Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko12345 presne tak keby si to objasnila ako dospelá žena tak sme nemuseli byť označené za sliepky. Dôležité je že si si to priznala a že ste s malim v poriadku a rastiete. Veľa šťastia
@mokilko dik.no tak stacilo raz napisat co si myslite a nie 200stran vzdy o tom istom....Uz to nechcem rozoberat...stalo sa stalo mrzi ma to a uz som skoncila ......Uz to tu nejdem riesit a rozoberat.....Nejdem sa zbytocne znervoznovat a ublizovat mojmu babetku
@cvikla12 úplne ťa chápem, čo človek neurobí aby babinku bolo dobre.ja sa musím priznať že kvôli tej hnusnej chorobe som si aj pozabudla dakedy pichnúť fraxik a teraz mám výčitky. Hoci mi doktorka internista na pohotovosti povedala že dávka 0,3 čo si picham ja je ako pre psa mucha a že zbytočne si ho dávam. Podľa mňa už aj duphaston užívam úplne zbytočne. No ja to v stredu prediskutujem s MUDr a uvidím.
@nivea777 tak vieš, ja vždy keď som potratila (okrem jedného rázu) tak to bolo do 6-7 tt. Akonáhle som prekročila hranicu 10-12tt, narodili sa mi deticky. A už viacerí doktori mi vraveli,ze po tom ako začne pracovať placenta naplno,je duphaston úplne zbytočný. Ja viem že je to istota keby niečo. Ja beriem len 1x denne momentálne.
To kto je toto kotatko? A co spravila? Idem asi po cipsy a citat stare prispevky 👍
@luta13 Dneska n poradni som videla Bambuľku už je otočená dole hlavou m 48cm 2,700kg sami zdá dosť malo taká som Jak melón to som ja priberala nee mala😍
@lilianna1xs super, ze princezna je uz dole hlavickou...No dlzku aj vahu ma peknu, ale neber to vazne...Mne povedali 9 dni pred TP, ze drobec ma 3200g a ked sa o 12 dni na to narodil, mal 3070g, takze vahu a myslim, ze ani dlzku netreba brat smrtelne vazne...Ved mas uz synceka, vies ze tieto udaje su len orientacne...Pri prvom mi gyn.v terminovom tt.povedal, ze maly bude mat 4kg a ze mam uzku panvu a vymenoval mi komplikacie, ktore by mohli nastat, keby som isla rodit normalne a nesiel by maly von "ako po masle" atd.., a navrhol mi SC - ak chcem!...Ja som bez vahania suhlasila so SC - sprosta prvorodicka, no a v den prijmu na SC ma rano este prezeral a skonstatoval, ze maly bude mat podla vsetkeho len do 3,5kg a ze ak chcem, nech idem teda domov a pockam si na prirodzeny porod...Lenze ja som bola taka "nastartovana" na to, ze v ten den uz budem mat svojho anjelika v naruci, ze som tam nakoniec na tu SC dobrovolne zostala, co do dnes den banujem!!!...Maly mal nakoniec 3470g a 50 cm, no Dr.ked ma zoperoval mi prisiel pogratulovat a podotkol, ze maly ma trosku väcsiu hlavicku, aj ked mne sa zdala normalna - prikladam fotku z porodnice...Keby som prveho mala prirodzene, tak myslim, ze aj druheho taktiez, ak by nenastali komplikacie...Obe tehu bezproblemove a hlavicky obe otocene pri krcku...No ktovie, co by bolo byvalo pri prvom - mozno by sa porod ozaj skomplikoval a aj tak by mozno robili urgentnu SC...Je to debata na dlhe uvahy 😉 ...No co bolo, bolo, cas uz nevratim spät, ale som velmi rada, ze su obaja zdravi, to je najdolezitejsie 😉...Uzivaj este tie posledne chvilky s brusenkom 😘
@candies NADHERNA! 👏👏👏...Krasna nevesta a krasne saty 😍 ...Gratulujem k vydaju mila pani 😉 ...Na fotke si myslim so svojim otcom, ci mylim sa?...Uzivaj jednoznacne vsetko, aj opojenie zo svadobneho dna ( ja som bola este dlho po svadbe zasnivana, bol to den ako z rozpravky) a aj tehulkovanie uzivaj naplno...Pohladkaj za mna brusko 😘
@luta13 zlatučky to máš pravdu ,,svagrina teraz tiež hovorili tyzden
Pred pôrodom že maly ma 4 kilá nakoniec mal 4,500
@luta13 nakoniec si si užila pôrod ako prvorodička ))))).som bola prekvapená že ma už dole hlavičku.

@cvikla12 lebo tebe som NIKDY neublizila.ale uz to tu fakt nejdem riesit...nech si tu baby pridavaju dusikov tehu testiku.kazdej to prajem aby cim skor mala //