Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunflower28 som na tom rovnako plus spinim..nech sa rozbehne uz..lebo idem na vyvolavacku 😀
@trblietava cosi sa tam mari.....ale pepino duchuju...☹...skus este nejaký iny
Plus ma pozitivny ovu testik🙂
@trblietava ano niečo slabucke tam vidim 😉
Ahojte Babule ... tak dnes rano som si robila test a je úplne biely ... tak ja neviem asi bol ten včerajší chybný alebo len duchoval...
ved to, na vyvolavacku sa mi moc nechce teda, to uz radsej nech dorazi 😒 dnes mam uz take nervy ze az. 3 dni ma uz pobolieva brusko aj prsia, a ta mrcha ja neviem kde viazne 😠
Dobrý deň chcem poradiť 24.5 som spontánne potratila v 7tt a približne 5.6 sa mi objavil bielo priesvitný nezapachajúci výtok a s priatelom sme mali v tom čase pohlavný styk pri ktorom pravdepodobne došlo k ejakulaci ale keďže od potratu ešte neprišla menstruacia tak neviem kedy si môžem urobiť tehotenský test.
Mohli by ste mi poradiť ?
@kristina132 tých 10-14 dni od styku by to mal byť spoľahlivý výsledok testu.
@mokilko ahoj krásna aj mne tvrdí stále že to bude dievčatko tak dúfam tiež že pipík nedorastie lebo mám už všetko celá výbava pre princeznú pekne tehulkovanie prajem 🙂
@ariana195195 my sa docela bojíme chlapca kvôli zvýšenému riziku autizmu. Keďže už synčeka s touto dg.mame. dievčatka postihuje maličké percento. No ja som na sone dnes videla kávové zrno, som 15+3, už by to mohlo tak aj zostať 🙂
@nicolle21 Je tam duch, ale tieto duchuju...
@sunflower28 tak bud si tehu alebo coskoro pride ak uz mas bolesti 😉 zato ja nic len bradavky trosku..asi som mala anovulak..mna uz nebavi tolko cakat na mrchu idem na vyvolavacku a tak uz konecne na laparoskopiu 🙂 drzim ti palce aby ti mrcha nechodila🙏
@nicolle21 vidim slabeho ducha nech testne z ranneho 😉
@javorienka podľa mňa to nieje kanálik ale pekná čiarka.
@javorienka vyzerá to dobre je to tehu gratulujem.🤰
@javorienka gratulujem si tehu! 😉🤰

@trblietava ja vidim.krasny dusik