icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alilka
13. jún 2017

@trinka test som robila 12dpo a nič tam nebolo..😕

domci1203
13. jún 2017

@trinka drzim palce🙂

trinka
13. jún 2017

@alilka pockaj ešte dva dni 😘 A skus

kristinka95
13. jún 2017

@luta13 tak nakoniec den pred navstevou doktora dorazili :( :( :( :(

candies
13. jún 2017

@luta13 ahoj dakujem ti 🙂 ano a Ocinkom mojim tu som s manželom

matka295
13. jún 2017

@domci1203 bože ja som si myslela že to je len moja diagnóza že na každom teste som si ducha videla 🙊

luta13
13. jún 2017

@lilianna1xs veru uzila som si 38 hodin kontrakcii s prestavkami...Moja jedina chyba bola v tom, ze som nespala vyse 50 hodin a ked prichazali finalne a silne kontrakcie, ze som "steny skriabala" a pochodovala po chodbe, tak som uz nevladala cakat, kym sa otvorim na porodny priemer - stale to boli len 3-4cm...Verim, ze keby som si pocas tej celej doby normalne pospala, zeby som to dala do uspesneho konca...Mam zas poucenie, ze ak by dakedy tretie dieta, tak musim vela spat a oddychovat, kym pride finale (ak mi este dovolia po 2xSC rodit normalne, pripadne do tej "mojej vysnivanej vody" 😉...Moj maly bol otoceny dole hlavickou uz od nejakeho 26tt. a aj tak zostal 😉...Tak prajem vam krasny dnik 🤰❤

matka295
13. jún 2017

@candies jeeej vyzeráte úžasné obaja 💙💚💛💜

luta13
13. jún 2017

@candies Ako z rozpravky - ste nadherny parik ❤...Prajem vam do spolocneho zivota vela zdravicka, lasky, vzajomnej ucty a zdrave babätka, ktore si s laskou vynosis pod svojim srdcom 😉

luta13
13. jún 2017

@trinka na spodnej fotke vidim dusika...Drzim palce, aby silnel a ruzovel 😉...Testuj zas o 2 dni...Prajem Ti to z celeho ❤, nech uz si spokojne tehulkujes 😘

luta13
13. jún 2017

@kristinka95 je mi to velmi luto...No to si mala teda riadne meskanie 😲...Uvidis, aky budes mat tento cyklus a ci najblizsia MS dorazi nacas...Ja Ti prajem, aby uz nedorazila nasledovna MS vobec a Ty si si nasla na testiku silnejuce //...Boh Ta zehnaj! 😘

lilianna1xs
13. jún 2017

@luta13 spánok u mna je potrebný cez den si pospím 3hodinky )))).Muz včera došiel poobede z prace tak si ľahol ku mne ja som už spala on ma nahrával ako spím nevedel odomna zaspať pretože hahaha som tak chrapala musel po hodine ist do obývačky tam zaspal.Potom mi pustil pri káve nahrávku sko som chrapala povedal mi ty si prišla z nočnej že tak chrapes a cely deň si doma.)))))👏

trinka
13. jún 2017

@luta13 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

vika7
13. jún 2017

@trinka a co to bolo nic? Dosla potom mrcha?

nivea777
13. jún 2017

@candies fesak😉

trinka
13. jún 2017

@vika7 čiarka najprv silnela a potom slabla a s 9dnovym meškaním došla MS

domidee
13. jún 2017

@vika7 niečo take sa stalo mne 2x . Prvý x ked som bola tehotná tiež som mala ducha potom asi dva týždne nič bielota ale ms neprišla tak som skúsila zase a boli riadne koľajnice a druhý x to bola cysta aspon tak mi doktor povedal ze toho ducha mohla spôsobiť cysta . Držím palce aby si mala koľajnice ako ja 😉

blueivy24
13. jún 2017

Ahojte baby,prosim vas...zajtra idem na ten test na cukrovku..lenze ja som zabudla v kolko ml vody si to mam rozrobit😀 (ako som tehotna zabudnem na vsetko co si nenapisem)...viete mi prosim poradit? Dakujeeeeem😘

nivea777
13. jún 2017

@blueivy24 mme to rozrabala sestricka

vika7
13. jún 2017

@domidee dakujem ti za povzbudenie😉tak cakam ci pride alebo nie...

blueivy24
13. jún 2017

@nivea777 no lenze mne povedal ze to mam doma vypit na lacno a do hodiny prist nech nemusim cakat...a vobec si nepamatam ako mi to povedal a som aj zmatena lebo kazdy to pil tam. Idem im tam asi zavolat.

nita216
13. jún 2017

@blueivy24 tak radsej tam zavolaj bo neze to vypijes a pojdes ram a poslu ta nazad aby si prisla 2x na lacno !musia ti zobrat krv na lacno aby vedeli ci to vobec mozes vypit alebo nie bo keby si nahodou mala nedaj boze cukrovku tak ta to moze zabit ked si to vypijes!radsej volaj tam!

kata011
13. jún 2017

@blueivy24 v 2,5 deci vody rozmiesas ten gluhopur....nalacno dve hodiny pred odberom

nivea777
13. jún 2017

@blueivy24 no tento test by sa mal robit u dr a nemala by si opustat cakaren kvoli tomu ze ti moze prist zle..ale ako vidim kazdy dr ma ine postupy..ja som pila 3deci😝

kristinka95
13. jún 2017

@luta13 Dakujem velmi krásne za povzbudivé slová. snád ma navštívila poslený krát. 🙂 🙂

domci1203
13. jún 2017

@matka295 nie neboj🙂 sme v tom viacere,ze sme hladali aj co sa nedalo🙂....

matka295
13. jún 2017

@domci1203 hladačky pokladov 😂

sunflower28
13. jún 2017

@trblietava

Ahoj, ako dopadlo testovanie? Ja stale rovnako, ms nikde a test dnes poobede negativny 😠

trblietava
13. jún 2017

Ahoj baby vidite dusika? Testik mojej kamaratky 🙂 pepino 😀

archanjel007
13. jún 2017

@trblietava ano vidim🙂