icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bella1303
12. jún 2017

@mokilko
@kata011 dakujem vam😘😘

matka295
12. jún 2017

@bella1303 a ti to po akom dlhom čase ukázalo tu druhu čiarku,? Ono to je na ducha podľa mňa dosť hrubé, skús urobiť ďalší test.... Držím palce 😙

@trinka je mi to ľúto 😟 nič tam nevidím 😏 držím palce na budúce 😚

matka295
12. jún 2017

@candies krásna nevestička srdečne gratulujem 😍

kessica
12. jún 2017

Rozhodla som sa,že napíšem o tejto skupine a celkovo o ženách na MK blog a dám si na tom záležať. Každá sa tam nájdete 👍 neskutočné čo dokáže ľudská hlúposť a arogancia. Sliepky ... až sa niekedy pozastavujem nad tým či som skutočne žena keď nemám potrebu riešiť tieto vaše malichernosti👎

archanjel007
12. jún 2017

@kessica to radsej napis nieco pekne

kessica
12. jún 2017

@archanjel007 bude tam aj pekné ... 😂👍

archanjel007
12. jún 2017

Chystam sa zmazat ucet na Mk dospela som k zaveru ze clovek tu nemoze napisat svoj nazor pretoze hned to tu kazdy kritizuje nikto nedokaze prijat toho druheho...ano bola tu jedna osoba ktora sa tu riesila ale to len preto lebo sama seba spochybnila ale potom tie co pisete ze toto je tema duch na teste podla mna ak si tu baby rozumeju a trosku viac sa poznaju mozu si vymenit svoje skusenosti...a preco sme na seba zle ?!!!☹

butterfly333
12. jún 2017

@mirkovci presne ako píšeš. Najprv tu na nu všetky nadavali odsudzovali ju a zrazu tu každej vadí ako sa to tu zvrtlo. Sa ani nečudujem že sme sem niektore prestali chodit.A hlavne nanu utočia tie čo už su tehu.

mokilko
12. jún 2017

@kessica no fiiiha 🙂

mokilko
12. jún 2017

@butterfly333 celkom som nepochopila že na ňu útočia čo sú tehu.to ako keby som napísala že ju bránia len tie čo tehu nie sú. Ale veď to nieje o tom preboha....ja som tiež momentálne 6x tehotná, poznám aj potrat, aj problémy, aj to keď sa nedarí.mam dokonca hendikepovaného syna.myslis že ja jej tehu neprajem? Ale nech, prosím.ako každej inej. Proste sú tu 2 tábory zien. Ja to neriešim, kto chce nech si prispieva,kto nie,co už.

butterfly333
12. jún 2017

Len nechápem prečo ju stále niektore baby riešia. Proste ju ignorujte a je.

bella1303
12. jún 2017

@matka295 uu ani neviem kolko to bolo presne.zajtra rano skusim iny

kotatko12345
12. jún 2017

@butterfly333 Moja uz to neries...uz tu NIC nebudem pridavat..nema to zmysel....tie baby ktore chcu vediet ako sa mame a rastieme mi napisu IP
ktore chcu len buzerovat tak to ani pisat nemusia...😍😘

mokilko
12. jún 2017

@butterfly333 za mňa sa už stalo. Povedala som čo som potrebovala a tým to pre mňa zhaslo. Hádok na mk som mala možnosť vidieť desiatky. To medzi ženami sa proste stane. Mňa skôr mrzí potom to, keď už je po všetkom a su obidve strany naraz atakovane a obvinovane z nejakých nenormalnosti. Si myslím že sme tu inteligentné ženy tak prečo?

petra16
12. jún 2017

@bella1303 Držím palce, aby bola krv pozitívna 🙏

mokilko
12. jún 2017

@kotatko12345 tak ,kľudne si sem fotky dávaj,fórum je verejne. Zas zo seba chudiatko robiť nemusíš. dávajú aj ostatné žienky aby sa podelili o radost. Len tí chýba štipka pokory a tvaris sa a prezentujes ako majster sveta.

