Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mokilko myslíš? No ja neviem ale počkam do stredy. A dakujeeem 😙😙😙
@morandia keď ti bude 10 dni meškať🙂
@butterfly333 nam sa zadarilo po 8.rokoch ked som si povedala ,ze na vsetko kaslem aj keksiku bolo malo len 3x a sup necakane aj test som robila s pocitom ze na nom nic nebude a sup kolajnice ako hrom a na digi mi uz ukazovalo 3+🙂 naozaj silno drzim palce po tom cim si si presla aby to teraz vyslo ❤
@katra52 tak to je krásne po 8r ked sa podarilo. Prajem všetko dobre aj v tomto tehu nech všetko dobre dopadne.🤰😘
@butterfly333 Dakujem 🙂 aj ty mysli pozitivne
@butterfly333 mne sa tam zdá že sa niečo začína diať držím silno palčeky nech silnie pekne ✊️🙏
@nela25252 krasny testik gratulujem 🤰
@karmela dakujem moja velmi pekne. No počkám do stredy. 😘
dakujem vám po skoro pol roku snaženia to konečne prislo 🙂❤
@butterfly333 verím že to bude úspešne čakanie a tehulkovanie až do pôrodu 😊
@nela25252 pol roka ešte nieje tak vela. No držím palce až do konca.🤰
@butterfly333 zlatko pozri sa sem. Moje úplne prvé dusiky na týchto testoch. A vidíš,som 17tt.
Strašne mooooc ti držím palce ❤❤❤
@mokilko no ty tam máš krajšieho dušíka no snád aj zosilnie.😙
@0507 ale su tam // ja ich vidím držím.palčeky.
@butterfly333 dakujem...aj ked ja tam fakt nic neviem najst
@butterfly333 a drzim palce 🙂
@archanjel007 co si tym chcela povedat ? 🙂
@morandia tak stačí ti ísť k lekárovi už by mal všetko vidieť ja som bola keď mi meškalo 14 dní a už bilo aj srdiecko🙂
@butterfly333 moja zlatá 😘 podľa mňa je to mini dúšík 😍 tak ti veľmi veľmi ale veľmi držím palce zlatko 🙏💖
@matka295 Dakujem moja drahá dufam že to zosilnie a budu krasne //.no ak nebudu nevadí nič sa nedeje 😘
@butterfly333 Moja, tiez tam vidim dusika. Drzim palce a mooooc 😘
@ejuska2586 dakujem ti velmi pekne moja snad to bude konečne tehu so štastným koncom.
@butterfly333 Musi! 😘
@ejuska2586 no prave som bola na wc a po utretí bleda krv.Dala som si slip vložku no dufam že to nieje ms.Som len 12dpo LF mávam vždy 14 ana 15den po ovu pride ms.No som zvedava.

@katra52 ty si to pamätáš?? Super no bolo by to super keby to už konečne vyšlo po 3r. No ak aj nie nevadí do konca roka sa to určite podarí aj mne. Dakujem.😙