Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@katuskamala to ma mrzi 😔
Ja som raz mala biochemicke tehu, 4 testy slabo pozitivne, ale ciarky viditelne.... Aj napriek tomu nic a ms mi vtedy meskala 4 dni
@katuskamala tak to ma mrzí ☹ Držím palce.
@monicka9 No ako si dopadla u doktora??? Hovoooooor piiiiiiis 🙂
@zuzanka2211 ahooj a neda sa ti nahlasit do sukromky; termin porodu v aprili??? Dostala som sa tam cez temu; bocian prileti v aprili 2015.
@zuzanka2211 alebo skus prejst na temu; snazilky jul-august 2014... Tak precitaj moje prispevky.. Je to nadlho... Riesim dilemu potrat alebo pokracovanie tehotenstva s obrovskym rizikom... Skus sa dat na tu temu a napiš mi tam ked precitaš moje prispevky😊
Ahojte baby...pomozte mi prosim dat do negativu....lebo uz dva dni na to divam a raz tam vidim cosi a raz nie....zalezi z akeho uhla.... ☹
Mam este asi tyzden pred menzesom cca...ok.dakujem...
@kachna127 skus troska lepsie odfotit je to troska rozmazane ,,,,
Skusim no...snad sa mi podari
A nemam skusit iny test?
Aha..to som nevedela....ok..idem kupit novy test...dakujem vam zatial velmi pekne....
@kachna127 uz si skusala druhy testik 🙂
Este nie.....ale skusim nejaky drahsi....lebo priznaky mam take ze najprv mi krvacalo z nosa...potom som v praci odpadla.....nejem lebo nemam ani chut a mam pocit ze sa kazdu chvilu povraciam......stale by som spala...v prsiach mam strasny tlak......a posledny sex ma strasne bolel...co nikdy predtym.......ale neviem ci sa nejedna o pms.....takze neviem...no a do menzesu mam este cca tyzden...takze mozno to je skoro na test este....ale mozno nie...neviem...skusim iny a uvidim...
@kachna127 nemusis drahsi kupovat😊 vsetky testiky su viac menej rovnake treba len kupit citlivy dake vyhodne dvojbalenie... Potom sleduj ci sa zjavi duch a v dalsie dni ci ciarocka bude vyraznejsia a ruzovejsia... Ja som testovat zacala 4-5dni pred menzesom najlacnejsim testom ale citlivym a pekne postupne kazdym dnom som mala ciarky vyraznejsie😊 drziiǐm palce🍀
No baby z dnesneho rana...neviem to odfotit.....ale mne sa ten pasik tam zda taky slabulinkyyyy.....poprosim kto ma moznost negativ....ak sa to bude dat.... 🙂
No ja by som mala byt 28 DC....tak neviem ci to je v norme...
Ved to som sa chcela opytat...ze ci to moze signalizovat aj nieco ine ako tehu....

@lucinenka77 no nato su velmi slabe pozri na moj stranu predtym a som 25DC , ale tak skus o dva dni mala by silniet 🙂 drzim palce