bella1303
12. jún 2017

@petra16 dakujem

domci1203
12. jún 2017

@matka295 silno drzim palce😘 neboj podari sa to uz urcite uvidis🙂.....treba verit a my budeme tehulky a budeme davat rady snazilkam🙂.....ja po pregnyle budem mat duphaston ale to jeasi to iste co utrogestan aby sa to male udrzalo🙂

cvikla12
12. jún 2017

@kotatko12345 mňa si veľmi sklamala a myslí že jedno veľké prepáčte a to keby si konečne napísala pravdu ako to všetko bolo by upokojilo situáciu a nikto by ti už nič negatívne nenapísal. Ja som ti verila aj som ti pomáhala a snažila som sa ti poradiť zo všetkým čo si mi písala a ja som sa ti tiež zverila a preto ma tato situácia veľmi mrzela. A nerožčuľuj sa ale aj mokilko ti veľa poradila a podporovala ťa tak sa nečuduj že je pohoršena. Prajem ti veľa zdravia v tehu len sa trošku zamysli že si svojím chovanim aj trošku ublížila ľuďom čo ti verili keď im bolo najhoršie ako napr. Ja keď mi umrel synček. Želám úspešne tehu.

kotatko12345
12. jún 2017

@mokilko Ja som to pisala niekomu inemu nie tebe....

cvikla12
12. jún 2017

@mokilko už to vôbec nerieš 😘
Ozaj čo tá tvoja choroba už si úplne fit?

kotatko12345
12. jún 2017

@cvikla12 Ale ved ja som vam moc vdacna Nikdy som vam NIC zle nenapisala vzdy som vam tiez pomahala..a ja som vam vdacna za vsetko ako ste mi pomohli...ale tak to co sa stalo uz davnejsie to ma mrzi ale vam som NEUBLIZILA....a ak ano tak prepacte...

mokilko
12. jún 2017

@kotatko12345 Boh s tebou moja, ty sa raz snáď spamatas. Ešte si asi nedostala velku facku od života čo by ťa prebrala.

matka295
12. jún 2017

@domci1203 áno je to to isté v podstate je to progesterón na podporu udržania plodu 👏👌👍 tak ja ti tiež veľmi držím palce moja ❤️ nech nám to výjde 😇 a kolky DC si? Už si začala brať clostil? Ja už 3 tabletku mám v sebe 😙 bude sranda ako tu budeme spolu potom testovať 👏🤗

kotatko12345
12. jún 2017

Ok Dobru noc.

mokilko
12. jún 2017

@cvikla12 chvalabohu áno, dnes som mala kontrolný výter na ORL. V stredu konečne po 4 týždňoch bude poradňa 🙂 moooc sa teším. Len už chcem kopance riadne 🙂 pozerala som na fotky, máš krásne bruško 🙂

matka295
12. jún 2017

@bella1303 budem na teba myslieť prajem ti nech tam bude dušik 😉

cvikla12
12. jún 2017

@kotatko12345 nemáš za čo keď môžem pomôžem len ma to mrzí

cvikla12
12. jún 2017

@mokilko tak to ma veľmi teší že ste v poriadku choroba ja potvora. Ďakujem rastieme ako z vody infúzie zaberajú tak sa teším aj keď má už riadne žili bolia z nich a z odberov. Neboj ani sa nenazdáš a budeš cítiť riadne buchnaty naša malá už riadne kope manžel sa smeje že sa bruško hýbe ako keby som tam mala malého votrelca. 😍

mokilko
12. jún 2017

@kotatko12345 tak isto som na tom ako
@cvikla12 ok, ja ospravedlnenie prijímam, len si sa mala k tomu vtedy postaviť inak. A to co sa stalo dávnejšie ako píšeš, to je to, prečo tu teraz na nás každý ukazuje prstom aké sme blbé.