Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 tak nakoniec den pred navstevou doktora dorazili :( :( :( :(
@lilianna1xs veru uzila som si 38 hodin kontrakcii s prestavkami...Moja jedina chyba bola v tom, ze som nespala vyse 50 hodin a ked prichazali finalne a silne kontrakcie, ze som "steny skriabala" a pochodovala po chodbe, tak som uz nevladala cakat, kym sa otvorim na porodny priemer - stale to boli len 3-4cm...Verim, ze keby som si pocas tej celej doby normalne pospala, zeby som to dala do uspesneho konca...Mam zas poucenie, ze ak by dakedy tretie dieta, tak musim vela spat a oddychovat, kym pride finale (ak mi este dovolia po 2xSC rodit normalne, pripadne do tej "mojej vysnivanej vody" 😉...Moj maly bol otoceny dole hlavickou uz od nejakeho 26tt. a aj tak zostal 😉...Tak prajem vam krasny dnik 🤰❤
@kristinka95 je mi to velmi luto...No to si mala teda riadne meskanie 😲...Uvidis, aky budes mat tento cyklus a ci najblizsia MS dorazi nacas...Ja Ti prajem, aby uz nedorazila nasledovna MS vobec a Ty si si nasla na testiku silnejuce //...Boh Ta zehnaj! 😘
@luta13 spánok u mna je potrebný cez den si pospím 3hodinky )))).Muz včera došiel poobede z prace tak si ľahol ku mne ja som už spala on ma nahrával ako spím nevedel odomna zaspať pretože hahaha som tak chrapala musel po hodine ist do obývačky tam zaspal.Potom mi pustil pri káve nahrávku sko som chrapala povedal mi ty si prišla z nočnej že tak chrapes a cely deň si doma.)))))👏
@vika7 niečo take sa stalo mne 2x . Prvý x ked som bola tehotná tiež som mala ducha potom asi dva týždne nič bielota ale ms neprišla tak som skúsila zase a boli riadne koľajnice a druhý x to bola cysta aspon tak mi doktor povedal ze toho ducha mohla spôsobiť cysta . Držím palce aby si mala koľajnice ako ja 😉
Ahojte baby,prosim vas...zajtra idem na ten test na cukrovku..lenze ja som zabudla v kolko ml vody si to mam rozrobit😀 (ako som tehotna zabudnem na vsetko co si nenapisem)...viete mi prosim poradit? Dakujeeeeem😘
@blueivy24 tak radsej tam zavolaj bo neze to vypijes a pojdes ram a poslu ta nazad aby si prisla 2x na lacno !musia ti zobrat krv na lacno aby vedeli ci to vobec mozes vypit alebo nie bo keby si nahodou mala nedaj boze cukrovku tak ta to moze zabit ked si to vypijes!radsej volaj tam!
@luta13 Dakujem velmi krásne za povzbudivé slová. snád ma navštívila poslený krát. 🙂 🙂
Ahoj, ako dopadlo testovanie? Ja stale rovnako, ms nikde a test dnes poobede negativny 😠
@trblietava ano vidim🙂

@trinka test som robila 12dpo a nič tam nebolo..😕