Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bella1303 mne vyssiel prvy duch po limite asi hodinku a podla mna si tehula ja tobtam vidim tento tycinkovy pepino je tiez vyborny ak ti ukazal i ked po limite si tehotna...lebo ked som tehu nebola tak mi ukazal uplne snehobielo a nic tam nebolo ani po limite ani naznak....sprav este ten rapiclear a je to jasne ten ti ukaze isto tiez.....😉
@bella1303 aj mne ukazovali testy az po vyschnuti, nemyslim ze odcitanie po limite pisu ako nespravne kvoli tomu, ze sa zahadne zjavi druha ciarka, bud sa objavi ak je poz. Alebo nie a rozpit tam nie je velmi co, rozobrala si niekedy test ale myslim totalne? Mne to nedalo, toez som myslela ze len farba presvita ale tam farba ani nie je, len taka modra hmota (aspon pri tom co som rozskrabalanja) a ta sa zrejme sfarbinked zreaguje s mocom a je pozitivny. Inak nema co presvitat.
@bella1303 Sanxa je vzdy kym nie je mrcha.
@bella1303 vyzera to na ducha. Ale preverika by som to este jednym testom, kedze tento bol taky divny.
Podaktore ste toto fórum naprosto zničili. Priateľskú,prajnu a pozitívnu náladu ste zabili. Vola sa to tu "duch na teste" ak ste sa pozabudli. Vitvorte si novú skupinu "poďme sa hádať" alebo si ju nazvyte aj FBI MODRÝ KÔŇ....mne je jedno ale neničtw niečo,čo je pekné. Mali by sa tu baviť hlavne snazilky o svojich problemoch,planoch a TESTOCH. Tehulky by mali radiť,povzbudiť a dať nádej nám,čakajúcim na //. Prestala som sem.chodiť a nie som jediná. Tak skúste byť tolerantný a riešiť veci ktoré sú v tejto skupine prioritou
@mirkovci preco opat vnasas taketo slova a zacinas tuto temu ked tu to ustalo 😵a baby si pekne radia.....

@candies Ahoj, bola si nádherná nevestička, gratulujem 🙂
A prajem príjemné tehulkovanie bez stresov 😉