
10. jún 2017

@olylili Neviem, ci by som nazvala zdravym rozumom vecne obuvanie sa do jednej a tej istej osoby. Ta nenavist voci nej, co si pestujete, podla mna zdrava moc nie je...
A teraz budem pre zmenu ja zla... 😲

olylili
10. jún 2017

@ejuska2586 veď potom sa jej ospravedlnime ako ti ona robí

rebeka211
10. jún 2017

Dievcata,ja som jej napisala nie preto,lebo je to ona,ale preto,ze neznasam taketo veci ohladom deti.Napisat,ze sa zmieri aj s chlapcom a ze ma brusko take ake mavaju pri chlapcovi a k tomu smutny smajlik mi pride trosku povrchne.Sa cudujem,ze po tolkych potratoch tu ide riesit pohlavie.
Moja kamoska prisla o oba vajcovody kvoli mimomaternicovemu,takze prirodzene uz nikdy neotehotnie a bola 2x na umelom,ktore sa nepodarilo.Myslite,ze by mi niekedy so smutkom oznamila,ze caka pohlavie,ktore si nepriala?
Vela bab povie,ze caka chlapceka,ale zelali si dievcatko,ale napisu aj-nevadi hlavne nech je vsetko ok....

ejuska2586
10. jún 2017

@olylili A to je "zdrave" vsak? Oko za oko, zub za zub. Ako v stredoveku.

olylili
10. jún 2017

@ejuska2586 toto je aspoň spravodlivé

ejuska2586
10. jún 2017

@olylili skor predpojate. Ale ok.

nivea777
10. jún 2017

@bella1303 ja som dosť veľký detailista,vždy som sa snažila byť nestranna keď útočili na ňu..a pre mňa je rozdiel priala by som si dievča/viac by som chcela dievčatko ako už sa zmierujem s chlapcom,ako som povedala zmieruje sa so zlymi vecami nie s tým že chcela som babu mám chlapca

nivea777
10. jún 2017

@rebeka211 ja som chcela viac dievčatko a mám krásneho chlapčeka,ktorého milujem,ani si neviem už predstaviť že by to moje malé prvorodené nemalo guľky😂 som vďačná za neho pretože som mala dosť ťažké tehotenstvo

olylili
10. jún 2017

@ejuska2586 nespravodlivé!!!??? Dovol mi zasmiať sa teraz si dobre strelila pekný deň 😉

alilka
10. jún 2017

Bože ženy. Veď to je des toto tu vôbec čítať..čím ďalej tým horšie a od "ducha na teste" to má tu už na míle..ja som mala štyri potraty a piate mimomaternicove a keď budem tehu tiež by som radšej babu..aaa??veď to nieje každého osobná vec??čo tu vôbec riešite?že sa váš to "dotklo" .jasné tých sa to dotklo čo majú doma chlapčekov..neskutočne hasterive ste ..

ejuska2586
10. jún 2017

@olylili Ja som napisala predpojate, cize zaujate. Nie nespravodlive. Kde sa vo vas berie tolko zloty, ze musite stale ublizovat. Akoby sme tu nemohli normalne fungovat. Teraz som pre zmenu ja zla, lebo som napisala, co si myslim. Skoda reci...

ejuska2586
10. jún 2017

@alilka Ved to. Preto som radsej zalozila Duch na teste 2. Dufam, ze sa tam tie nehasterive baby pripoja...

bella1303
10. jún 2017

@nivea777 mozno to nemyslela tak ako to napisala..ono je troska problem ked si takto piseme tu lebo niekedy to uplne inak znie.

rebeka211
10. jún 2017

@nivea777 U mna tak isto.Tiez som snivala o dievcatku a sen sa rozplynul v 20.tt,ked nam na sone dr. povedal,ze je to chlapec a moj muz sa smeje doteraz,ze som mala vidiet svoj ksicht,ked som zbadala pindura. 😀
Jasne,ze som bola sklamana,ale potom som sa zacala tesit aj na chlapca a nevedela som sa ho dockat.A tiez by som ho nevymenila a dokonca je to maly fesak usmievavy a som fakt na neho pysna.Mozno druhe bude baba,ale hlavne chceme surodenca pre neho nech nie je sam.😝

butterfly333
10. jún 2017

@kotatko12345 moja držim palčeky či to bude dievča alebo chlapec hlavne aby bolo zdravé prajem ti to. A čo ty vieš možno to bude predsa len dievča. Kedy ideš na dalšie sono tam by ti už povedali čo to bude ak to bude vidiet. Moja segra aj švagrina čakaju obe dievčata prave začinaju 7mesiac.